15 / 05 / 2024

İde Taahhüt adres

İde Taahhüt adres

İde Taahhüt Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tevfik Hasançebi ve Bülent İlbay ortaklığında 10 bin TL sermaye bedeli ile Bahçelievler'de kuruldu.

Değirmen Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmen Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Zübeyda Kavraz tarafından kuruldu.

Değerlensin Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değerlensin Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sezgin Doğan tarafından kuruldu.

Değişim Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değişim Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Yağcı tarafından kuruldu. 

Deşa Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deşa Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Erhan Şahin ve Emirhan Demir ortaklığında 100 bin TL sermaye ile dün kuruldu.

Ide Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ide Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Yasin Çetin tarafından kuruldu.

İde Taahhüt Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İde Taahhüt Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tevfik Hasançebi ve Bülent İlbay ortaklığında 10 bin TL sermaye bedeli ile Bahçelievler'de kuruldu.

Saha Harita Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul Değerleme İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saha Harita Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul Değerleme İnşaat Taahhüt Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Yıldırım tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Bekay Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bekay Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi 24 Şubat 2015'te, 200 bin TL sermaye bedeli ile Küçükçekmece'de, Kemal Dulundu Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Çevikgaz İnşaat Taahhüt Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çevikgaz İnşaat Taahhüt Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 23 Şubat 2015'te, 20 bin TL sermaye ile Maltepe'de, Recep Umut Çevik Müdürlüğü'nde kuruldu.

Paradigma İstanbul Mimarlık Danışmanlık Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paradigma İstanbul Mimarlık Danışmanlık Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 23 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Şişli'de, İlker Kütükoğlu Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Açıkalın Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açıkalın Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 19 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Sancaktepe 'de, İlhami Açıkalın Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Çar İnşaat Dekorasyon Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çar İnşaat Dekorasyon Taahhüt Ticaret Limited Şirketi 18 Şubat 2015'te, 223 bin TL sermaye ile Sancaktepe'de, Yücel Hışır Müdür Temsil ve ilzama yetkililiğinde kuruldu.

Öz Saitoğulları İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Saitoğulları İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 17 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Sancaktepe'de, Kerem Baysal Müdürlüğü 'nde kuruldu.

İde Taahhüt adres Haberi

İde Taahhüt adres


İde Taahhüt Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tevfik Hasançebi ve Bülent İlbay ortaklığında 10 bin TL sermaye bedeli ile Bahçelievler'de kuruldu.


İde Taahhüt Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Konusu:

I-) İNŞAAT a) Şirket yol, köprü, içme ve kullanma suyu ile sulama suyu, tasviye tesisleri enerji iletim ve dağıtım tesisleri baraj, liman ,havalimanı, santral, dogalgaz tesisleri, enerji üretim tesisleri, beton fabrikaları, okul, hastane sanat yapıları beton asfalt yapı ve tesisleri şehir kasaba sanayi tesisleri , alt yapı ve üst yapı hizmetleri toplu ve dağınık meskenler, resmi ve özel binaların taahhüt işlerini ve müteahhitliğini yapabilir. Kontrol ve denetlemesini yapar, ihalelere katılır, taahhüt ettiği ihaleleri başkasına ihale eder veya ettirir. Konusuyla ilgili her türlü mimarlık, mühendislik, müşavirlik, proje hizmetleri,...