05 / 05 / 2024

idlib İyilik Konutları kampanyası

idlib İyilik Konutları kampanyası

Türkiye Diyanet Vakfının İdlib'de çadırlarda ağır kış şartlarında yaşam mücadelesi veren siviller için başlattığı “İyilik Konutları” kampanyasına, Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) İtalya Şubesi de katıldı.

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği, İdlib'de 6 bin konut inşa edecek!

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB), "İyilik Konutları Projesi" kapsamında Suriye İdlib'te 6 bin konut inşa edecek...

İdlib'te 50 binin üzerinde ev inşa ediliyor!

İyilik Konutları dahilinde İdlib'de inşa edilen evler Suriyelileri sıcak yuvaya kavuşturdu. Bölgede şu anda 50 bin üzerinde evin inşaatı bitmek üzere.

Bozkır Müftülüğü'nden İyilik Konutları Projesi'ne destek!

Bozkır Müftülüğü ve bazı sivil toplum kuruluşları, savaş mağduru Suriyeli ailelere yönelik olarak başlatılan "İyilik Konutları Projesi"ne destek vermeyi sürdürüyor.

Almanya'da Türk gençleri İdlib'de 90 konut yapımı için yardım topladı!

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) Köln Bölge Birliği Gençlik Kolu, İdlib'de bulunan ihtiyaç sahipleri için başlatılan "İyilik Konutları" kampanyasına katkı sağladı.

Kayserili hayırseverlerden İyilik Konutları kampanyasına destek! 

Kayserili hayırseverler, İdlibli savaş mağdurları için hayata geçirilen İyilik Konutları kampanyası kapsamında 538 konut yaptırdı.

Din görevlilerinden İyilik Konutları'na 366 bin TL yardım!

Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan din görevlileri Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Suriyeli savaş mağduru aileler için inşa edilen İyilik Konutları'na366 bin TL yardımda bulundu.

Kanada'dan İdlib’deki sel mağdurlarına konut yardımı! 

Kanada Diyanet Vakfı, Türkiye Diyanet Vakfınca İdlib’deki sel baskınına maruz kalanlar için başlatılan İyilik Konutları kampanyası dahilinde yardımda bulundu.

DİTİB İtalya'dan İyilik Konutları kampanyasına destek!

Türkiye Diyanet Vakfının İdlib'de çadırlarda ağır kış şartlarında yaşam mücadelesi veren siviller için başlattığı “İyilik Konutları” kampanyasına, Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) İtalya Şubesi de katıldı.

İdlib'de inşa edilen 600 konut mağdur ailelere teslim edildi!

 Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından "İyilik Konutları" projesi dahilinde hayırseverlerin yardımıyla Suriye İdlib'de inşa edilen 600 konutun teslimi yapıldı.

İdlib’in Sarmada Deyr Hassan bölgesindeki konutlar teslim edildi!

Türkiye Diyanet Vakfı ve Pakistan Baitussalam Derneği işbirliğiyle İdlib’in Sarmada Deyr Hassan bölgesinde savaş mağduru aileler için inşa ettirilen kalıcı konutlar gerçekleştirilen törenle teslim edildi

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında başvurular için son gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutları için başvurular yarın sona erecek.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında son 2 gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutların başvuruları önümüzdeki Salı günü sona erecek.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında son 3 gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutların başvuruları önümüzdeki Salı günü sona erecek.

idlib İyilik Konutları kampanyası Haberi

idlib İyilik Konutları kampanyası

Türkiye Diyanet Vakfının (TDV), Suriye’nin kuzeybatısında yer alan İdlib kentinde çadırlarda ağır kış şartlarında yaşam mücadelesi veren siviller için başlattığı “İyilik Konutları” kampanyasına, Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) İtalya Şubesi de katılım gösterdi.

DİTİB İtalya Yönetim Kurulu Başkanı Abdulmetin Yalçın, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, söz konusu kampanyaya 23 Ocak tarihinde 30 konut hedefiyle başlandığını dile getirerek, "Bugün itibarıyla 36 konuta ulaşılarak, bitime bir ay kala kampanya hedefi çoktan aşıldı. Bu hususta vatandaşlarımıza gösterdikleri ilgiden ötürü çok teşekkür ediyorum. Sağ olsun, bizim vatandaşımız böyle konularda çok hassas, dünyada herhalde eşi yoktur." şeklinde konuştu.

DİTİB İtalya’nın sosyal medya mecralarındaki hesaplarından kampanyayı duyurduklarını belirten Yalçın, kampanyanın bitiş tarihi olan 28 Şubat tarihine kadar bağış sayısının artmasını beklediklerini belirtti.

Milano Din Hizmetleri Ataşeliği personelinin...