17 / 05 / 2024

idris güllüce Yeşil bina yönetmelik

idris güllüce Yeşil bina yönetmelik

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığınca Yeşil Bina Yönetmeliği yayımlandı. Yayımlanan yönetmelikle beraber artık Türkiye'ye özgü marka değeri olan yeşil bina ve yerleşmeler olacak...

Yunusemre dönüşüm projesine İdris Güllüce'den destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'yi makamında ziyaret eden Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, ilçe için büyük önem arz eden kentsel dönüşüm projesiyle ilgili brifing verdi.

İdris Güllüce Divriği Ulu Camii'sini gezdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Sivas'ın Divriği ilçesindeki Divriği Ulu Camisi ve Darüşşifası'nı gezdi.

İdris Güllüce'nin 20 Temmuz programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre İdris Güllüce 20 Temmuz Pazartesi Günü Zonguldak'ın Devrek ilçesinde heyelan bölgesinde incelemelerde bulunacak.

İdris Güllüce: 20 bin 354 tesise çevre denetimi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce: "2015 yılı ilk 6 ayında Bakanlık merkez ile Çevre ve Şehircilik il müdürlüklerimiz tarafından 20 bin 354 tesise çevre denetimi gerçekleştirildi" dedi.

Cihangir Dönmez'den İdris Güllüce'ye Beykoz orman davası mektubu!

2B arsa ve arazi uzmanı Hukukçu Cihangir Dönmez'den Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye Beykoz'un 1-5000 ve 1-1000 ölçekli Revizyon İmar Planları ile ilgili açık mektup geldi.

İdris Güllüce Çanakkale'ye çöp kamyonu, vidanjör ve itfaiye aracı hibe etti!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Çanakkale’de ziyaret ettiği belediyelere çöp kamyonu, vidanjör ve itfaiye aracı hibe etti. Kentlerinde ilk kez bir bakan gördüklerini söyleyen Yeniceliler, Güllüce’ye yoğun ilgi gösterdi.

İdris Güllüce: 3. köprü inşaatı konut inşaatı kadar basit değil!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 3.köprüyle ilgili, "Bir sürü detaylar söyleniyor. Bu bir konut inşaatı gibi basit bir şey değil. İşte görüyorsunuz, yol inşaatı devam ediyor" dedi.

Nihat Zeybekçi'ye İdris Güllüce vekalet edecek!

Bugün Kazakistan Cumhuriyeti’ne gidecek olan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin dönüşüne kadar Ekonomi Bakanlığına, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce vekalet edecek.

İdris Güllüce Nihat Zeybekçi'ye vekalet edecek!

İdris Güllüce, bugün İran İslam Cumhuriyeti’ne gidecek olan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin dönüşüne kadar Ekonomi Bakanlığına vekalet edecek.

İdris Güllüce Büyük Erzurum Şöleni'ne katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 15 Mart Pazar günü yaptığı programda öncelikle Büyük Erzurum Şöleni'ne katılacak. Ardından saat 19:00'da Yeşil Ekran Kısa Film Yarışması Ödül Töreni'nde yer alacak.

İdris Güllüce: Türkiye'de konut fazlası olmaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce: "Konut fazlası deniliyor, bu da bir propagandanın yolu. Yani herhalde akılları sıra bir siyaset yapılıyor. Türkiye'de konut fazlası olmaz, pazarlama problemi olabilir. İkisi aynı şey değil" dedi.

İdris Güllüce: Kimseye rant vergisi söz konusu değil!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce gündemdeki bazı konularla ilgili açıklamalarda bulundu. HaberTürk Televizyonu’nda katıldığı canlı yayında Emirgan Korusu ve 16/9'a dair açıklamalar yapan Güllüce Rant vergisine de değindi...

İdris Güllüce'den Serik'te inceleme!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 'Önce turizm bölgesine hitap eden ilçelerin bunu düzeltmesi gerekir. Turistlere iyi şeyler sunmalısınız. Turistlerin ilçeye gelmesi için projeler üretmelisiniz' dedi.

idris güllüce Yeşil bina yönetmelik Haberi

idris güllüce Yeşil bina yönetmelik

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığınca Yeşil Bina Yönetmeliği yayımlandı. Yayımlanan yönetmelikle beraber artık Türkiye'ye özgü marka değeri olan yeşil bina ve yerleşmeler olacak. Konuyu değerlendiren Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "Biz bu yönetmeliği çıkarttıktan sonra bizim lisans verdiğimiz bazı kurumlar evet burası yeşil binadır diye belge verecekler. Türkiye'deki kendi firmalarımız, kendi yerli firmalarımız yeşil binalarımızın belgelendirilmesini yerli mühürle yapacaklar. Bu bir kere beni çok mutlu eden bir durumdur. Çünkü o belgelendirmeyle ilgili şu ana kadar bir sıkıntımız vardı"...