17 / 05 / 2024

İdem Çevre Bilimleri adres

İdem Çevre Bilimleri adres

İdem Çevre Bilimleri Mühendislik Müşavirlik İnşaat Madencilik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Nurgün Uğur tarafından kuruldu.

2ms Çevre Grup Mühendislik Yer Bilimleri İnşaat Danışmanlık Hizmetleri San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

2ms Çevre Grup Mühendislik Yer Bilimleri İnşaat Danışmanlık Hizmetleri San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kartal'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tosun ve Semih Simek ortaklığında kuruldu.

Çiğdem Karaaslan'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesiyle ilgili önemli açıklamalar yapan AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan "Kanal İstanbul'u yapacak, ülkemizi bir üst lige çıkaracağız" dedi.

Çiğdem Karaaslan Yassıada’nın dönüşüm hikayesini anlattı!

Yassıada’nın Demokrasi ve Özgürlükler Adası’na dönüştürülmesinin mimarlarından olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Çiğdem Karaaslan, Sabah gazetesine konuştu.

İdem Çevre Bilimleri Mühendislik Müşavirlik İnşaat Madencilik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdem Çevre Bilimleri Mühendislik Müşavirlik İnşaat Madencilik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Nurgün Uğur tarafından kuruldu.

Çiğdem Karaaslan, Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın, Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Global 2017 Yatırım ve Gayrimenkul Fuarı'na katıldığı bildirildi.

Çiğdem Karaaslan: Sur'u imar çalışmasıyla ihya edeceğiz!

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Diyarbakır'ın Sur ilçesinin yeniden imar edileceğini belirterek, "Sur bölgesinde çok önemli bir çalışma hayata geçiriyoruz." dedi.

Çiğdem İçel: Yeşil fonlar artacak!

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası'nın (TSKB) ‘Önceliğimiz Çevre’ mottosuyla başlattığı proje kapsamında 2007 yılında kurulan www.cevreciyiz.com bu sene yedinci yılını kutluyor. TSKB Genel Müdür Yardımcısı Çiğdem İçel, yeşil fonların artacağını söyledi.

Murzen Yapı İnşaat Çevre Düzenleme Anonim Şirketi kuruldu!

Murzen Yapı İnşaat Çevre Düzenleme Anonim Şirketi, Muhammed Murat Zengin tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Temmuz'da Büyükçekmece, Ulus Mahallesi, Çiğdem Caddesi'nde kuruldu.

Fikirtepe'den İdris Güllüce'ye açık mektup!

Fikirtepe Dumlupınar Eğitim Merdivenköy Mahalleleri sakinleri tarafından kurulan dernek, FİDEM; Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye hitaben Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde yaşanan sıkıntıları özetleyen ve çözüm isteyen bir mektup kaleme aldı.

Çiğdem Toker: TOKİ çok canlar yakabilir!

Cumhuriyet Gazetesi yazarlarından Çiğdem Toker bugünkü bugünkü köşe yazısında TOKİ ve Çevre Şehircilik Bakanlığı ile ilgili konulara yer verdi. Toker, TOKİ'nin kurulurken Çevre ve Şehircilik Bakanlığın'na bağlanacağının düşünüldüğünü söyledi...

Sakarya'daki çevre yatırımları devam ediyor!

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Yılmaz Çiğdem, " Biz Büyükşehir Belediyesiyiz. Bizim sadece şehir merkezine hizmet götürmemiz gibi bir durum söz konusu olmaz" dedi

Soyak, 38. Dünya Konut Bilimleri Kongresi'ne platin sponsor olarak katıldı!

Soyak, 16-19 Nisan tarihleri arasında İTÜ Taşkışla'da gerçekleştirilen Uluslararası 38. Dünya Konut Bilimleri Kongresi'ne platin sponsor olarak katkı sağladı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu Kadastro inşaatlarını kontrol için hizmet alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün Kahramanmaraş, Kilis ve Fethiye'deki bina inşaatlarının kontrolü için müşavirlik hizmeti alacak

İdem Çevre Bilimleri adres Haberi

İdem Çevre Bilimleri adres

İdem Çevre Bilimleri Mühendislik Müşavirlik İnşaat Madencilik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Nurgün Uğur tarafından kuruldu.

İdem Çevre Bilimleri Mühendislik Müşavirlik İnşaat Madencilik Ve Ticaret Limited Şirketi konusu: ana sözleşmesinde yazılı olan işler.

İdem Çevre Bilimleri Mühendislik Müşavirlik İnşaat Madencilik Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Küçükbakkalköy Mh.Cengiz Topel Ekşioğlu İşm.No:2 D:11...