29 / 04 / 2024

idris güllüce bağcılar barınkent sitesi

idris güllüce bağcılar barınkent sitesi

Bağcılar İlçesi Göztepe Mahallesi'nde bulunan Barınkent Sitesi, bugün Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin katılacağı törenle yıkılacak. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Barınkent Sitesi'nin yeni halinin nasıl olacağını da açıkladı...

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum!

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum ne? İşte kentsel dönüşüm projeleri olarak hayata geçirilen projelerde son dakika gelişmeleri...

Luxera Güneşli Bağcılar fiyat!

Luxera Gayrimenkul tarafından Bağcılar Güneşli'de hayata geçirilen Luxera Güneşli'de fiyatlar 399 bin liradan başlangıç gösteriyor.. 

Bağcılar yatırımcıların gözdesi haline geldi!

İSTOÇ, MASSİT Oto Center gibi Türkiye'nin çok önemli ticaret merkezlerinin de faaliyet gösterdiği Bağcılar, yeni havalimanı ve Kanal İstanbul projesine olan yakınlığıyla adeta cazibe merkezi oldu.

Fatma Güldemet Sarı görevi, İdris Güllüce'den devraldı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı 64. Hükümet'te Çevre ve Şehircilik Bakanı olan Fatma Güldemet Sarı, görevi İdris Güllüce'den devraldı.

İdris Güllüce'den Mustafa Ak'a ziyaret!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Keçiören Kaymakamlığı Tapu Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen "E-Tahsilat Uygulaması KİOSK Cihazı'nın Tanıtım Programı"nın ardından Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ı makamında ziyaret etti.

İdris Güllüce: Dönüşüm Yıldırım için mecburiyet!

Estetikten uzak yapıların yerine Yıldırımlıların modern, güvenli ve sosyal donatı alanları ile zenginleştirilmiş yapılarda yaşamalarını sağlayan Yıldırım Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile gençleri bir araya getirdi.

Yunusemre dönüşüm projesine İdris Güllüce'den destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'yi makamında ziyaret eden Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, ilçe için büyük önem arz eden kentsel dönüşüm projesiyle ilgili brifing verdi.

İdris Güllüce Altyapı Tesisleri Çalıştayı'na katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Ankara’da düzenlenen Altyapı Tesislerinin Yapımına Ait Usul ve Esasların Belirlenmesi Çalıştayı’na katıldı. Bakan Güllüce, altyapı ile ilgili başlatılan bu çalışmanın çok önemli ve gerekli olduğunu vurguladı...

İdris Güllüce Başakşehir projeleri hakkında bilgi aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ı ziyaret etti. Belediye Hizmet binası fuaye alanında sergilenen proje maketlerini inceleyen Bakan Güllüce, projeler hakkında Başkan Uysal’dan bilgiler aldı.

İdris Güllüce: Türkiye çok büyük hızla dönüşüyor!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İstanbul'da düzenlenen "Dönüşüm Devam Ediyor" programına katıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce programda yaptığı konuşmada kentsel dönüşümde yaşanan başarıyı anlattı.

İdris Güllüce M'Expo'ya destek oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, CHP'li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın fuar projesi M'Expo'ya destek verdi.

İdris Güllüce Bağcılar’daki kentsel dönüşümü inceledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Bağcılar’da devam eden kentsel dönüşüm alanlarında incelemelerde bulundu. Güllüce, incelemelerinin ardından Mahmutbey’de kentsel dönüşüme başlanan alanda bir duvarın yıkımını izledi.

İdris Güllüce: İmar mevzuatı yeniden gözden geçirilmeli!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce: "Dünya çok hızlı gelişti ama mevzuatta problemlerimiz, eksikliklerimiz var. Planlı alanların imar yönetmeliği başta olmak üzere, imar mevzuatımızın yeniden gözden geçirilmesi artık kaçınılmaz hale gelmiştir" dedi.

idris güllüce bağcılar barınkent sitesi Haberi

idris güllüce bağcılar barınkent sitesi

İstanbul'un Bağcılar İlçesi Göztepe Mahallesi'nde bulunan Barınkent Sitesi, kentsel dönüşüm kapsamında bugün törenle yıkılıyor. 


Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin de katılacağı törenle yıkılacak olan Barınkent Sitesi'nde 18 binada 184 bağımsız birimin yıkımı gerçekleşecek. 


Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, yeni yapılacak olan binalarda her bağımsız birime 1 kapalı otopark inşa edileceğini ve alanın yüzde 65'inin de yeşil alan olarak düzenleneceğini açıkladı. 


Bağcılar Göztepe Barınkent Sitesi'nin yıkım töreni, bugün (4 Ağustos 2014 Pazartesi) saat 11:00'de sitenin bulunduğu Şanlı Sokak'ta gerçekleşiyor.


Törenden ilk kareler!


Bağcılar Belediyesi, Barınkent Sitesi'nin kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması töreninden fotoğrafları Twitter'da paylaştı...


Bağcılar'da dönüşüm programı Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'nın katılımıyla başladı... 




Bağcılar Belediye...