12 / 05 / 2024

Nazmi Ay

Nazmi Ay

AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan başkanlığında ki heyet Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'yi makamında ziyaret etti. Güllüce her zaman Kırşehir'e yatırım için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Nazmi Durbakayım: 2020 gayrimenkulün yılı olacak!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkanı Nazmi Durbakayım 2020 Ocak ayı konut satış verilerinin yayımlanmasından sonra konuyla ilgili açıklama yaptı. Başkan Durbakayım; Yatırımcıların harekete geçmesi satışları artırdı." dedi.

TOKİ Kırşehir Özbağ Konutları'nda sona gelindi!

Kırşehir Özbağ'da TOKİ tarafından inşa edilen konutlarda son gelindi. Özbağ Belediye Başkanı Nazmi Ay, Özbağ'ın tam anlamıyla cazibe merkezi haline geleceğini belirtti.

TOKİ Kırşehir Özbağ Konutları'na yoğun ilgi!

Özbağ'da, 21 Kasım'dan itibaren talep alınmaya başlanılan TOKİ konutlarına yoğun ilgi var. Özbağ Belediye Başkanı Nazmi Ay, TOKİ'nin, Özbağ Kasabası'na yaptırmayı planladığı sosyal konutlarla ilgili kayıtların devam ettiğini ve 300'den fazla başvurunun olduğunu açıkladı.

Kırşehir Özbağ’a 5 bin toplu konut talebi!

Kırşehir’le birleşmesine rağmen belde olan Özbağ’da Belediye Başkanı Nazmi Ay Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile görüşmeler yaparak beldesine 5 bin konut yapılması talebinde bulundu.

Kırşehir Özbağ TOKİ projesi için ilk adım atıldı!

Özbağ Toplu Konut Projesi (TOKİ) çalışmaları için ilk adım atıldı. Nazmi Ay, "Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) onayı ile birlikte üye yazım işlemleri başlatılacak ve talebe göre etaplar halinde toplu konut yapımına başlanacaktır.” dedi.

Nazmi Durbakayım: Konut kredisi faiz oranları 2016'da düşecek!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım konut sektörünün mevcut durumunu değerlendirdi. Durbakayım, 2015 Eylül’de bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 20,1 daralmasının istisnai bir durum olduğunu söyledi.

Seçimlere 2 ay kala konut satışları durur!

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım, genel seçimlerden iki ay önce inşaat projesi ve konut satışlarının durma noktasına geleceğini söyledi. Durbakayım, seçimin etkisi ile 2015’te sıfır konut satışının 2014 rakamlarının altında kalacağını ifade etti..

Nazmi Durbakayım: Hacıbekir lokumu gibi konut satıyoruz!

Teslim ettikleri projelerde stoklarının bulunmadığını, evlerini 'Hacıbekir şekeri' gibi sattıklarını söyleyen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, mayıs ayında 1300 adet konutu sahiplerine teslim edeceklerini açıkladı

Nazmi Durbakayım yemek şirketi açtı!

Teknik Yapı"nın patronu Nazmi Durbakayım oldu. Durbakayım, geçen ay ˜Maks Yemek Hizmetleri ve Gıda" adlı bir şirket kurdu...

ABD'de Ocak ayında konut inşaatları yüzde 2,8 arttı

ABD'de Ocak ayında konut inşaatları beklentilerin üzerinde yüzde 2,8 arttı

Ayışığı Halting Place'de peşinat yok! Taksit yok!

Demir İnşaat'ın Beylikdüzü'nde yapımına devam ettiği Ayışığı Halting Place, konut sahiplerine "365 günlük lüks tatil" gibi bir yaşam sunuyor

Körfez Havaalanı haziran ayında açılacak!

Körfez Havaalanı'nın haziran ayında uluslararası uçuşlara açılacağı bildirildi

Nazmi Durbakayım: İnşaat fiyatları yükselecek

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım inşaatta fiyatların yükseleceğini söyledi

 

Nazmi Ay Haberi

Nazmi Ay


Milletvekili Çalışkan öncülüğünde ki heyete Akçakent Belediye Başkanı Yılmaz Kılıç, Akpınar Belediye Başkanı Mustafa Karahan, Boztepe Belediye Başkanı Ramazan Aydın. Özbağ Belediye Başkanı Nazmi Ay da eşlik etti. Kırşehir heyeti, devam eden projeler ve yatırım programına alınacak yatırımlar hakkında bakan Güllüce'ye taleplerini iletti. 


Çevre Şehircilik Bakanı sayın İdris Güllüce, her zaman Kırşehir'e yatırım için ellerinden geleni yaptıklarını bundan sonrada yapmaya devam edeceklerini söylerken AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, "Bilindiği gibi Kırşehir kentsel dönüşüm uygulanacak 33 il arasına alındı. TOKİ Bağbaşı Kentsel Dönüşümünü Başlattık. I. Etap bitti. Toplam 2 bin 762 konut yapacağız. Kındam'da 292 Konut Dar gelirli ailelerimize teslim ettik. Önümüzdeki dönemde Yol, su. eğitim, sağlık, enerji, haberleşme gibi temel altyapı tamamlayacağız. Bunun üzerine genişbant...