01 / 05 / 2024

İdil Dizayn Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

İdil Dizayn Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

İdil Dizayn Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tülin Zando tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Adore Mobilya öğrenci odalarında yüzde 40 indirim! İşte 27 Eylül 2022 fiyat listesi

Yeni eğitim yılı başladı. Öğrenciler okullarına döndü. Ancak evlerde de hummalı bir çalışma var. Özellikle yurtlarda kalamayan ya da tercih etmeyen üniversite öğrencileri kendi evlerini dizayn etme derdine düştü. Öğrencilerin imdadına yetişen Adore Mobilya öğrenci odalarında yüzde 40’a varan indirim

Tuzla Dizayn Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuzla Dizayn Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Açıkgöz tarafından kuruldu.

Tr Dizayn Mobilya Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tr Dizayn Mobilya Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Rıdvan Koç ve Tuğba Bayraktar tarafından kuruldu.

Konut alan yabancılar eşya için 4,3 milyar lira harcadı!

Nevita International Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal yaptığı açıklamada Türkiye'den konut alan yabancıların iç dizayn, mobilya ve beyaz eşya gibi ev eşyasına 150 bin lira harcadığını söyledi.

RD Dizayn Mobilya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RD Dizayn Mobilya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Görkem Gençalp tarafından kuruldu.

Mrs Dizayn İnşaat Dekorasyon Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrs Dizayn İnşaat Dekorasyon Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mahsum Ekinci ve Reşat Ekinci tarafından kuruldu.

Momo Dizayn Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Momo Dizayn Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Okan Değirmenci tarafından kuruldu. 

İdil Dizayn Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdil Dizayn Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tülin Zando tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bsn Dizayn Mobilya Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bsn Dizayn Mobilya Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi 150 bin TL sermaye ile bugün Nazmi Okuducu, Rıfat Can Demircioğlu ve Muhammed Şaban Sert imzasıyla kuruldu.

Taba Dizayn İç Mimarlık Danışmanlık Mobilya Proje Tasarım Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taba Dizayn İç Mimarlık Danışmanlık Mobilya Proje Tasarım Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hasan Ali Sicim tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 6 Nisan'da kuruldu.

Rain Dizayn Kimya İnşaat ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rain Dizayn Kimya İnşaat ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi 12 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te Yağmur Baldan Müdürlüğü'nde kuruldu.

Ofis mobilyası çalışma psikolojisini nasıl etkiliyor?

İş dünyasından aldıkları taleplere göre ar-ge ve tasarım çalışmaları geliştiren ofis mobilyası üreticileri ofis dizaynı, mobilya rengi ve çalışma gruplarının tasarımının çalışma psikolojisini nasıl etkilediğine dair ilginç açıklamalarda bulundu...

İstanbul mobilya fuarı İMOB 2011 açıldı!

ITE Group Plc. Türkiye Ofisi E Uluslararası Fuarcılık (EUF) tarafından, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER)  liderliğinde düzenlenen 7. İstanbul Mobilya Fuarı İMOB 2011 açıldı  

İdil Dizayn Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

İdil Dizayn Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi


İdil Dizayn Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Tülin Zando tarafından kuruldu. 


İdil Dizayn Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a. Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası, koltuk, masa ve sandalye ve her türlü mobilya imalatı, alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak. b. Her türlü tesislerin mobilya dekorasyon işlerini yapmak, taahhütlerde bulunmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



İdil Dizayn Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Altınşehir Mah.Kelebek Sok. No.14b...