17 / 05 / 2024

Ideal Standart ile Ece Holding birlikte çalışacak

Ideal Standart ile Ece Holding birlikte çalışacak

1875 yılında ABD'de kurulan Ideal Standart isimli banyo ürünleri üreticisi Türkiye'de Ece Holding ile ortak oldu. İki şirket Ideal Standard Yapı A.Ş. adı altında yüzde 50-50 ortak bir şirket kurdu.

5 Türk emeklinin aylığı, Almanya’daki standart emekli maaşını bile karşılamıyor: 10 bin TL ile 298 Euro alınabiliyor!

Bir Türk vatandaş ile bir Alman vatandaşın emekli maaşları karşılaştırıldığında, 5 Türk emeklinin aylığının Almanya’daki standart emekli maaşını bile karşılamadığı belirlendi. İşte rakamlar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıkladı! Toplu taşımaya İBB standartı geliyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Taşıt Hizmet Kalitesi Uygunluk Kontrolü Sistemi (TAHKUK) ile toplu ulaşım araçlarına belirli standart geleceği açıklandı. İstanbul’daki iki merkezde taksi, minibüs ve taksi dolmuş kalitesi denetlenecek. İşte haberin ayrıntıları...

Standart Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Standart Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Onur Değirmenci tarafından kuruldu.

Standart Blue İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Standart Blue İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Örs tarafından kuruldu. 

Standart Grup Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Standart Grup Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Buğra koyuncu tarafından kuruldu.

12 soruda TOKİ Kütahya standart konut projesi!

TOKİ Kütahya standart konut projesinde yer alan 306 konut kura çekimi ile satışa sunuluyor. İşte 12 soruda TOKİ Kütahya standart konut projesi...

Gayrimenkulde rayiç bedel yerine standart fiyat dönemi!

Gayrimenkul alım-satımda yeni bir dönem başlıyor. Abartılı fiyatların önüne geçek düzenleme geliyor. Fiyatlar rayiç yerine standart bedel ile belirlenecek.

Ideal Standard sessiz gömme rezervuarları ile banyodaki yerini alıyor!

Ideal Standard, geliştirdiği yeni teknolojilerle çevreye duyarlı çözümler üretmeye devam ediyor. Geliştirdiği ürünlerle sektöre liderlik eden Ideal Standard, fısıltıdan bile daha az ses şiddetine sahip gömme rezervuarları ile banyolardaki yerini alıyor.

İder Mobilya Kardia TV Ünitesi ile evinize hareket katın!

İder Mobilya Kardia TV Ünitesi ile evinize ideal çözümler sunuyor. Kardia TV Ünitesi modüler yapısıyla dikkat çekiyor.

Standart Dizayn Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Standart Dizayn Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün İlhami Baş imzasıyla kuruldu.

Kleemann'dan HomeLifts ile asansör konforu!

Asansör dünyasının lider isimlerinden Kleemann, evlerine asansör konforu taşımak isteyenlere HomeLifts serisi ile en ideal çözümleri sunuyor.

Gebze 3. Etap Emlak Konutları standart başvuru şartları!

Toplamda 1.905 dairenin kura çekimi ile satışa sunulacağı Gebze 3. Etap Emlak Konutları'nda başvurular bugün başladı. Peki Gebze 3. Etap Emlak Konutları standart başvuru şartları neler?

Standart Enerji İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Standart Enerji İnşaat Anonim Şirketi bugün Mustafa Öztürk tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de kuruldu.

Ideal Standart ile Ece Holding birlikte çalışacak Haberi

Ideal Standart ile Ece Holding birlikte çalışacak

1875 yılında ABD'de kurulan Ideal Standart isimli banyo ürünleri üreticisi Türkiye'de Ece Holding ile ortak oldu. İki şirket Ideal Standard Yapı A.Ş. adı altında yüzde 50-50 ortak bir şirket kurdu. Ece Holding hali hazırda Türkiye'de Ideal Standard için üretim ve şirketin münhasır distribütörlüğünü yapmaktaydı.


Anlaşmayla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Ece Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz, " Ideal Standart dünyanın en büyük firmalarından biri dünyanın çeşitli ülkelerinde operasyonları var. Çalışan 10 bin üzerinde çalışanı var. Banyo ürünlerinin çeşitlendirilmesinde dünyanın en büyük kurumlarından biri, bu nedenden ötürü bu anlaşma çok önemli" dedi.


100 MİLYON LİRA CİRO


Çenesiz Ideal Standart ile kurdukları ortak şirketten yapacakları üretimle 5 yılda 100 milyon lira ciro hedeflediklerini söylerken ortaklık teklifinin Ideal Standart'tan geldiğini söyledi. Çenesiz, "Ortaklık teklifi gelince...