06 / 05 / 2024

İDO seferleri durdu mu

İDO seferleri durdu mu

İDO'dan yapılan açıklamaya göre, 07.00 Yenikapı - Bandırma hızlı feribot ve 07.30 Bandırma - Yenikapı - Bostancı deniz otobüsü seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.

Türkiye'de nüfus artışı durdu: Gayrimenkul sektörünü güzel günler beklemiyor!

Nüfus artışı, evlenmeler ve boşanmalar gayrimenkul sektörünü de doğrudan etkileyen unsurlar arasında yer alıyor. Nüfus artışının durduğu belirtilirken, Yatırımcı Bora Özkent gayrimenkul sektörüne de değindi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

1935'te 'İstanbul'da inşaat çalışmaları durdu' iddiası!

1935 yılının sonlarına doğru İstanbul'da inşaat çalışmalarının durduğuna dair haberler gelmeye başlamış.  Peki 1935 yılında İstanbul'da inşaat durdu mu?

Turistik Doğu Ekspresi ilk seferi için geri sayım! İşte bilet fiyatları ve ilk sefer tarihi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Turistik Doğu Ekspresi seferleri hakkında açıklama yaptı. Peki, Turistik Doğu Ekspresi seferleri ne zaman başlıyor, fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Ulaşım kilitlendi! Tramvay seferleri yapılamadı, yaya ve araç trafiği durdu, vapur ve Marmaray seferleri aksadı!

Eminönü'ndeki insan yoğunluğu sebebiyle ulaşım kilitlendi. Tramvay seferleri yapılamazken, yaya ve araç trafiği neredeyse durdu. Vapur ve Marmaray seferleri de düzgün yapılamadı, aksadı.

Doğu Ekspresi seferleri başladı mı 2022? Doğu Ekspresi bilet fiyatları ne kadar 2022?

Doğu Ekspresi kışa girmemize az bir zaman kala yeniden gündeme geldi. İşte Doğu Ekspresine dair merak edilenler!

Doğa Koleji’nde sorulara cevap alınamıyor! 

Öğretmenlerin maaşları ödenmediği için eğitimin durduğu Doğa Koleji’nin İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Vakfı’na devredilmesine rağmen yaşanan sorunlar, çözülmedi...

Turistik Doğu Ekspresi seferleri bugün başlıyor!

Turistik Doğu Ekspresi, bugün saat 19.00’da tarihi Ankara Garı’nda gerçekleştirilecek törenle ilk seferi için hareket ediyor.

Konut kredi faizlerindeki düşüş durdu!

Bankaların konut kredisi faiz oranlarında düşüş eğilimi durdu. Dolar kurunun yükselmesi ve seçimlerdeki belirsizlik faizleri de doğrudan etkiledi.

ENKA İnşaat'ın Adapazarı ve Gebze doğal gaz santrallerinde üretim durdu!

ENKA İnşaat ve Sanayi'nin Adapazarı ve Gebze doğal gaz kombine çevrim elektrik santrallerinin EÜAŞ ile olan Elektrik Satış Sözleşmesi'nin sonlanmasının ardından üretim durdu...

Dekar, Kutsal Emanetler’in Son Seferleri'ne sponsor oldu!

Sahip olduğu sosyal sorumluluk misyonu doğrultusunda kültür ve sanata verdiği desteklere her sene artırarak devam eden Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş.,“Kutsal Emanetler’in Son Seferleri” isimli esere sponsor oldu. 

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda inşaat durdu mu?

Ak Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’ndaki altgeçit inşaatını yerinde inceledi, projenin akıbetini sordu. Doğan, şantiyenin kapatıldığını ve inşaatın yaklaşık bir ay önce durduğunu belirterek Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirdi.

Doğu ve Güneydoğu'da konut dışı yatırımlar azaldı!

Yeni Şafak Gazetesi köşe yazarı olan Ahmet Ulusoy Türkiye'deki ekonomik durumu anlattı. Doğu ve Güneydoğu'da büyük otel inşaatlarının durduğunu belirten Ulusoy, konut dışı yatırımlar azaldığını söyledi.

Doğu Karadeniz'de bu yıl 5 milyon arap turist bekleniyor!

Başkan Hacısalihoğlu, "Doğu Karadeniz'de önümüzdeki 5 yılda, 3 ile 5 milyon arasında Arap turist ağırlamak istiyoruz. THY'nin, Arap firmalarının charter seferleri için uçak taleplerini karşılaması önem arz ediyor" dedi.

İDO seferleri durdu mu Haberi

İDO seferleri durdu mu

İDO'dan sefer iptalleri!



İDO'dan yapılan açıklamaya göre İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) bazı seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.



İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) bazı seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.


İDO'dan yapılan açıklamaya göre, 07.00 Yenikapı-Bandırma hızlı feribot ve 07.30 Bandırma-Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle...