28 / 04 / 2024

İdris Güllüce 2 ekim programı

İdris Güllüce 2 ekim programı

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce yarın saat 12:00'de 101 Belediye Başkanlıklarına Çevre Temizlik Aracı Dağıtım Töreni'ne katılacak.Etkinlik, Gölbaşı'nda Gölbaşı Çevre Referans Laboratuvarı'nda yapılacak.

İdris Güllüce: 3 katlı tünel projesinin ÇED raporunu hallettik!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, boğaza yapılacak 3 katlı geçiş tüneliyle ilgili, "3 katlı tünelin dün ÇED Raporu’nu hallettik. 1-2 güne imzalıyorum" dedi.

İdris Güllüce Yıldırım kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce "2. Bursa İnşaat Zirvesi"nin açılışına katıldı. Yıldırım'daki kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceleyen Güllüce "Bursa'da da kentsel dönüşüm çok önemli ve desteğimiz tam" dedi

İdris Güllüce'nin 13 Şubat programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre İdris Güllüce bugün Uludağ Üniversitesi 2. Bursa İnşaat Zirvesi'ne katılacak.

Bakan Güllüce: 2014 çevre yılı oldu!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının vatandaşların rızasıyla yürütüldüğünü anımsatan Bakan İdris Güllüce, 2 seçim sürecinin yaşanmasına rağmen geçen yılki faaliyetlerin beklentilerinin üzerinde gerçekleştiğini, tahminlerinin aşıldığını dile getirdi.

İdris Güllüce'nin 2 Aralık programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Kütahya Belediyesi ile Kentsel Dönüşüm Protokol Töreni' ne katılacak.

İdris Güllüce'den demir alarmı!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı demir sektörü için gelen şikâyetleri değerlendirdi ve pilot uygulama yaptı. Sonuç: Her 2 firmadan biri kalitesiz demir çelik üretiyor. Bakan İdris Güllüce piyasadaki kalitesiz demirleri toplatacaklarını söyledi.

İdris Güllüce: 10 aylık yatırım 90 milyar lira!

İdris Güllüce Memur-Sen TOKİ 2. Etap konutlarının anahtar teslimin törenine katılmak ve bazı ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ'a geldi. 1 Ocak 2014'ten bugüne kadar planlanan yatırım miktarının 90 milyar lira olduğunu söyledi.

İdris Güllüce Elazığ TOKİ 2. Etap konut teslim törenine katıldı!

İdris Güllüce Elazığ TOKİ 2. Etap konut teslim törenine katıldı. Bakan Güllüce:''Türkiye düne kadar, patates, soğan, sarımsak, kuru üzüm ve incir satıyordu. Şimdi helikopter satıyor'' dedi.

İdris Güllüce: Kentsel dönüşümde tarihi ve kültürel yapının korunması lazım!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kentsel dönüşümde tarihi ve kültürel yapının korunması gerektiğini söyledi. Güllüce. Bursa ' da kentsel dönüşümün zor olduğuna işaret etti...

İdris Güllüce Türkiye-Pakistan Karma Ekonomik Komisyonu toplantısına katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce bugün Türkiye-Pakistan Karma Ekonomik Komisyonu 15. Dönem Toplantısı Programı'na ardından da Pakistan Ticaret Bakanı-Türkiye-Pakistan KEK Eşbaşkanı Khurram Dastgir Khan onuruna akşam yemeğine katılacak.

İdris Güllüce: Taksim AKM yıkılmalı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Taksim’de bulunan Atatürk Kültür Merkezi tartışmalarına ilişkin, 'Buranın yıkılıp, çok daha modern, çağa hitap eden bir bina yapılmalı' dedi.

İdris Güllüce, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'a vekalet edecek!

İdris Güllüce, yarın Bakü-Tiflis-Kars İpek Yolu Koridorunun Gelişiminde Yeni Fırsatlar Konferansı ve Türkiye Azerbaycan - Gürcistan Demiryolu Projesi Bakanlar Üçlü Toplantısı için Lütfi Elvan'a vekalet edecek...

İdris Güllüce, Türkiye-Pakistan Karma Ekonomik Komisyonu 15. Dönem Toplantısına katılacak!

Türkiye - Pakistan Karma Ekonomik Komisyonu 15. Dönem Toplantısı, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ’ nin katılımıyla 15 - 16 Ekim 2014 tarihinde gerçekleşecek...

İdris Güllüce 2 ekim programı Haberi

İdris Güllüce 2 ekim programı

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 101 Belediye Başkanlıklarına Çevre Temizlik Aracı Dağıtım Töreni'ne katılacak.


Saat : 12.00


Yer  : Haymana Yolu 5’nci Km - Gölbaşı Çevre Referans Laboratuvarı - Gölbaşı /...