30 / 04 / 2024

Idea Home Gayrimenkul adres

Idea Home Gayrimenkul adres

Idea Home Gayrimenkul Ve Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Eddin Takrıtı tarafından kuruldu. 

Nokta Home Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nokta Home Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Turan tarafından kuruldu.

Homey Home Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Homey Home Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hussam Alrez tarafından kuruldu.

Mavi Home Academy Offıcıal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Home Academy Offıcıal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohammad Andalıbı tarafından kuruldu.

Trend My Home Gayrimenkul İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend My Home Gayrimenkul İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Seyedadel Yaghoubı tarafından kuruldu.

True Home Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

True Home Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Akın, Burak Erdem ve Ercan Akın ortaklığında kuruldu.

My Home İstanbul Danışmanlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Home İstanbul Danışmanlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda Hicran Edemen tarafından kuruldu.

West Home Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

West Home Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şişli'de Sumıt Kumar Chaudhary tarafından kuruldu.

Golden Home Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Home Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Harun Kaplan tarafından kuruldu.

Marmara Home Danışmanlık Gayrimenkul Reklamcılık Ve Medya Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Home Danışmanlık Gayrimenkul Reklamcılık Ve Medya Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Samad Sahranavard tarafından kuruldu.

Green Home İnşaat Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Green Home İnşaat Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Rıham M.M.A. ve Zıad Abunada ortaklığında kuruldu.

Tbcc Home Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tbcc Home Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Muslım Ibragımov tarafından kuruldu.

Universal Home Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Universal Home Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Beşiktaş'ta Eshagh Asgharı tarafından kuruldu.

Kazakistan ve Özbekistan emlak fuarlarıyla Türkiye'de gayrimenkul satışları artacak!

Gayrimenkul sektörü Uluslararası Emlak Fuarları ReExpo ve Second Home; Kazakistan, Özbekistan, Libya, Hollanda, Belçika ve Pakistan fuarlarında bir araya gelecek. Fuarlarla Türkiye'deki gayrimenkul satışının artacağı öngörülüyor.

Idea Home Gayrimenkul adres Haberi

Idea Home Gayrimenkul adres

Idea Home Gayrimenkul Ve Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Eddin Takrıtı tarafından kuruldu. 

Idea Home Gayrimenkul Ve Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi konusu:
1-Gayrimenkulün belli bir ücret veya sözleşme temeline dayalıolarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık ve emlak danışmanlık faaliyetlerini yürütmek, Alım satım islerinde alıcı ve satıcının bir araya gelmesini kolaylaştırmak.şirket namına gayrimenkul alıp satmak. 2-ikamet amaçlı ve işyerleri için binalar yapmak.inşaat malzemelerinin alım satım ithalat ve ihracatını yapmak. 3-Sirket turizme hizmet amaç ile restoranlar, eglence yerleri, otel , motel, pansiyon, apart otel ve bunlar gibi konaklama tesisleri açmak, işletmek. 3-Her türlü gıda ürününün alımı satımı üretimi ithalatı ve ihracatını gerçekleştirmek.

Idea Home Gayrimenkul Ve Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi adres:...