15 / 05 / 2024

İdeas Smart İnşaat iletişim

İdeas Smart İnşaat iletişim

İdeas Smart İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Mazen Bedo tarafından kuruldu. 

Royal Smart Group İnşaat Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Royal Smart Group İnşaat Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaman Arslan tarafından kuruldu.

Smart İsg Mühendislik Hizmetleri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Smart İsg Mühendislik Hizmetleri İnşaat Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Ahmet Navruzcan tarafından kuruldu.

İnvest Smart İnşaat Grup Elektronik Ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnvest Smart İnşaat Grup Elektronik Ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Seyed Mohsen Hosseını tarafından kuruldu.

Smart Choıce Emlak İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Choıce Emlak İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  300 bin TL sermaye bedeli  ile Wael Al Abdullah tarafından kuruldu.

Smart Solution İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Solution İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Hamwı tarafından kuruldu.

Smart Cıty Develoment İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Cıty Develoment İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Umer Hayat Khan tarafından kuruldu.

Smart Yalıtım Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Yalıtım Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Elvan Irmak tarafından kuruldu.

Deals Smart Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deals Smart Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon 20 bin TL sermaye bedeli ile Sertaç Sayar tarafından kuruldu.

Smart Innovative Technologies İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Innovative Technologies İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bakhtiyor Khajıkhanov, Bayram Hanoğlu ve Uğur Akın tarafından kuruldu.

Efor Smart Glass Teknoloji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efor Smart Glass Teknoloji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zülkif Biter  tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Smart Key Turkey İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Key Turkey İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 140 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Mohammad Taghi Rafia Zadeh Farshchi ve Amir Farhang Mardan tarafından kuruldu. 

İdeas Smart İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdeas Smart İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Mazen Bedo tarafından kuruldu. 

İdeas Smart İnşaat iletişim Haberi

İdeas Smart İnşaat iletişim

İdeas Smart İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Mazen Bedo tarafından kuruldu. 

İdeas Smart İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi konusu:
1)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöreait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

İdeas Smart İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi adres: Akşemsettin Mah.Şehit Teğmen Mehmet Sarper...