01 / 05 / 2024

İdealist GYO sermaye artırımı

İdealist GYO sermaye artırımı

İdealist GYO'nun 10 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin 50 milyon TL'ye çıkarılması sonucunda elde edilecek 40 milyon TL brüt fonun kullanımına ilişkin Yönetim Kurulu Raporu güncellendi.

İdealist GYO çıkarılmış sermayesini 50 milyon TL'ye artırdı!

İdealist GYO, 10 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin, 40 milyon TL artırılarak 50 milyon TL'ye çıkarılmasına ilişkin olarak hazırlanmış olan izahnamenin onaylanması talebiyle SPK'ya başvuru yapıldı. 

İdealist GYO'nun çıkarılmış sermayesi 50 milyon TL'ye yükseltilecek!

İdealist GYO'nun 50 milyon TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 10 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin tamamı nakden karşılanmak suretiyle 40 milyon TL nakit olarak yüzde 400 oranında artırılarak 50 milyon TL'ye çıkarılmasına karar verildi. 

Yeşil GYO'dan Innovia 4 açıklaması: Sermaye artışının 285 milyon TL'si proje için kullanılacak!

Yeşil GYO, sermaye artışından elde edilecek fonun kullanım yerlerini tek tek açıkladı. Innovia-4 projesi ile ilgili de açıklama yapıldı. İşte ayrıntılar...

Koray GYO sermaye tavanını 500 milyon TL'ye artıracak!

Koray GYO 2021 - 2025 yılları arasında geçerli 100 milyon TL olan kayıtlı sermaye tavanının 2022 - 2026 yılları arasında geçerli olmak üzere 500 milyon TL'ye artırılmasına ilişn SPK'ya başvurdu.

Panora GYO sermaye tavanını 250 milyon TL'ye yükseltecek!

Panora GYO, kayıtlı sermaye tavanının 90 milyon TL'den 250 milyon TL'ye artırılması ve kayıtlı sermaye tavanı izni süresinin beş sene süreyle uzatılması için SPK'ya başvurdu.

Akiş GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvuracak!

Akiş GYO, 1 milyar TL olan kayıtlı sermaye tavanının 2022- 2026 dönemi için 5 yıl süre ile uzatılabilmesi için gerekli izinlerin alınmasını teminen T.C. Ticaret Bakanlığı ile Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmasına karar verdi.

Avrasya GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvuracak!

Avrasya GYO, 2022 yılı sonunda dolacak olması sebebiyle mevcut kayıtlı sermaye tavanı değiştirilmeden süresinin 5 yıl (2022-2026) daha uzatılması amacıyla gerekli izinlerin alınmasını teminen T.C. Ticaret Bakanlığı ile Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmasına karar verdi.

Akfen GYO sermaye tavanını 6.5 milyar TL'ye yükseltecek!

Akfen GYO'nun Yönetim Kurulu Toplantısında, şirketin 1 milyar TL olan olan kayıtlı sermaye tavanının 6 milyar 500 bin TL'ye artırılmasına karar verildi. 

Akfen GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

Akfen GYO mevcut 900 milyon TL olan ödenmiş sermayesinin, emisyon primlerinden karşılanmak üzere 400 milyon TL artırılması ve 1 milyar TL olan Kayıtlı Sermaye Tavanının aşılarak 1 milyar 300 milyon TL'ye çıkarılmasına ilişkin SPK'ya başvuruda bulundu.

Doğuş GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvuracak!

Doğuş GYO, 500 milyon TL olan kayıtlı sermaye tavanının 2022- 2026 dönemi için 5 yıl süre ile uzatılabilmesi için gerekli izinlerin alınmasını teminen T.C. Ticaret Bakanlığı ile Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmasına karar verildi.

İdealist GYO'nun güncel esas sözleşmesi yayınlandı!

İdealist GYO şirket esas sözleşmesinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8. maddesi değiştirilmiş olup, İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 16 Ağustos 2021 tarihinde  tescil edilmiş, 17.08.2021 tarih ve 10389 sayılı Türkiye Ticaret  Sicil  Gazetesinde ilan edildi.

TSKB GYO sermaye artırımından elde edeceği fonla borçlarını kapatacak!

TSKB GYO Yönetim Kurulunca 2 Temmuz tarihinde kabul edilen, Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-Kurul 128.1 sayılı Pay Tebliği'nin 33'üncü maddesi kapsamında hazırlanan 'Sermaye Artırımından Elde Edilecek Fonun Kullanım Amacına İlişkin Rapor' yayınlandı. 

İdealist GYO 400 milyon TL'lik pay satacak!

İdealist GYO'nun 10 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin yüzde 400 artış ile 50 milyon TL'ye artırılması nedeniyle ihraç edilecek 40 milyon TL nominal değerli payların halka arzına ilişkin hazırlanan ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun 24 Haziran 2021 tarihli izahnamesi yayınlandı. 

Reysaş GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

Reysaş GYO'nun 1 milyar TL olan kayıtlı sermaye tavanı içinde 246 milyon 1 TL olan çıkarılmış sermayesinin 500 milyon TL'ye artırılması için SPK'ya başvuru yapıldı.  

İdealist GYO'nun çıkarılmış sermayesi 50 milyon TL'ye yükseltilecek!

İdealist GYO'nun 50 milyon TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 10 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin tamamı nakden karşılanmak suretiyle 40 milyon TL nakit olarak yüzde 400 oranında artırılarak 50 milyon TL'ye çıkarılmasına karar verildi. 

İdealist GYO sermaye artırımı Haberi

İdealist GYO sermaye artırımı

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) fonun kullanım yerlerine ilişkin rapor hakkında açıklama yaptı. 

40 milyon TL brüt fon

İdealist GYO'nun 10 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin tamamı nakit karşılanmak üzere yüzde 400 artırılarak 50 milyon TL'ye çıkarılması sonucunda elde edilecek 40 milyon TL brüt fonun kullanımına ilişkin Yönetim Kurulu Raporu güncellendi.

İdealist Cadde/Koru projesine finansman olacak

Şirket bedelli sermaye artırımı neticesinde elde edeceği fonu, büyük oranda İstanbul İli, Şile İlçesi, Çavuş Mahallesi 91/205 ve 70/82 no.lu ada/parseller üzerinde hasılat paylaşımı modeli ile geliştirdiği İdealist Cadde/Koru Projesinin finansmanı amacıyla kullanacak.

Yeni yatırım finansmanı

İdealist GYO,  elde edeceği fonun yüzde 25’ini yukarıdaki listede yer alan ve ilişkili taraflardan olmayan yeni yatırımın finansmanında kullanmayı planlanmakla birlikte, söz konusu yatırımın muadili olabilecek ve yine...