25 / 08 / 2024

idris güllüce doğu anadolu projeleri

idris güllüce doğu anadolu projeleri

Erzurum`da gezi ve incelemede bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Büyükşehir Belediyesi`ni de ziyaret etti. Bakan Güllüce, "Doğu Anadolu`muz, Batı Anadolu kadar güzel bir hale gelecektir" dedi...

Cihangir Dönmez'den İdris Güllüce'ye Beykoz orman davası mektubu!

2B arsa ve arazi uzmanı Hukukçu Cihangir Dönmez'den Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye Beykoz'un 1-5000 ve 1-1000 ölçekli Revizyon İmar Planları ile ilgili açık mektup geldi.

İdris Güllüce Let’s do it etkinliğine destek verdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, çocuklarla birlikte çevre temizliğine destek verdi.Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Dünyada çevre temizliği konusunda Pendik’te düzenlenen etkinlikte çöp topladı.

Bakan İdris Güllüce sosyal bilimler sempozyumuna katılacak!

Özel Birikim Koleji Öğrencilerinden “4. Sosyal Bilimler Öğrenci Sempozyumu”nun Onur Konuğu Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce olacak..

İdris Güllüce: Kırsal dönüşümü de önemsiyoruz!

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin onur konuşmacısı olarak katıldığı "2023'e Doğru Kentsel Dönüşüm, Ulusal Çevre Politikaları ve Sektörden Beklentiler" konulu toplantıda sektörün sorunlarını anlattı.

İdris Güllüce: Kırsal dönüşüm de önemli!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin onur konuşmacısı olarak katıldığı "2023'e Doğru Kentsel Dönüşüm, Ulusal Çevre Politikaları ve Sektörden Beklentiler" konulu toplantıda sektörün sorunları, önümüzdeki döneme ilişkin hedef ve beklentiler değerlen

İdris Güllüce kırsal dönüşüm hakkında bilgi verdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu tarafından tertip edilen '2023'e Doğru Kentsel Dönüşüm, Ulusal Çevre Politikaları ve Sektörden Beklentiler' konulu toplantıya konuk oldu.

İdris Güllüce İztuzu plajına sahip çıktı!

Çevrecilerin günlerce nöbet tuttuğu Muğla’nın Ortaca ilçesindeki İztuzu Plajı’nın işletme hakkının İngiliz ortaklı bir firmaya verilmesiyle başlayan tartışmalarla ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’den önemli mesajlar geldi.

İdris Güllüce: Yalova'daki ağaç kesimi incelenmeli!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, Yalova Belediyesi tarafından ağaç kesildiği iddialarıyla ilgili, "Belediyenin çok yerde böyle yaptığını iddia ediyorlar ama doğru mu bilmiyorum; incelenmesi lazım" dedi.

İdris Güllüce Çaldağ ÇED onayını değerlendirdi!

İdris Güllüce "ÇED raporu nihai bir hal değil, ruhsat değil, bir taahhütler zinciridir. Daha sonra bu raporu alan vatandaş hangi doğruları, hangi yanlışları yapacak, bu uygulamada belli olacak" dedi.

İdris Güllüce: Çeşme'de TOKİ'yi dar gelirli aileler istiyor!

Mimarlar Odası İzmir Şubesi'nin açtığı davada imar planları için yürütmeyi durdurma kararı verilen TOKl'nin Çeşme'deki 1153 konutluk projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanı Idris Güllüce'den önemli açıklamalar geldi.

İdris Güllüce: Beton denetimine uymayan ceza alır!

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından 758 konutluk kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreni dün Çevre ve Şehircilik Bakanı Idris Güllüce'nin katılımıyla gerçekleştirildi. Güllüce törende, "Beton denetimine uymayan ceza alır" dedi...

İdris Güllüce yapı denetim firmalarını uyardı: Sizinle uğraşırız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm temel atma töreninde, "Biz de yapı denetim firmalarını denetliyoruz. İyi denetim yapmayan firmalarla uğraşacağımızı buradan haber vereyim" dedi.

İdris Güllüce'den Validebağ Korusu açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce "(Üsküdar'da yapılması planlanan cami) O bölgede bir ihtiyaç olduğu tespit edilmiş ve Belediye Başkanı da buna öncülük etmiş. Buna muhalefet etmenin bir manası yok" dedi.

idris güllüce doğu anadolu projeleri Haberi

idris güllüce doğu anadolu projeleri


Erzurum`da gezi ve incelemede bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Büyükşehir Belediyesi`ni de ziyaret etti. Yaptığı başarılı hizmetleri nedeniyle Başkan Küçükler`e takdirlerini ifade eden Güllüce, "Doğu Anadolu`muz, Batı Anadolu kadar güzel bir hale gelecektir" dedi.


Bakan Güllüce, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler`i makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Küçükler, Bakan Güllüce`nin Türkiye ve Erzurum için önemli bir şans olduğunu belirtti. Küçükler, "Özellikle kurtuluş günümüzde şehrimize teşrif etmeniz bizi çok mutlu etti" dedi. Belediyenin çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Küçükler, Erzurum`da kentsel dönüşümde önemli projelerin hayata geçirildiğini belirterek, şu bilgileri verdi:


"Erzurum Büyükşehir Belediyesi olarak 10 yıldan beri kentte ciddi işler yaptık. Erzurum altyapı anlamında birçok problemini geride bıraktı. Erzurum`da şu an yapılması gereken en önemli iş kentsel...