01 / 05 / 2024

ider mobilya yeni koltuk takımı

ider mobilya yeni koltuk takımı

Modern ve yenilikçi çizgileriyle evlerde yeni bir dönem başlatan İder Mobilya, Kalinda koltuk takımı ile salonlara farklı bir hava kazandırıyor. Kalinda koltuk takımı keyfine düşkün olanların öncelikli tercihi oluyor.

Kelebek Mobilya’dan Ankara’da 2 yeni mağaza açtı!

Yeni mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kelebek Mobilya, başkent Ankara'da 2 yeni mağaza açtı.

Kelebek Mobilya, 2021’in ilk çeyreğinde 19 yeni mağaza açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kelebek Mobilya, 2021 yılının ilk çeyreğinde 19 yeni mağaza açtı.

 CaddeYıldız Mobilya 2021’de yeni mağaza yatırımlarına odaklandı!

Mobilya sektöründe yaklaşık 30 yıllık tecrübesiyle öne çıkan CaddeYıldız Mobilya, 2021’de yeni mağaza yatırımlarına odaklandı...

Kelebek Mobilya, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda 29 yeni mağaza açacak! 

Mobilya sektörünün köklü markalarından Kelebek Mobilya, bu sene 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı 29 yeni mağaza açılışıyla kutlayacak.

İstanbul'a yeni nesil mobilya OSB'si geliyor!

MÜSİAD Mobilya Sektör Kurulu Başkanı Altunbaş, İstanbul’da yeni nesil bir mobilya OSB’si kurmak için çalıştıklarını söyledi...

Çetmen Mobilya'nın hedefi 250 yeni mağaza açmak!

Geçen sene 32 yeni mağaza açarak 50 mağazaya ulaşan Çetmen Mobilya, 250 yeni mağaza açmayı hedefliyor.

İzmir’de yeni Mobilya İhtisas Sanayileri kurulacak!

Başbakan Binali Yıldırım, Karabağlar Mobilyacılar Sitesi’nde incelemelerde bulundu. Yıldırım, İzmir’de yeni Mobilya İhtisas Sanayileri’nin kurulması için çalışmaların başlayacağını müjdeledi.

İder Mobilya'dan Lidya TV Ünitesi!

İder Mobilya, detayların yarattığı etkilerden ilham alarak hayat verdiği tasarımlarla yaşam alanlarını özelleştiriyor. İder, Lidya TV Ünitesi ile yenilikçi çizgileriyle buluşuyor…

Aldora Mobilya yenilikçi yaşam sunuyor!

Aldora Mobilya yeni ev konseptleri ile yenilikçi yaşam sunuyor. Aldora Mobilya'nın Stella Koltuk Takımı ile evlerinizde rahatlık olacak.

İder Mobilya'dan Anneler Günü’ne özel berjer!

İder Mobilya, “Benim annem özel, hediyesi de özel olmalı” diyenler için birbirinden farklı modelle berjerleri beğeninize sunuyor.

İder Mobilya Limyra TV ünitesiyle yaşam alanları şimdi daha iddialı!

İder Mobilya’dan geliyor. Limyra TV ünitesi, evinizin ve hayatınızın bir parçası olan televizyonlarınızı tamamlamaya hazırlanıyor. Limyra Tv Ünitesi'nin fiyatı 1.695 lira.

İder Mobilya'dan Adana'ya yeni mağaza!

İder Mobilya, geniş mağaza zincirine bir yenisi daha ekliyor. İder Mobilya'nın Adana mağazası yarın açılacak.

İder Mobilya bisiklet turnuvasına sponsor oldu!

İder Mobilya, Fethiye Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü’nün düzenlediği bisiklet turnuvasına sponsor oldu. İder, “Eğitime Destek ve Gülen Yüzlü Çocuklar” projesiyle, çocuklara sporu sevdirmek ve sağlıklı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlıyor.

ider mobilya yeni koltuk takımı Haberi

ider mobilya yeni koltuk takımı

Modern ve yenilikçi çizgileriyle evlerde yeni bir dönem başlatan İder Mobilya, Kalinda koltuk takımı ile salonlara farklı bir hava kazandırıyor. Özel kumaş yapısı ve geniş oturma alanıyla salonlarda konfor dönemini başlatacak olan Kalinda koltuk takımı keyfine düşkün olanların öncelikli tercihi oluyor.


Salonlarda gri esintisi


Grinin iki farklı tonuyla oluşturulan Kalinda Koltuk Takımı, salonunuzun havasını yumuşatırken sahip olduğunuz mobilyalara da kolayca uyum sağlıyor. Tekli, üçlü ve ikili olmak üzere üç parçadan meydana gelen Kalinda Koltuk Takımı rahatlığı ve modern stiliyle öne çıkıyor. Kırlentler koltuk takımına zengin bir görünüm kazandırırken, kırlent kenarlarında kullanılan turuncu renk takıma bambaşka bir hava kazandırarak canlılık katıyor.


Renkleri ve modern çizgileriyle spor şıklığı salonlarınıza taşıyan Kalinda koltuk takımı İder mağazalarında kullanıcılarını...