28 / 04 / 2024

Ideal Banyo Dolapları

Ideal Banyo Dolapları

Dünya markası Ideal Standard, modern çizgileri içeren yalın tasarıma sahip Vito Banyo Dolapları ile banyolarda estetikle fonksiyonelliği birleştiriyor.

Kale Banyo’dan küçük banyolar için ideal çözümler!

Kale Banyo, kullanıcı dostu yeni serileri ile küçük banyoları daha kullanışlı hale getiriyor. Küçük bir banyoya sahipseniz, Kale Banyo’nun hayatınızı kolaylaştıran şık ve fonksiyonel çözümlerinden yararlanabilirsiniz.

ISVEA e-Motion teknolojisi ile banyolarda engelleri kaldırıyor!

İtalyan ISVEA'ya ait e-Motion teknolojisi sayesinde banyo dolaplarının yüksekliği uzaktan kumanda ile kullanıcı ihtiyacına göre ayarlanabiliyor. Böylece çocuk, yaşlı ve engelliler için banyolarda hayat kolaylaşıyor.

İşte 2017 banyo trendleri!

Ideal Standard’ın tasarımcısı Robien Levien, 2017 yılı banyo trendlerini açıkladı. Bu yıl banyolarda doğal, teknolojik ve tasarruflu tasarımlar ön plana çıkıyor. İşte 2017 banyo trendleri..

Ideal Standard’dan Dubai'ye Banyo Tasarım Merkezi!

Dünya devi Ideal Standard, banyo ve mutfak armatürlerinden seramik ürünlere, banyo mobilyasından akrilik ürünlere varıncaya kadar yüzlerce ürünü kullanıcıların beğenisine sunduğu “Banyo Tasarım Merkezi”ni Dubai’de açtı.

Ideal Standard Vito Banyo Dolapları ile estetik ve fonksiyonellik birleşiyor!

Dünya markası Ideal Standard, modern çizgileri içeren yalın tasarıma sahip Vito Banyo Dolapları ile banyolarda estetikle fonksiyonelliği birleştiriyor.

Ideal Standard'ın yeni banyo mobilya serileri!

Ideal Standard, dünya liderliği ile sunduğu teknoloji ve tasarımlarına iki yeni seri daha ekledi. Dünya markası Ideal Standard, Reflections ve Kingston Banyo Mobilya Serileri ile geçmişin zarafetini modern bir dokunuşla günümüz banyolarına taşıyor.

Tureks Stone'dan doğal dekorasyonda banyo keyfi!

Dekorasyonda dünya markası Tureks Stone, doğanın tüm renklerini banyolara yansıtıyor. Doğal taşların çarpıcı çizgilerini özgün tasarım anlayışıyla banyo dekorasyonuna kazandıran Tureks Stone, doğallığı tercih edenlere ideal çözümler sunuyor.

Ideal Standard lüks ve zerafeti DEA serisinde buluşuyor!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip dünyanın lider banyo ürünleri markası Ideal Standard, DEA serisiyle lüks ve zarif bir banyo için gereken vitrifiye, banyo dolabı ve akrilik küvetlerden oluşan geniş ürün çeşitliliğiyle tüm çözümleri bir arada sunuyor.

Vadistanbul projesinde bir dünya markası Ideal Standard!

Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat'ın Maslak Ayazağa'daki projesi Vadistanbul'un birinci etabı Vadistanbul Teras tamamlandı. Projede İdeal Standard'ın banyo dolapları ve armatürleri yer alıyor.

Vadistanbul’un banyolarına Ideal Standard damgası!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip, dünyanın lider Banyo markası Ideal Standard, İstanbul’un en prestijli projeleri arasında gösterilen Vadistanbul’un banyolarına lüks ve zarif tasarımlarıyla damgasını vurdu.

Tema Banyo bedensel engelliler için özel ürün grubu tasarladı!

Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, bedensel engelliler için geliştirdiği özel ürün grubu ile engelleri ortadan kaldırıyor. Ürünlerin satış fiyatları ise 65 ile 198 TL arasında değişiyor.

Tema Banyo fonksiyonel ürünleriyle otellerin ilk tercihi!

Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, şık, yenilikçi, sağlıklı ve fonksiyonel ürünleriyle otellerin de ilk tercih ettiği markalar arasında yerini aldı.

Tema Banyo'dan engelliler için özel banyo tasarımları!

Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, bedensel engelliler için geliştirdiği özel ürün grubu ile engelleri ortadan kaldırıyor. Ürünlerin satış fiyatları ise 65 ile 198 TL arasında değişiyor.

Ideal Banyo Dolapları Haberi

Ideal Banyo Dolapları

Ideal Standard’dan banyolara yalın bir dokunuş “Vito”

 


Günden güne gelişen tasarım anlayışı, evin en kişisel alanlarından olan banyolara da ilham kaynağı oluyor. Modernizm, estetik, şıklık, fonksiyonellik gibi kavramlar ise günümüz banyolarının olmazsa olmazları arasında yerini alıyor. Ideal Standard’ın net ve estetik çizgileri mükemmel bir denge ile yorumlayarak hayata geçirdiği Vito Banyo Dolapları, modern tasarımı ve fonksiyonel yapısıyla da konforlu bir banyo deneyimi yaşatıyor.

Vito Banyo Dolapları, estetik anlayışınıza hitap ederek her banyoya uyum sağlıyor. Geniş depolama imkanı sunan ve yavaş kapanan dolapları  ile banyolara düzen getiren Vito,   gizli kulp sistemiyle de şık bir tasarım sergiliyor. Vito, beyaz ve marbella kiraz renk seçenekleriyle de modern zamanların havasını banyolara taşıyor.

101 cm, 86 cm, 65 cm boyutlarındaki Vito Lavabo ise her ebattaki banyolar...