04 / 05 / 2024

ido tatlıses zekeriyaköy villa

ido tatlıses zekeriyaköy villa

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses, dört ay aradan sonra barıştı. Şefkatli, İdo Tatlıses'in Zekeriyaköy'deki villasına taşındı.

Zekeriyaköy'de 4 katlı lüks villa! İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli işte bu evde yaşıyor

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, Zekeriyaköy'de yaşadıkları 4 katlı lüks evin kapılarını ilk kez açtı. 

İbrahim Tatlıses'ten Şanlıurfa'ya yatırım çağrısı!

Şanlıurfa'yı ziyaret eden İbrahim Tatlıses burada iş insanlarına çağrıda bulundu. Tatlıses, "Karlı bir yatırım yapmak isteyen tüm iş insanlarını Şanlıurfa'ya davet ediyorum" diye konuştu.

Yasemin Şefkatli, İdo Tatlıses'in evine taşındı!

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses, dört ay aradan sonra barıştı. Şefkatli, İdo Tatlıses'in Zekeriyaköy'deki villasına taşındı.

Derya Tuna, Zekeriyaköy'deki evini İdo Tatlıses'e hediye etti!

Derya Tuna, Zekeriyaköy'deki 10 milyon TL'lik evini İdo Tatlıses'e hediye etti. İdo Tatlıses bu lüks villaya taşınacak ve villanın alt katını stüdyoya çevirecekmiş.

İdo Tatlıses'in gayrimenkul yatırımlarını annesi yapıyor!

Amerika’daki DJ’lik eğitiminden sonra Türkiye’ye dönüp kendisini müzik piyasasında bulan İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses Sabah Gazetesi'ne röportaj verdi. İdo yatırımlarını annesinin yaptığını söyledi.

İdo Tatlıses parasını gayrimenkule yatırıyor!

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo müzik dünyasındaki başarısıyla kendini ödüllendiriyor. Oyuncu Hilal Altınbilek ile aşk yaşayan İdo kazandığı parayı emlak sektörüne yatırıyor.

Mahmutbey'deki İbrahim Tatlıses üst geçidi yıkılıyor!

İstanbul'da İbrahim Tatlıses üst geçidinin yıkılıp yerine yapılan Mahmutbey yolu üzeri yaya üst geçidi çalışması kapsamında, 0-3 Otoyolu'nun Ankara istikametinde köprü ayağı montaj çalışması yapılacağı açıklandı.

İdo Tatlıses, Eclipse Maslak'tan 1 milyon TL'ye daire aldı!

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo müzik dünyasındaki başarısıyla kendini ödüllendiriyor.Daha önce annesi Derya Tuna ile Zekeriyaköy'de villada yaşayan Tatlıses Maslak'a taşındı. İdo Eclipse Maslak'tan 1 milyon TL'ye daire aldı.

İbrahim Tatlıses'in Erbil'de inşa edilen konutları yarım kaldı!

Sanatçı İbrahim Tatlıses’in, Iraklı ortağı ile Erbil’de inşa ettikleri konutlar yarım kaldı. Yüzlerce villa ve daireden oluşan dev proje Sudanlı bir bekçiye ‘emanet.’ Abdullah Harun isimli Sudanlı aylık 800 dolar maaş aldığını söylüyor.

Kıvanç Tatlıtuğ Zekeriyaköy'de ev alacak!

Kıvanç Tatlıtuğ geçtiğimiz günlerde Zekeriyaköy'de villa bakmış ancak Tatlıtuğ’un 300 metrekare, bahçeli ve havuzlu kriterlerine uygun bir yer bulamadığı için şimdilik bekleme kararı aldığı ortaya çıkmıştı.

Kıvanç Tatlıtuğ Zekeriyaköy'de villa arıyor!

Başak Dizer'le evlilik hazırlığı yapan Kıvanç Tatlıtuğ, Zekeriyaköy'de villa arayışlarına başladı. Havuzlu ve bahçeli evleri gezen ünlü oyuncu, 3 milyon liraya kadar parayı da gözden çıkardı.

İbrahim Tatlıses: Tatlıses Konakları'nı satmıyorum!

İbrahim Tatlıses’in Bodrum’daki ‘Tatlıses Konakları’nı da tedavi masraflarını karşılamak için satışa çıkardığı haberi ortaya çıkmıştı. Tatlıses, otellerini satılığa çıkardığı yönünde çıkan haberlere adeta ateş püskürdü.

İbrahim Tatlıses Kuşadası'ndaki otelini sattı!

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde 2007 yılında inşa ettirdiği 4 yıldızlı Tatlıses Otel'i sattı. Otelin yeni sahipleri Kuşadası'nda restoran işletmeciliği yapan Ahmet Candan ve Yılmaz Temel oldu.

ido tatlıses zekeriyaköy villa Haberi

ido tatlıses zekeriyaköy villa

Geçtiğimiz Haziran ayında ilişkilerini noktalayan Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses, dört ay aradan sonra yeniden barıştı.

Posta gazetesinde yer alan habere göre, ilişkilerine dolu dizgin devam eden genç çift, beraber yaşamaya başladı. Son olarak da Şefkatli İdo Tatlıses'in  Zekeriyaköy'deki villasına taşındı. Tatlıses'in hediye ettiği pırlanta yüzüğü yeniden parmağına takan Yasemin Şefkatli, aynı zaman da sosyal medya paylaşımlarıyla da bunu gözler önüne...