04 / 05 / 2024

idris güllüce 3. havalimanı açıklaması

idris güllüce 3. havalimanı açıklaması

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce İstanbul, Zeytinburnu'nda bulunan ve sık sık ' silüet ' tartışmalarının ortasında kalan 16 / 9 gökdelenlerinin yasaya uygun olduğunu belirtti.

İdris Güllüce: Havalaanımız hiç aksamadan, durmadan devam edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce "3. havaalanı ÇED raporu olumlu kararı İstanbul Valiliğinde 30 Nisan 2013'te askıya çıktı ve 15 Mayıs 2013'e kadar askıda kaldı. Yani 12 iş günü, 15 takvim günü." dedi...

İdris Güllüce: 3. köprünün bitmesi için sandığa gidin!

Güllüce, Boğaz Köprüsü'nü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nü ve üçüncü köprüyü yaptırtmak istemeyen bir anlayışla "Bunlar yapılsın, bu memleket yükselsin" diyen anlayış arasında 133 saat sonra bir seçim yaşanacağını söyledi.

İdris Güllüce: 3 katlı tünel projesinin ÇED raporunu hallettik!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, boğaza yapılacak 3 katlı geçiş tüneliyle ilgili, "3 katlı tünelin dün ÇED Raporu’nu hallettik. 1-2 güne imzalıyorum" dedi.

İdris Güllüce: 3. köprü inşaatı konut inşaatı kadar basit değil!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 3.köprüyle ilgili, "Bir sürü detaylar söyleniyor. Bu bir konut inşaatı gibi basit bir şey değil. İşte görüyorsunuz, yol inşaatı devam ediyor" dedi.

İdris Güllüce: 3.havalimanı durdurulamayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, 3. Havalimanı'nın 'durdurulamayacağını' belirterek havaalanına karşı olanları 'ülkenin menfaatini düşünmemekle suçladı.

İdris Güllüce'nin 3 Şubat programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre İdris Güllüce yarın Kongo Cumhuriyeti Bayındırlık ve Büyük Projeler Bakanı Jean Jacques Bouya ile Görüşme yapacak.

İdris Güllüce'nin 3 Aralık programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce bugün İspanya Büyükelçisi Rafael Mendivil Peydro'yu ağırlayacak.İşte İdris Güllüce'nin 3 Aralık programı...

İdris Güllüce'nin 30 Kasım programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre İdris Güllüce bugün Ak Parti Serdivan 3. Olağan Kongresine katılacak. İşte, İdris Güllüce'nin 30 Kasım programı...

İdris Güllüce: Çeşme'de TOKİ'yi dar gelirli aileler istiyor!

Mimarlar Odası İzmir Şubesi'nin açtığı davada imar planları için yürütmeyi durdurma kararı verilen TOKl'nin Çeşme'deki 1153 konutluk projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanı Idris Güllüce'den önemli açıklamalar geldi.

İdris Güllüce: Beton denetimine uymayan ceza alır!

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından 758 konutluk kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreni dün Çevre ve Şehircilik Bakanı Idris Güllüce'nin katılımıyla gerçekleştirildi. Güllüce törende, "Beton denetimine uymayan ceza alır" dedi...

İdris Güllüce: Bebek'te domuz görülmesi magazinsel!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İstanbul'da katıldığı 3.Uluslararası Balkanlar ve Göç Konferansı'na katılan basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Bakan Güllüce, Bebek'te domuz görülmesi üzerine çıkan haberleri değerlendirdi..

İdris Güllüce'nin 6 Kasım programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce'nin 6 Kasım 2014 Perşembe programı yayınlandı. Güllüce 3. Uluslararası Balkanlar ve Göç Kongresi'ne ve ardından da Sing of The Cıty Ödül Töreni'ne katılacak.

İdris Güllüce 21 Ekim 2014 programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın idris Güllüce 21 Ekim 2014 salı günü programı yayınlandı. İdris Güllüce İllerimiz Karabük Üniversitesi'nde Ay Yıldızın Altında Buluşuyor Programı'na katılacak.

İdris Güllüce: İstanbul'un imarı Ağrı'dan başlar!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İstanbul Sanayi Odası tarafından düzenlenen Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı'na katıldı. Güllüce, burada yaptığı konuşmada "İmar plancılarının bir sözü var.İstanbul'un imarı Ağrı'dan başlar" dedi.

idris güllüce 3. havalimanı açıklaması Haberi

idris güllüce 3. havalimanı açıklaması

Açıklamalarda bulunan Bakan Güllüce "16/9 ile ilgili imar planında yasaya uymayan bir durum yok fakat etik değil. Mevcut imar yasasının yeterli olmadığını düşünüyorum. Bu durumda biz uygulamada zorlanıyoruz. İmarın güne uyması lazım. Silüet kavramı İstanbul'da çok net değildi. İBB bu konuyla ilgili çalışmalar yaptı. Aslına bakarsanız 'silüet baktığınız yere göre değişir' demiştim daha önce. Bu teknik bir durum. Teknik bir perspektif ben teknik bir durumdan bahsettim" dedi.



'EN YOKSULLAR DA UÇAĞA BİNSİN'



Bakan Güllüce'nin 3. havalimanı ile ilgili ise şu sözleri sarfetti:

"Günümüz Türkiye'sinde herkes uçağa biner pozisyonda. Bazı siyasi patiler bu konuyla ilgili üzerimize propoganda yapıyorlar. Biz en yoksul insanlar bile uçağa binsin istiyoruz.Sabiha ve Atatürk havalimanı ne kadar çok organize edilirse edilsin bir müddet sonra uçaklar rötar yapacak. Bu durumda...