02 / 05 / 2024

İdodans efer iptalleri

İdodans efer iptalleri

İDO'dan yapılan açıklamada, İdo bazı seferlerini iptal etti. İDO'dan yapılan açıklamada, saat 07.30'daki Bandırma-Yenikapı-Bostancı ve saat 18.30'daki Bostancı-Yenikapı-Bandırma deniz otobüsü seferlerinin yapılmayacağı bildirildi.

Otomobillerde 180 bin TL'ye varan indirim müjdesi! Markalar stok eritme yarışına girdi!

Arz kısıtı ve spekülatif taleple oluşan araç bekleme kuyrukların yerini şimdi sipariş iptalleri aldı. Markalar stok eritmek için kampanyalarını peş peşe duyurdu. Otomobillerde 180 bin TL'ye varan indirimler yapılıyor. İşte detaylar...

Afet bölgesindeki TOKİ ihaleleri iptal mi oluyor? Müteahhitlerden yüksek maliyet tepkisi! 

Afet bölgesine ve çeşitli kentlere inşa edilmesi planlanan toplu konut ihalelerinde ‘belirsizlik’ iptalleri gündeme geldi. İptal sebepleri arasında ‘yüksek maliyetler’ ve ‘ihaleye teklif veren firma olmaması’ yer alıyor. 

İnşaat sektöründe bomba gelişme! Maliyetler artınca, ihale iptalleri başladı! Hangi inşaat malzemesinin fiyatı kaç lira?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından her senenin başında tespit edilen birim fiyatlar kamuda pek çok ihalede iptalleri getirdi. Çünkü Bakanlığın ve piyasanın arasındaki fiyatlarda makas açıldı. Peki inşaat malzemeleri fiyatları ne kadar arttı? Hangi inşaat malzemesinin fiyatı kaç lira?

Yapı kayıt belgesi iptal edilenler dikkat!

İmar Barışı düzenlenmesi kapsamında 81 ilde başlatılan denetimler sonucu, mevzuata aykırı başvurular hakkında belge iptalleri ve yıkımlar konusunda harekete geçildi. Peki yapı kayıt belgesi düzenlemesi kapsamında neler yapılacak? Yapı kayıt belgesinin iptaline karşı açılan davalar nasıl işleyecek? 

İmar barışı mağdurları yetkililere seslendi!

İmar Barışı düzenlenmesi kapsamında 81 ilde başlatılan denetimler sonucu, mevzuata aykırı başvurular hakkında belge iptalleri ve yıkımlarla ilgili çalışmalar başladı.

Yapı Kayıt Belgesi iptal edilenler ne yapacak?

İmar Barışı düzenlenmesi kapsamında 81 ilde başlatılan denetimler sonucu, mevzuata aykırı başvurular hakkında belge iptalleri ve yıkımlar konusunda harekete geçildi. Peki Yapı Kayıt Belgesi iptal edilenler ne yapacak? İşte detaylar...

Kentsel dönüşümde yeni dönem başlıyor!

TBMM Genel Kurulunda kabul edilen Coğrafi Bilgi Sistemleri ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi kapsamında 'Plan uygulama iptalleri' dönemi sona erdi.

Yıldırım'da kentsel dönüşümde yeni dönem başlıyor!

Türkiye’de kentsel dönüşüm çalışmalarının önündeki en büyük engellerden birisi olarak görülen mülkiyet sorunu kaynaklı plan uygulama iptalleri dönemi, Yıldırım Belediyesi’nin katkılarıyla hazırlanan İmar Kanunu değişikliği ile sona erecek.

Efer Danışmanlık İnşaat Plastik ve Yangın Söndürme Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efer Danışmanlık İnşaat Plastik ve Yangın Söndürme Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ugıloy Rakhımova tarafından kuruldu.

Ankapark ve Külliye’ye 5 mahkemeden onay!

Ankapark ve Külliye’ye, 5 mahkemeden onay çıktı. TMMOB ve bağlı odalar, AOÇ’deki plan iptalleri için açtıkları davaları bir bir kaybetti. 2010 imar planları geçerli oldu.

Adana İnşaat Mühendisleri Odası, belediyeleri uyardı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı H. Çağdaş Kaya, plan iptalleri, imar plan uygulaması iptalleriyle Adana’nın imar sorunlarının henüz çözüme kavuşamadığını bildirdi.

Yalı Ataköy projesi Avrupa'da golf şampiyonu yaptı!

Müteahhit Ahmet Özyazıcı, Ataköy’de 2010’da başladığı Yalı Ataköy projesinin, ruhsat iptalleri, davalar ve mühürlemeler nedeniyle zora girdiği günlerde strese bağlı olarak sağlığı bozulunca, psikolog önerisiyle ‘golf’e başladı.

İDO ve BUDO sefer iptalleri 12 Ocak 2016!

İstanbul Deniz Otobüsleri ve Bursa Deniz Otobüslerinin bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İşte İDO ve BUDO'dan açıklamalar...

İdodans efer iptalleri Haberi

İdodans efer iptalleri

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) bazı olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferlerini iptal etti.


İDO'dan yapılan açıklamada, saat 07.30'daki Bandırma-Yenikapı-Bostancı ve saat 18.30'daki Bostancı-Yenikapı-Bandırma deniz otobüsü seferlerinin yapılmayacağı...