15 / 05 / 2024

ideal yaşam konutları

ideal yaşam konutları

İdeal Yaşam Konutları toplu taşımaya 1 kilometre uzaklıkta yaşama geçiriliyor, İdeal Yaşam Konutları 'nda minimum fiyat 120 bin lira olarak belirlendi

Çiğli İdeal Yaşam Evleri fotoğrafları!

Çiğli İdeal Yaşam Evleri'nde yüzde 6 indirim ve 120 aya kadar taksit imkanı sunuluyor, projede yer alan konutlar 125 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor

İdeal Yaşam Evleri'nde 125 bin liraya 2 oda 1 salon!

İzmir İdeal Yaşam Evleri'nde fiyatlar 125 bin liradan başlıyor, projeden konut sahibi olmak isteyenler 120 aya kadar vade imkanıyla yararlanabiliyor

Komşupark Mudanya konutlarında yaşam başladı! Deniz manzaralı projede satışlar devam ediyor!

Komşupark Mudanya konutlarına yaşam başladı. FSM Yapı tarafından inşa edilen Komşupark Mudanya konut projesinde satışlar devam ediyor. İşte projeye ilişkin merak edilenler...

Atabek Konutları'nda yaşam başladı! Hemen tapu, hemen teslim!

Atabek Konutları Silivri projesinde yaşam başladı. 8 blok olarak yükselecek olan Atabek Konutları projesinde 336 konut bulunuyor. 

İstanbul Yaşam Konutları geliyor! Yeni proje!

İstanbul Yaşam Konutları projesinde 217 konut, 6 dükkan yer alcak. Proje Esenyurt'ta hayata geçirilecek.

Avrupa Konutları markamızla kaliteli yaşam alanları sunuyoruz!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, sektördeki 41 yıllarını geride bıraktıklarını ve "Avrupa Konutları" markasıyla kaliteli yaşam alanları sunmaya devam ettiklerini söyledi...

Sivritepe Toplu Konutları’nda yaşam 2019'da başlıyor!

Temeli dönemin başbakanı Binali Yıldırım tarafından atılan Sivritepe Toplu Konutları projesinde sona yaklaşılıyor. Sivritepe'de yükselen projede yaşam 2019'un ilk aylarında başlayacak.

Şehristan Konutları'nda yaşam başlıyor!

Şehristan Konutları'nda yaşam başlıyor. 632 adet daireden meydana gelen projede 2+1, 3+1, 4+1 ve 6+1 daireler yer alıyor...

Butiq Yaşam Kartal ev fiyatları!

Butig Yaşam Konutları İstanbul Kartal'da Akgel Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede fiyatlar 325 bin TL'den başlıyor...

Asude Yaşam Sefaköy Konutları ödeme koşulları!

Daire fiyatlarının 204 bin TL'den başladığı Asude Yaşam Sefaköy Konutları'nda yer alan daire seçeneklerinin 2016 yılının Aralık ayında teslim edilmesi hedefleniyor. İşte Asude Yaşam Sefaköy Konutları ödeme koşulları!

Beytepe Konutları, Ankara'da konforlu yaşam imkanı sunuyor!

Ankara’da birbiri ardına modern yapıların yükseldiği Beytepe’nin; gerek proje konutları, gerekse yeme-içme mekanları ve alışveriş merkezleri ile birkaç yıl içinde en gözde yaşam merkezi olması planlanıyor.

Ofton İnşaat’a ideal yaşam ödülü!

Ofton İnşaat’ın akıllı ev sistemleri ile doğa ile iç içe yaşamın kapısını açan projesi Elysium Serene Kandilli, Ideal Standart Yaşam Alanı Konut Ödülü’ne layık görüldü.

Yaşam Kule Konutları Ankara!

Yaşam Kule Konutları Ankara, bir kooperatif projesi olarak hayata geçiriliyor. Yaşam Kule 16 bin 500 metrekare alan üzerinde Hamitoğlu İnşaat imzası ile inşa ediliyor.

Mulson Yaşam Evleri'nin örnek dairesi satışları hızlandırdı!

Güzelbahçe'de yapımı süren Mulson Yaşam Konutları'nın, örnek dairesi satışları hızlandırdı. West Orion Group Genel Müdürü Koray Bayar, Mulson Yaşam Konut projesi için Alman teknolojisiyle güneş tarlası kuracaklarını belirtti.

Mulson Yaşam Konutları 2016'da teslim edilecek!

TÜRKİYE'NİN ilk ekolojik konut projesi olma özelliği taşıyan Güzelbahçe'deki Mulson Yaşam Konutları, kendi enerjisini üreten sistemle benzerlerinden ayrılıyor. Mulson Yaşam Konutları 2016'da teslim edilecek.

ideal yaşam konutları Haberi

ideal yaşam konutları

İzmir Çiğli de Türksal İnşaat imzasıyla inşa edilen İdeal Yaşam Konutları 'nda 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.


5 bin 359 metrekare alan üzerinde yükselen İdeal Yaşam Konutları 'nda yer alan konutların anahtar teslimlerinin 18 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor.


İdeal Yaşam Konutları fiyatları:

2+1 daireler 120 bin lira ile 140 bin lira arasında;

3+1 daireler 150 bin lira ile 180 bin lira arasında değişen fiyatlarla konut alıcılarına sunuldu. 6 katlı 5 blok halinde yükselen İdeal Yaşam Evleri 'nden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.


İdeal Yaşam Konutları toplu taşımaya 1 kilometre, Mavişehir 'e ise 8 kilometre uzaklıkta yükseliyor. İdeal Yaşam Konutları 'nın sosyal alanları arasında; 24 saat güvenlik, çocuk oyun alanları, otopark, fitness salonu ve yüzme havuzu mevcut.


0232...