14 / 05 / 2024

İdeal GYO Aşiyan Konakları nerede

İdeal GYO Aşiyan Konakları nerede

AŞİYAN Konakları Atatürk Bulvarında ki satış ofisi ile hizmet vermeye devam ediyor. İdeal Gayrimenkul Yönetim Organizasyon (GYO) Aşiyan Konakları'nın birinci etabını tamamladı.

Pasifik GYO açıkladı: Next Level İstanbul'da yürütmeyi durdurma kararı kaldırıldı! 

Pasifik GYO açıkladı: Next Level İstanbul projesini de dolaylı yoldan etkileyen dava ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte Pasifik GYO'dan yapılan o açıklama...

Aşiyan Evleri lansmana özel fiyatlarla satışta!

Aşiyan Evleri, Lizbon İnşaat imzasıyla Ankara Törekent'te yükseliyor. Aşiyan Evleri lansmana özel fiyatlarla satışta. Aşiyan Evleri ne kadar? Ankara Aşiyan Evleri kaç lira? İşte Aşiyan Evleri ile ilgili detaylar...

Paye Sakarya projesinin arsa değeri 462 milyon TL! Halk GYO açıkladı!

Halk GYO Paye Sakarya projesinin hayata geçirildiği Sakarya Adapazarı'ndaki Tepekum Mahallesi 4932 ada 1 parselin değerini açıkladı. İşte ayrıntılar... 

Tuna Aşiyan Konakları satışta! Peşin ödemede yüzde 10 indirim fırsatı!

Tuna İnşaat tarafından inşa edilen "Tuna Aşiyan Konakları" Ankara Gölbaşı’nda hayata geçti. 28 adet villadan oluşan projde indirim fırsatları ile satışa çıkarıldı. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Akfen GYO'nun kira geliri ilk 8 ayda 100 milyon TL'yi aştı!

Akfen GYO Ağustos 2021'de 23.8 milyon TL kira geliri elde etti. Böylece şirketin 2021'in ilk 8 ayında elde ettiği kira geliri 100 milyon TL'yi aştı.

Rumelihisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı yıl sonunda açılıyor!

Merakla beklenen Rumelihisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı’nın ray kaynatma töreni yapıldı.

Kiler GYO Beşiktaş Abbasağa projesi için imzalar atıldı!

Kiler GYO Beşiktaş Abbasağa projesi için imzalar atıldı. Kiler GYO A.Ş. – Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı ile T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı arasında Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi Sözleşmesi imzalandı.

Rumelihisarı-Aşiyan Füniküler Hattı imar planı değişikliği onaylandı!

Rumelihisarı-Aşiyan Füniküler Hattına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifi; Boğaziçi İmar Yüksek Koordinasyon Kurulu'nun 17.12.2020 tarihli ve 2020/2 sayılı kararı ile onaylandı.

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nda son durum ne?

Rumeli Hisarüstü bölgesi ile Aşiyan Parkı arasında hayata geçirilen Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nda son durum ne? İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, açıklamalarda bulundu...

Kiler GYO, Emlak Konut GYO'nun Ayazağa ihalesine katıldı!

Kiler GYO A.Ş. ile Biskon Yapı A.Ş.'den oluşan ortak girişim grubu, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından düzenlenen "İstanbul Sarıyer Ayazağa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesine katıldı. 

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı Ekim 2021'de açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada inşası devam eden Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler hattının Ekim 2021'de hizmete açılacağını açıkladı.

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı Temmuz’da açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) inşaatı durdurulan Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı Temmuz'da hizmete açılacak.

Aşiyan Ayyıldız Mimarlık İnşaat Restorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Aşiyan Ayyıldız Mimarlık İnşaat Restorasyon Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aşiyan Ayyıldız Kavuncu tarafından kuruldu.

İdeal GYO Aşiyan Konakları nerede Haberi

İdeal GYO Aşiyan Konakları nerede

AŞİYAN Konakları şimdi de Atatürk Bulvarında ki satış ofisi ile hizmet vermeye devam ediyor. Gayrimenkul üretimi, yönetimi ve pazarlaması alanında faaliyet gösteren İdeal Gayrimenkul Yönetim Organizasyon (GYO) Aşiyan Konakları'nın birinci etabını tamamladı. Diizce'de ilk ve tek olan pek çok özelliği, ideal konumu, benzersiz donanımı ve metropollerde görebileceğimiz inşaat kalitesiyle Aşiyan Konakları, dairelerini sahipleriyle buluşturmaya başlıyor. Gelen talepler doğrultusunda Düzce Belediyesi karşısı, Atatürk Bulvarı'nda ikinci satış ofisini hizmete sokan Aşiyan Konakları, bu özel projede yer almak isteyen Düzcelilere hizmet vermeye devam ediyor. 


Aşiyan Konakları, 440 lüks konuttan oluşan, gelenekle geleceği birleştiren bir atmosferde yaşam imkanı sunan, Batı Karadeniz'in en büyük projesi. Bu yaşam alanında yer almayı tercih eden daire sahipleriyle birlikte, tatlı bir heyecanı yaşıyor. Önümüzdeki birkaç hafta içerisinde projeye değer...