06 / 05 / 2024

İder Mobilya beyaz koltuk takımı

İder Mobilya beyaz koltuk takımı

Modern mobilya tasarımlarıyla yaşam alanlarınızı daha keyifli hale getiren İder Mobilya, evinizin en özel köşesi olan yatak odalarınızı, Kanyon takımıyla güzelleştiriyor.

Beyaz eşya pazarına yeni marka!

Beyaz eşya sektörüne yeni bir marka daha giriyor. Türkiye pazarında mobilya ve nalburiye çözümleriyle tanınan Alman markası Nisan ayında beyaz eşya ve ankastre ürünlerin lansmanını yapacak

Cep telefonundan beyaz eşyaya hiç bir ihtiyacınızı ertelemeyin! Garanti Bankası'ndan kredi fırsatı!

Cep telefonu, beyaz eşya, mobilya gibi toplu para gerektiren alışverişlerini nakit parası olmadığı için erteleyenlere Garanti Bankası’ndan 500 TL ile 50 bin TL arasında kredi fırsatı sunuluyor.

Şok'ta hafta sonu mobilya ve beyaz eşya rüzgarı esecek. Sallanan koltuk 1999 TL. İşte 17 Aralık 2022 fiyat listesi

Şok Market 17 Aralık 2022 fiyat listesi yayımlandı. Şok marketlerde hafta sonu mobilya rüzgarı esecek. Evini yenilemek isteyenler, yatak, koltuk, baza, çalışma masası ve çalışma koltuğu, ankastre set, çamaşır makinesi, değişik markalarda bulaşık makinesi, kurutma makinesi indirimli fiyatlarla Şok Ma

Beyaz eşyaya yüzde 200 zam geldi! 10 bin liradan bakın kaç liraya çıktı?

Geçen yıl Mayıs ayında 10 bin liraya kadar mobilya düğün paketleri bulunabiliyorken bu yıl aynı mobilya grupları en az 30-40 bin lira civarında, beyaz eşya da aynı şekilde iki kattan fazla zamlandı.

GMKA 2020 İnşaat Malzemeleri Mobilya Reklam Tekstil Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GMKA 2020 İnşaat Malzemeleri Mobilya Reklam Tekstil Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Elif Beyaz tarafından kuruldu. 

Mobilya ve beyaz eşyalarda KDV ve ÖTV indirimi 30 Haziran'da bitiyor!

Enflasyonla mücadele kapsamında mobilya ve beyaz eşyalarda başlatılan ÖTV ve KDV indirimleri 30 Haziran'da bitiyor. Sektör temsilcileri fırsattan yararlanmaları için vatandaşlara çağrıda bulundu.

Konutta vergi indirimleri sona eriyor!

Konut, mobilya, beyaz eşya ve otomobile yapılan vergi indirimlerinde sona yaklaşıldı. 9 gün sonra yeni bir karar alınmazsa avantaj sona erecek. Eski fiyatları bulamayabilirsiniz. Acele edin...

İTO Başkanı: Vergi indirimi fırsatını tüketici çok iyi değerlendirecek!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç,   ekonomi yönetiminin mobilya, beyaz eşya, otomotiv ve inşaat gibi istihdam kapısı olan sektörlerde tam zamanında bir hamle yaptığını ifade etti. 

Beyaz eşya ve mobilya KDV ve ÖTV indirimi 2018!

Vergi Denetim Toplantısı'nda konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak beyaz eşya ve mobilyada KDV ve ÖTV indirimi yapıldığını duyurdu...

Beyaz eşya, mobilya ve konutta indirimli vergi için son 12 gün!

Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın "Süreyi uzatmayacağız" dediği beyaz eşya, konut ve mobilyada indirimli vergi uygulaması 30 Eylül'de sona eriyor.

Sonbahardan ilham alan İder ile evlerde güz etkisi!

İder Mobilya, sonbaharın tüm enerjisini evinize taşıyor. Kreatif tasarım anlayışı ve doğadan ilham alan koleksiyonlarıyla İder Mobilya, sonbahar tonlarını eşsiz bir renk kartelasıyla sunuyor.

Mobilya ve beyaz eşyadaki indirimin uzatılması için harekete geçildi!

30 Eylül'de sona erecek beyaz eşya ve mobilyadaki KDV indirimlerinin devam etmesi için Maliye Bakanlığı nezninde görüşmeler başladı..

İder Mobilya'dan Lidya TV Ünitesi!

İder Mobilya, detayların yarattığı etkilerden ilham alarak hayat verdiği tasarımlarla yaşam alanlarını özelleştiriyor. İder, Lidya TV Ünitesi ile yenilikçi çizgileriyle buluşuyor…

İder Mobilya beyaz koltuk takımı Haberi

İder Mobilya beyaz koltuk takımı

Modern mobilya tasarımlarıyla yaşam alanlarınızı daha keyifli hale getiren İder Mobilya, evinizin en özel köşesi olan yatak odalarınızı, Kanyon takımıyla güzelleştiriyor. Siyah beyaz dengesiyle gece ile gündüzün uyumunu yansıtan Kanyon yatak odası takımı, modern çizgileriyle dikkat çekiyor.  

Beyazın ferahlığı yatak odanıza enerji katıyor


İder Mobilya’nın Kanyon yatak odası takımında öne çıkan beyaz rengi sabahları güne daha zinde ve huzurlu başlamanıza yardımcı oluyor. Şifonyer, iki komodin, yatak ve gardıroptan oluşan Kanyon yatak odası takımı, İder Mobilya’nın eşsiz tasarım anlayışı ve kalitesi eşliğinde evinize geliyor. 

Yatak başlığında kullanılan farklı dokusuyla yatak odasına elegan bir esinti kazandıran Kanyon yatak odası takımı, koyu renk çizgi detaylarında tasarım zevkini yansıtıyor. İder Mobilya’nın Kanyon yatak odası takımıyla siz de yatak odanızın iç güzelliğini ortaya çıkarabilir, beyazın dinlendiren...