28 / 04 / 2024

İder Mobilya yeni koleksiyonu

İder Mobilya yeni koleksiyonu

10-15 Ocak tarihleri arasında Tüyap’ta düzenlenecek İstanbul Mobilya Fuarı’na katılacak olan İder Mobilya, fuar boyunca 8. Salon ve 812.stantta yeni koleksiyonuna ait en seçkin tasarımlarını ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

Murat Kurum yeni projeler için müjde verdi! 'Vatandaşlarımız kira öder gibi ev sahibi oluyor' dedi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada yeni bir sosyal konut projesi açıklanacağının sinyallerini vererek "Vatandaşımız aidat öder gibi ev sahibi oluyor" diye konuştu.

Kelebek Mobilya’dan Ankara’da 2 yeni mağaza açtı!

Yeni mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kelebek Mobilya, başkent Ankara'da 2 yeni mağaza açtı.

Kelebek Mobilya, 2021’in ilk çeyreğinde 19 yeni mağaza açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kelebek Mobilya, 2021 yılının ilk çeyreğinde 19 yeni mağaza açtı.

 CaddeYıldız Mobilya 2021’de yeni mağaza yatırımlarına odaklandı!

Mobilya sektöründe yaklaşık 30 yıllık tecrübesiyle öne çıkan CaddeYıldız Mobilya, 2021’de yeni mağaza yatırımlarına odaklandı...

Kelebek Mobilya, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda 29 yeni mağaza açacak! 

Mobilya sektörünün köklü markalarından Kelebek Mobilya, bu sene 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı 29 yeni mağaza açılışıyla kutlayacak.

İstanbul'a yeni nesil mobilya OSB'si geliyor!

MÜSİAD Mobilya Sektör Kurulu Başkanı Altunbaş, İstanbul’da yeni nesil bir mobilya OSB’si kurmak için çalıştıklarını söyledi...

Çetmen Mobilya'nın hedefi 250 yeni mağaza açmak!

Geçen sene 32 yeni mağaza açarak 50 mağazaya ulaşan Çetmen Mobilya, 250 yeni mağaza açmayı hedefliyor.

Sonbahardan ilham alan İder ile evlerde güz etkisi!

İder Mobilya, sonbaharın tüm enerjisini evinize taşıyor. Kreatif tasarım anlayışı ve doğadan ilham alan koleksiyonlarıyla İder Mobilya, sonbahar tonlarını eşsiz bir renk kartelasıyla sunuyor.

İzmir’de yeni Mobilya İhtisas Sanayileri kurulacak!

Başbakan Binali Yıldırım, Karabağlar Mobilyacılar Sitesi’nde incelemelerde bulundu. Yıldırım, İzmir’de yeni Mobilya İhtisas Sanayileri’nin kurulması için çalışmaların başlayacağını müjdeledi.

İder Mobilya'dan Lidya TV Ünitesi!

İder Mobilya, detayların yarattığı etkilerden ilham alarak hayat verdiği tasarımlarla yaşam alanlarını özelleştiriyor. İder, Lidya TV Ünitesi ile yenilikçi çizgileriyle buluşuyor…

Aldora Mobilya yenilikçi yaşam sunuyor!

Aldora Mobilya yeni ev konseptleri ile yenilikçi yaşam sunuyor. Aldora Mobilya'nın Stella Koltuk Takımı ile evlerinizde rahatlık olacak.

İder Mobilya'dan Anneler Günü’ne özel berjer!

İder Mobilya, “Benim annem özel, hediyesi de özel olmalı” diyenler için birbirinden farklı modelle berjerleri beğeninize sunuyor.

İder Mobilya Limyra TV ünitesiyle yaşam alanları şimdi daha iddialı!

İder Mobilya’dan geliyor. Limyra TV ünitesi, evinizin ve hayatınızın bir parçası olan televizyonlarınızı tamamlamaya hazırlanıyor. Limyra Tv Ünitesi'nin fiyatı 1.695 lira.

İder Mobilya yeni koleksiyonu Haberi

İder Mobilya yeni koleksiyonu

Türkiye’de ve yurt dışında bulunan toplam 28 mağazası ile kullanıcılarıyla buluşan İder Mobilya, evlerde yaşam alanlarını zenginleştiren koleksiyonlar sunuyor. Tasarım yönü güçlü olan marka, yenilikçi bakış açısıyla mobilyalarındaki işlevsellik farkını da ortaya koyuyor.

Koleksiyonlarda fonksiyonellik ön planda

İder Mobilya’nın yatak odası, yemek odası, koltuk takımı ve tv ünitesi gibi ürün gruplarının dışında çeşitli aksesuarların da sergileneceği standında, fuara özel koleksiyonlar yer alacak. İder Mobilya Genel Müdürü Mehmet Pınarbaşı, yeni koleksiyonlarında fonksiyonelliği daha ön plana çıkarttıklarını belirterek “Yeni ürün konsepti geliştirme, kaliteli hizmet sunma ve uygun fiyat politikamızla sektörde oldukça iddialıyız, İSMOB Fuarı’nda da sergilediğimiz ürünlerimizle bu durumu en iyi şekilde ziyaretçilerimize yansıtacağız” dedi.

Fuarın en renkli koleksiyonları İder Mobilya’da

İSMOB 2017 fuarında yerli ve yabancı pek çok ziyaretçiyi ağırlayacak olan İder Mobilya yetkilileri,...