07 / 05 / 2024

idlib yardım kampanya çalışmaları

idlib yardım kampanya çalışmaları

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı İdlibliler yardım etmek adına briket ev kampanyası başlatıldı.İHH Suriye Çalışmaları Koordinatörü Zeki Tahiroğlu"Suriye-Türkiye sınırına yakın bölgelerde kurduğumuz çadırlara alternatif olarak briket evler yapıyoruz."dedi.

Yardıma muhtaç vatandaşlara yardım eli! Devletten eşya ihtiyacı olana 5000 TL yardım!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, düşük gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelere yardım etmek için bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, vatandaşlar için 5 bin TL devlet yardımı sağlanacak.

İHH'dan İdlib'de dul ve yetim ailelerine konut yardımı!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Pakistan'ın en önemli STK'larından Hubeyb Vakfı ile İdlib ilinde dul ve yetim aileleri için başlattığı konut projesi kapsamında inşaatı tamamlanan ilk binaların açılışını yaptı.

Kentsel dönüşüm kira yardımını kimler alamaz?

Kentsel dönüşüm kapsamında konut ve işyeri tahsisi yapılamaması halinde, Bakanlık tarafından belirlenen oranda aylık kentsel dönüşüm kira yardımı yapılabiliyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımını kimler alamaz?

Kentsel dönüşüm kira yardımı ödemeleri 2015!

Kentsel dönüşümde evi yıkılan yapı sahiplerinin mağdur olmaması adına devlet birtakım finansal destekler sunuyor. Peki bu kapsamında yapılan kira yardımı ne kadar? İşte kentsel dönüşüm kira yardımı ödemeleri 2015...

Kentsel dönüşüm kira yardımını kimler alabilir?

Kentsel dönüşümde evi riskli olarak tespit edilen vatandaşların mağdur olmamaları için devlet birtakım finansal destekler sunuyor. Peki, bu desteklerden olan kentsel dönüşüm kira yardımını kimler alabilir?

Karabük'te yüzün üzerinde kira yardımı başvurusu yapıldı!

Karabük Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ali Tunç, Karabük ve Safranbolu'da kentsel dönüşüm kapsamında yüzün üzerinde kira yardımı başvurusu aldıklarını ve bunları da sonuçlandırdıklarını söyledi...

Kentsel dönüşümde kira yardımı ne kadar arttı?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, ülke genelinde 6.5 milyon konutun yıkılıp yeniden yapılacağı kentsel dönüşüm kapsamında hak sahiplerine verilen kira yardımlarını arttırdı. 2013'te 650 lira olarak ödenen kira yardımı 680 liraya yükseltildi...

Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar 2015?

Kentsel dönüşümde konut ve işyeri tahsisi yapılamaması halinde ise, Bakanlık tarafından belirlenen aylık kentsel dönüşüm kira yardımı yapılabiliyor. Peki, Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar 2015?

Kentsel dönüşümde kira yardımı arttı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, ülke genelinde 6.5 milyon konutun yıkılıp yeniden yapılacağı kentsel dönüşüm kapsamında hak sahiplerine verilen kira yardımlarını arttırdı. 2013'te 650 lira olarak ödenen kira yardımı 680 liraya yükseltildi...

Kentsel dönüşümde kira yardımı süresi!

Kentsel dönüşümde hak sahiplerine geçici konut veya işyeri tahsisi yapılamaması halinde kira yardımı yapılıyor. Peki kentsel dönüşümde kira yardımı süresi ne kadar? İşte kentsel dönüşüm kira yardım süreleri...

Kentsel dönüşüm kira yardımı kaç TL oldu?

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında konutu ya da iş yeri yıkılan kimselere yer tahsisi ya da kira yardımı yapılıyor. Ağustos ayında kira bedelinde artış yapıldı. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı kaç TL oldu?

İzmir'de kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında konutu ya da iş yeri yıkılan kimselere kira yardımı yapılıyor. Kira yardımı miktarı, bölgeye göre değişiyor. Peki, İzmir'de kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Ankara'da kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanunun Uygulama Yönetmeliğine göre hak sahiplerine kira yardımı yapılıyor. Peki Ankara'da kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? İşte yanıtı..

idlib yardım kampanya çalışmaları Haberi

idlib yardım kampanya çalışmaları

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Suriye Çalışmaları Koordinatörü Zeki Tahiroğlu, İdlibliler’e yardım etmek için  Suriye sınırına yakın bölgelerde kurdukları çadırlara alternatif olarak 120'den fazla briket ev yaptıklarını açıkladı.

Anadolu Ajansı’nda yer alan habere göre; Zeki Tahiroğlu, İdlib yararına organize edilen yardım kampanyası adı altında düzenlenen tanıtım toplantısına katılmak üzere geldiği Afyonkarahisar'da yaptığı açıklamada, İdlib'den son 5 ayda 450 binden fazla kişinin Türkiye sınırına doğru göç yapıldığını söyledi.

Bunun nedeninin yoğun bombardıman olduğunu dile getiren Zeki Tahiroğlu, şu şekilde söyledi:

"Rejim hiçbir anlaşmaya uymadı ve bombardımana devam etti. Uluslararası anlamda ciddi yaptırım uygulanmazsa bu devam edecek. Geçtiğimiz günlerde yine ateşkes anlaşmasından bahsedildi ama açıklamanın yapıldığı gün bölgeye 350 füze atıldı. Bu bombardımanlar sadece sivillere yapılıyor. 'Bunlar terörist.' diyorlar, hepsi yalan....