04 / 05 / 2024

ido feribot seferleri iptal

ido feribot seferleri iptal

İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) Bostancı - Yenikapı - Armutlu Tatil Köyü - Armutlu deniz otobüsü, Bursa - Yenikapı hızlı feribot, Yalova - Kartal deniz otobüsü, Yalova Yenikapı seferleri iptal edildi..

Resmi Gazete’de yayımlandı! Marmaray seferleri ücretsiz! İşte detaylar!

Resmi Gazete'de yayımlandı. Marmaray (İstanbul), Başkentray (Ankara) ve İZBAN (İzmir) seferleri ücretsiz olacak. İşte detaylar!

Feribota zam geldi! İDO feribot bileti fiyatlarına zam gelecek mi? İşte 21 Nisan 2022 fiyat listesi...

Son zamanlarda bayram yaklaşırken ulaşım araçlarına gelen zamlar pek çok kişiyi endişlendirmeye başladı! Feribot biletlerine de zam gelecek mi? GESTAŞ'a yüzde 117 zam gelmişti, İDO'ya da zam gelecek mi? İDO feribot bileti fiyatları ne kadar? İşte 21 Nisan 2022 fiyat listesi...

Çanakkale Köprüsü zamlı geldi! GESTAŞ feribot tarifesine yüzde 117 zam yaptı! İşte 20 Nisan 2022 fiyat listesi...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılmasının üzerinden bir ay geçti, Çanakkale'de boğaz hattında ulaşımı sağlayan GESTAŞ feribot ücretlerine yüzde 117 zam yaptı! Yeni tarifeleri görenler şok oldu! Peki, GESTAŞ'ın feribot ücretleri ne kadar? Çanakkale Boğaz Hattı-Çanakkale Eceabat ve Gelibolu-Lapseki... İş

Samsun OMÜ Raylı Sistem Hattı seferleri başladı!

Samsun'da OMÜ kampüsü içerisine tramvay seferleri başladı. SAMULAŞ Genel Müdürü Tamgacı konuyla ilgili olarak, "Ulaşım alanında kentimizde bir ilke daha imza attık" dedi.

Dekar, Kutsal Emanetler’in Son Seferleri'ne sponsor oldu!

Sahip olduğu sosyal sorumluluk misyonu doğrultusunda kültür ve sanata verdiği desteklere her sene artırarak devam eden Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş.,“Kutsal Emanetler’in Son Seferleri” isimli esere sponsor oldu. 

Sirkeci Arabalı Feribot ve Deniz Otobüsü İskelesi imar planı askıda!

Fatih Sirkeci Arabalı Feribot ve Deniz Otobüsü İskelesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

İstanbul Havalimanı'na İETT ve HAVAİST seferleri başladı!

İstanbul Havalimanı'nda ilk seferlerin yapılmasıyla beraber İETT ve Havaist otobüs seferleri bugün itibariyle başladı

Pendik Feribot ve Deniz Otobüsü İskelesi imar planı askıda!

Pendik Feribot ve Deniz Otobüsü İskelesi amaçlı -2- paftalık 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği akskıya çıkarıldı..

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Hattı'nın test seferleri sürüyor!

Ağustos ayında hizmete alınması planlanan Türkiye'nin ilk sürücüsüz metrosu Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Hattı'nın ikinci etabının test seferleri sürüyor..

Tebriz-Van yolcu treni seferleri yeniden başladı!

PKK'lı teröristler nedeniyle 2015 yılından bu yana gerçekleştirilmeyen Tebriz-Van yolcu treni seferleri yeniden başladı... 

Pendik Feribot İskelesi imar planı askıya çıktı!

“Feribot ve Deniz Otobüsü İskelesi” Amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıktı..

Çanakkale'de 25 yıllığına kiralık feribot terminali ihalesi!

Çanakkale İl Özel İdaresi Encümeni, Çanakkale Gelibolu'da 25 yıllığına feribot terminali yapım ve işletme belgesi alarak işletme işini ihale edecek. İhalesi 13 Nisan 2017 tarihinde gerçekleşecek.

Harem feribot ve deniz otobüsü iskelesi imar planı askıda!

Üsküdar Harem “Arabalı Feribot ve Deniz Otobüsü İskelesi” amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı bugün askıya çıkarıldı...

ido feribot seferleri iptal Haberi

ido feribot seferleri iptal

İSTANBUL Deniz Otobüsleri'nin (İDO) bazı hızlı feribot ve dış hat deniz otobüsü seferleri şiddetli yağış nedeniyle yapılamadı. 


Bostancı - Yenikapı - Armutlu Tatil Köyü - Armutlu deniz otobüsü, Bursa - Yenikapı hızlı feribot, Yalova - Kartal deniz otobüsü, Yalova Yenikapı deniz otobüsü seferleri...