07 / 05 / 2024

idris güllüce cumhurbaşkanı adayı recep tayyip erdoğan

idris güllüce cumhurbaşkanı adayı recep tayyip erdoğan

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Kenya Nairobi'de Birleşmiş Milletler, Çevre Meclisi 1. Toplantısında Kenya Devlet Başkanı Uhuru Kenyatta ile görüştü. Kenyatta, Güllüce aracılığıyla Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a selam iletti.

İdris Güllüce'den Mustafa Ak'a ziyaret!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Keçiören Kaymakamlığı Tapu Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen "E-Tahsilat Uygulaması KİOSK Cihazı'nın Tanıtım Programı"nın ardından Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ı makamında ziyaret etti.

Yunusemre dönüşüm projesine İdris Güllüce'den destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'yi makamında ziyaret eden Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, ilçe için büyük önem arz eden kentsel dönüşüm projesiyle ilgili brifing verdi.

İdris Güllüce Başakşehir projeleri hakkında bilgi aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ı ziyaret etti. Belediye Hizmet binası fuaye alanında sergilenen proje maketlerini inceleyen Bakan Güllüce, projeler hakkında Başkan Uysal’dan bilgiler aldı.

İdris Güllüce: Türkiye çok büyük hızla dönüşüyor!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İstanbul'da düzenlenen "Dönüşüm Devam Ediyor" programına katıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce programda yaptığı konuşmada kentsel dönüşümde yaşanan başarıyı anlattı.

İdris Güllüce M'Expo'ya destek oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, CHP'li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın fuar projesi M'Expo'ya destek verdi.

İdris Güllüce M’expo projesine destek verdi!

İdris Güllüce, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın fuar projesi M’Expo’ya destek verdi. Bakan Güllüce, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın Uluslararası Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’expo için, “Projelerini getirsinler, onay verelim” ifadelerini kull

İdris Güllüce'den Gaziosmanpaşa Belediyesi standına ziyaret!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Dünya Kadastro Zirvesi’ne katılan Gaziosmanpaşa Belediyesi standını ziyaret etti. Bakan Güllüce, ziyareti sırasında Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ile de sohbet etti.

İdris Güllüce: Kentsel dönüşüm zor bir çalışma gerektiriyor!

İdris Güllüce, kentsel dönüşümün zor bir çalışma olduğunu ifade ederek, "Bir belediye başkanının buna teşebbüs edebilmesi, bunun hazırlığını yapması, altyapısını hazırlaması, vatandaşla uzlaşarak ve vatandaşın gönlünü alarak yapması kolay değil" dedi.

Kırşehir Heyeti Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'yi ziyaret etti!

AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan başkanlığında ki heyet Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'yi makamında ziyaret etti. Güllüce her zaman Kırşehir'e yatırım için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini söyledi.

İdris Güllüce: Çeşme'de TOKİ'yi dar gelirli aileler istiyor!

Mimarlar Odası İzmir Şubesi'nin açtığı davada imar planları için yürütmeyi durdurma kararı verilen TOKl'nin Çeşme'deki 1153 konutluk projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanı Idris Güllüce'den önemli açıklamalar geldi.

İdris Güllüce: Beton denetimine uymayan ceza alır!

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından 758 konutluk kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreni dün Çevre ve Şehircilik Bakanı Idris Güllüce'nin katılımıyla gerçekleştirildi. Güllüce törende, "Beton denetimine uymayan ceza alır" dedi...

İdris Güllüce: Bebek'te domuz görülmesi magazinsel!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İstanbul'da katıldığı 3.Uluslararası Balkanlar ve Göç Konferansı'na katılan basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Bakan Güllüce, Bebek'te domuz görülmesi üzerine çıkan haberleri değerlendirdi..

Baran Bozoğlu, Eymir Gölü plan değişikliği için İdris Güllüce'ye tweet attı!

TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Baran Bozoğlu, Eymir Gölü sınırındaki bir arazide yapılaşmanın önünü açan bir plan değişikliği yapıldığının ortaya çıkması üzerine Twitter'daki hesabından İdris Güllüce'ye tweet attı..

idris güllüce cumhurbaşkanı adayı recep tayyip erdoğan Haberi

idris güllüce cumhurbaşkanı adayı recep tayyip erdoğan


Bakan İdris Güllüce ve Kenya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Uhuru Kenyatta  yaptığı görüşmede karşılıklı olarak iki ülke arasındaki işbirliklerin artarak devam etmesi temennisinde bulundular.



Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, BM Çevre Meclisi Bakanlar Kurulu toplantısına katıldı! Detaylar için tıklayın!


Türkiye'den Kenya'ya çevre desteği! Detaylar için tıklayın!
İdris Güllüce, Kenya'da hangi ülke mevkidaşlarıyla görüştü? Öğrenmek için tıklayın!


İdris Güllüce, Ekonomik İşbirliği Toplantısı'nı İstanbul'a davet etti! İstanbul'daki toplantı ne zaman yapılacak? Detayar için tıklayın!


Bakan Güllüce'den Akdeniz'deki kirlilik üzerine açıklama! Detaylar için tıklayın!


Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Monako Prensi II. Albert ile ne görüştü? Öğrenmek için tıklayın!


Bakan Güllüce, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ilettiği Devlet Başkanı Kenyatta’ya bir de hediye takdim etti. Devlet Başkanı Kenyatta da Başbakan Recep Tayyip...