28 / 04 / 2024

Kırşehir Heyeti Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'yi ziyaret etti!

Kırşehir Heyeti Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'yi ziyaret etti!

AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan başkanlığında ki heyet Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'yi makamında ziyaret etti. Güllüce her zaman Kırşehir'e yatırım için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini söyledi.




Milletvekili Çalışkan öncülüğünde ki heyete Akçakent Belediye Başkanı Yılmaz Kılıç, Akpınar Belediye Başkanı Mustafa Karahan, Boztepe Belediye Başkanı Ramazan Aydın. Özbağ Belediye Başkanı Nazmi Ay da eşlik etti. Kırşehir heyeti, devam eden projeler ve yatırım programına alınacak yatırımlar hakkında bakan Güllüce'ye taleplerini iletti. 


Çevre Şehircilik Bakanı sayın İdris Güllüce, her zaman Kırşehir'e yatırım için ellerinden geleni yaptıklarını bundan sonrada yapmaya devam edeceklerini söylerken AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, "Bilindiği gibi Kırşehir kentsel dönüşüm uygulanacak 33 il arasına alındı.  TOKİ  Bağbaşı Kentsel Dönüşümünü Başlattık. I. Etap bitti. Toplam 2 bin 762 konut yapacağız. Kındam'da 292 Konut Dar gelirli ailelerimize teslim ettik. Önümüzdeki dönemde Yol, su. eğitim, sağlık, enerji, haberleşme gibi temel altyapı tamamlayacağız. Bunun üzerine genişbant internet erişimi olmayan köy kalmayacak. Hayata geçirdiğimiz KÖYDEŞ programının kaynakları artırmak için çalışmalarımız devam ediyor. Mevcut kamu binalarının sağlamlaştırılması tamamlanacak. Deprem riski için binalar kadar teknik altyapı da sağlamlaştırılacak. Afet yönetimi çerçevesinde akıllı binalar, akıllı sokak- caddeler ve akıllı yerleşimler oluşturulacak. Altyapıların emniyet sistemleri geliştirilecek" diye konuştuğu öğrenildi. 



Kayseri Haber



Geri Dön