29 / 04 / 2024

İdris Güllüce Beyoğlu

İdris Güllüce Beyoğlu

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İTO'daki Kentsel Dönüşümün Sosyal Boyutu başlıklı sempozyumun ardından Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ı ziyaret ederek kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Fatma Güldemet Sarı görevi, İdris Güllüce'den devraldı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı 64. Hükümet'te Çevre ve Şehircilik Bakanı olan Fatma Güldemet Sarı, görevi İdris Güllüce'den devraldı.

İdris Güllüce: Türkiye çok büyük hızla dönüşüyor!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İstanbul'da düzenlenen "Dönüşüm Devam Ediyor" programına katıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce programda yaptığı konuşmada kentsel dönüşümde yaşanan başarıyı anlattı.

İdris Güllüce Kemalpaşa'da kentsel dönüşümü başlatacak!

AK Parti'nin izmir'de Kılıçdaroğlu'na karşı liste başından milletvekili ak parti adayı göstereceği öne sürülen Bakan İdris Güllüce açılışlar yapacak.Güllüce, yarın saat 10.00'da Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm protokol törenine katılacak.

İdris Güllüce: Standart dışı demirler toplatılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Şehir Kimliği Çalıştayı"na katıldı. Güllüce, burada yaptığı konuşmada, piyasaya sunulan demirlerde sıkıntı olduğuna dair bir haber aldığını belirtti

Baran Bozoğlu, Eymir Gölü plan değişikliği için İdris Güllüce'ye tweet attı!

TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Baran Bozoğlu, Eymir Gölü sınırındaki bir arazide yapılaşmanın önünü açan bir plan değişikliği yapıldığının ortaya çıkması üzerine Twitter'daki hesabından İdris Güllüce'ye tweet attı..

İdris Güllüce, Sağlık Bakanlığı'na vekalet edecek!

Ebola Virüsü Salgınıyla Uluslararası Düzeyde Mücadele Toplantısı'na katılmak üzere Suudi Arabistan’a giden Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce vekalet edecek. Karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

İdris Güllüce: Kentsel dönüşümde tarihi yapının korunması lazım!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kentsel dönüşümde tarihi ve kültürel yapının korunması gerektiğini söyledi. Güllüce. Bursa ' da kentsel dönüşümün zor olduğuna işaret etti.

İdris Güllüce: Kentsel dönüşümde tarihi ve kültürel yapının korunması lazım!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kentsel dönüşümde tarihi ve kültürel yapının korunması gerektiğini söyledi. Güllüce. Bursa ' da kentsel dönüşümün zor olduğuna işaret etti...

İdris Güllüce Türkiye-Pakistan Karma Ekonomik Komisyonu toplantısına katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce bugün Türkiye-Pakistan Karma Ekonomik Komisyonu 15. Dönem Toplantısı Programı'na ardından da Pakistan Ticaret Bakanı-Türkiye-Pakistan KEK Eşbaşkanı Khurram Dastgir Khan onuruna akşam yemeğine katılacak.

İdris Güllüce: Taksim AKM yıkılmalı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Taksim’de bulunan Atatürk Kültür Merkezi tartışmalarına ilişkin, 'Buranın yıkılıp, çok daha modern, çağa hitap eden bir bina yapılmalı' dedi.

İdris Güllüce, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'a vekalet edecek!

İdris Güllüce, yarın Bakü-Tiflis-Kars İpek Yolu Koridorunun Gelişiminde Yeni Fırsatlar Konferansı ve Türkiye Azerbaycan - Gürcistan Demiryolu Projesi Bakanlar Üçlü Toplantısı için Lütfi Elvan'a vekalet edecek...

İdris Güllüce, Türkiye-Pakistan Karma Ekonomik Komisyonu 15. Dönem Toplantısına katılacak!

Türkiye - Pakistan Karma Ekonomik Komisyonu 15. Dönem Toplantısı, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ’ nin katılımıyla 15 - 16 Ekim 2014 tarihinde gerçekleşecek...

İdris Güllüce'den Atatürk Kültür Merkezi açıklaması!

İdris Güllüce, Ankara' daki Atatürk Kültür Merkezi alanıyla ilgili bir otelde yapılan akademik toplantının çıkışında, gazetecilerin Taksim Meydanı' ndaki Atatürk Kültür Merkezi tartışmalarına ilişkin sorusunu yanıtladı...

İdris Güllüce Beyoğlu Haberi

İdris Güllüce Beyoğlu


Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile birlikte katıldığı İstanbul Ticaret Odası’nda (İTO) gerçekleştirilen Kentsel Dönüşümün Sosyal Boyutu konulu sempozyumun ardından Beyoğlu Belediyesi'ni ziyaret etti. 


Bakan Güllüce, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'a yaptığı tebrik ziyaretinde Beyoğlu'nda süren kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da bilgiler aldı. 


Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan'ı ziyaretinden bilgileri ve fotoğrafları, Twitter hesabından paylaştı. İşte, Güllüce'nin Twitter'da paylaştığı notlar ve kareler; 


"Beyoğlu Belediye Başkanımızı tebrik ziyaretindeyiz."


Beyoğlu Belediye Başkanımızdan kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi alıyoruz.


Beyoğlu Belediye Başkanımızdan kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi alıyoruz. "Zoru başarmak bizim işimiz"


Emre Kulcanay /...