12 / 05 / 2024

TOKİ Bağbaşı Kentsel Dönüşümü

TOKİ Bağbaşı Kentsel Dönüşümü

AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan başkanlığında ki heyet Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'yi makamında ziyaret etti. Güllüce her zaman Kırşehir'e yatırım için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Ankara Sincan'a TOKİ'den 994 konutluk dev proje! Proje hazırlandı! Geri sayım başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından kentsel dönüşüm kapsamında Ankara Sincan'a 994 adet konut, 8 Kapıcı dairesi, 12 adet dükkan, 1 adet İlkokul, 1 adet Ortaokul ve 1 adet de Cami inşaatı ve çevre düzenlenmesi yapılacak.

Üsküdar'da 5 bin konutluk dev dönüşüm başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından İstanbul Üsküdar'da hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. "Üsküdar'da Büyük Dönüşüm 5000 Yeni Konut Projesi' kentsel dönüşüm programına Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut katıldı.

Bursa Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi görücüye çıktı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon çalışmalarından biri olarak hayata geçirilecek ‘Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi’ yarışmasına katılan 35 proje, uzman isimlerden oluşan jüri üyeleri tarafından değerlendiriliyor.

TOKİ'den 1.249 TL'den başlayan taksitlerle 2+1 fırsatı!

TOKİ tarafından kentsel yenileme uygulaması kapsamında 167 konut satılıyor. 2+1 evlerin taksitleri 1249 liradan başlangıç gösteriyor. Satışa sunulan konutlar için başvuruda bulunacak vatandaşlar başvuru şartlarını ve başvurunun nasıl yapıldığını araştırıyor. İşte tüm merak edilenler...

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başladı!

Ankara Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile bir araya gelip ilçede bulunan kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Vatandaşın rızası olmayan hiçbir dönüşüme başlanmayacak!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, "Vatandaşın rızası olmayan hiçbir kentsel dönüşüme başlamayacağız" dedi...

Çamlıca Camii etrafında kentsel dönüşüm başlıyor!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, "İstanbul Gaziosmanpaşa, Esenler ve Cumhurbaşkanımızın talimatı doğrultusunda, Çamlıca Camii etrafının düzenlenmesi amacıyla etrafıyla ilgili kentsel dönüşüm ihale aşamasına getireceğiz" dedi...

TOKİ Uşak Kentsel Yenileme Projesi'nde başvurular sona eriyor!

TOKİ Uşak Kentsel Yenileme Projesi'nde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor...

TOKİ Hamamderesi'nde sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Rize Hamamderesi kentsel dönüşüm projesinde yer alan 142 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Kızılcahamam kentsel dönüşüm projesi başlıyor!

Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, "Kadirbey Kentsel Dönüşüm Projesi" çalışmaları hakkında TOKİ Başkanı Ergün Turan ile görüşmek adına bir araya geldi. 

TOKİ'den Maltepe Başıbüyük'e 305 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul'un Maltepe ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. Bu kapsamda TOKİ Başıbüyük Mahallesi'ne 305 yeni konut inşa edecek.

Çorum Devane TOKİ başvuru tarihleri 2016!

Çorum Merkez Devane Mahallesi Kentsel Yenileme Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 140 adet 3+1 konut kuralı satışa sunuluyor. İşte Çorum Devane TOKİ başvuru tarihleri 2016...

TOKİ Başkanı Turan, Başkan Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’ nu ziyaret etti, Trabzon’a yatırım yapmaya ve kentsel dönüşümleri sürdürmeye devam edeceklerini söyledi.

TOKİ Bağbaşı Kentsel Dönüşümü Haberi

TOKİ Bağbaşı Kentsel Dönüşümü


Milletvekili Çalışkan öncülüğünde ki heyete Akçakent Belediye Başkanı Yılmaz Kılıç, Akpınar Belediye Başkanı Mustafa Karahan, Boztepe Belediye Başkanı Ramazan Aydın. Özbağ Belediye Başkanı Nazmi Ay da eşlik etti. Kırşehir heyeti, devam eden projeler ve yatırım programına alınacak yatırımlar hakkında bakan Güllüce'ye taleplerini iletti. 


Çevre Şehircilik Bakanı sayın İdris Güllüce, her zaman Kırşehir'e yatırım için ellerinden geleni yaptıklarını bundan sonrada yapmaya devam edeceklerini söylerken AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, "Bilindiği gibi Kırşehir kentsel dönüşüm uygulanacak 33 il arasına alındı. TOKİ Bağbaşı Kentsel Dönüşümünü Başlattık. I. Etap bitti. Toplam 2 bin 762 konut yapacağız. Kındam'da 292 Konut Dar gelirli ailelerimize teslim ettik. Önümüzdeki dönemde Yol, su. eğitim, sağlık, enerji, haberleşme gibi temel altyapı tamamlayacağız. Bunun üzerine genişbant...