10 / 05 / 2024

iett GRI A Plus onayı aldı mı

iett GRI A Plus onayı aldı mı

İETT, Küresel Raporlama Girişimi’nden (Global Reporting Initiative) A Plus onayını almaya layık görülerek Türkiye’ye bir ilk yaşattı. GRI Küresel Raporlama Girişimi’nin bu onayı ile kamu sektöründe onay alan ilk kurum İETT oldu.

İETT açıkladı! İstanbul’da 1 Ocak’a kadar bazı hatlar ücretsiz

İstanbul’da yaşayanları yakından ilgilendiren çok önemli bir gelişme  kaydedildi. Buna göre, aktarılan son haber doğrultusunda İstanbul'da 1 Ocak’a kadar bazı hatların ücretsiz olacağı açıklandı. İstanbullular için yapılan açıklama ve haberin ayrıntıları...

SON DAKİKA: Yarın toplu taşıma bedava mı? 30 Ağustos metrobüs, metro, İETT otobüs, Marmaray, vapur, tramvay ücretsiz mi?

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın heyecanla beklenen kutlamalarına geri sayım başladı. Her yıl olduğu gibi, bu önemli tarihte toplu taşıma ücretsiz olarak hizmet verecek mi, yoksa bu yıl farklı bir uygulama mı olacak, merak konusu. İşte detaylar...

Türkiye'nin 'gri listeden' çıkarılması için çalışmalar hızlandırıldı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın, Türkiye'nin Mali Eylem Görev Gücü'nün (FATF) "gri listesinden" çıkarılmasına yönelik çalışmalarında son aşamaya geldiği bildirildi.

KİPTAŞ Maslak Koru resmen başlıyor! KİPTAŞ'tan İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın yeni projesi Maslak Koru resmen başlıyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde hayata geçirilecek.

Maslak Koru ön talep topluyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için ön talep topluyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

İETT'ye 700 şoför alımı yapılıyor! İBB 700 şoför alımı başvurusu nasıl yapılır? Detaylar peş peşe açıklandı!

İBB tarafından 700 İETT şoförü alınacak. İETT'ye 700 şoför alımı yapılıyor! İBB 700 şoför alımı başvurusu nasıl yapılır? Detaylar peş peşe açıklandı!

Maslak Koru geliyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için düğmeye bastı. Söz konusu proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

KİPTAŞ'tan İETT Ayazağa Garajı arazisine 704 konut 334 ofislik yeni proje!

İBB iştiraki KİPTAŞ yeni projesi için düğmeye bastı. İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek olan projede 704 konut 334 ofis yer alacak.

İETT toplu taşıma ulaşım ücretleri tarifesinde son durum ne? İşte 31 Ağustos 2022 fiyat listesi…

İstanbul trafiğinde her gün kullandığımız otobüs, metrobüs, metro, marmaray, gemi gibi ulaşım araçlarının ücret tarifesi herkesin gündeminde. Yakın zamanda açıklacak olan okullarla birlikte gözler bilet fiyatlarında. İşte, 31 Ağustos 2022 fiyat listesi

Bu fiyata başka yerde yok! LG No Frost Buzdolabı 26 Ağustos 2022 fiyat listesi!

TeknoSa indiriminde karşımıza çıkan LG GN-H702HLHU modeli gri No Frost buzdolabı, çılgın indirim fırsatıyla sizleri bekliyor. Firmalar fiyatlarını arttırırken, vatandaş uygun fiyatlı beyaz eşya arayışında. İşte 26 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Acele edin, sonra pişman olmayın! iPhone 13 Pro A101’de, 25 Ağustos 2022 tarihli fiyat listesi!

Herkesin merak ettiği yen çıkan iPhone 13 Pro, 25 Ağustos 2022 indirimli fiyatıyla A101 online mağazalarında. Mavi, gümüş, yeşil, gri ve gold renk seçenekleri ile satışa çıkan iPhone 13 Pro, indirimli fiyatıyla sizleri bekliyor. İşte detaylar..

İETT 'den toplu ulaşıma 'devasa zam' açıklaması! Öğrenci akbil fiyatlarına güncelleme geldi

İETT Genel Müdürü Alper Bilgili, son iki günde akaryakıta gelen zamlarla ilgili açıklama yaptı. Benzin ve mazotun 25 liraya dayandığı iki günlük zam furyasının faturası ağır oldu. Zamlar sonrasında 1 litre motorinin satış fiyatı 24,45 oldu.

İETT, Ayazağa'daki arazisini 1.2 milyar TL'ye satışa çıkardı!

İETT Garajı olarak kullanılan Ayazağa arazisi 1 milyar 200 milyon TL'ye satışa sunuldu. Kapalı teklif usulü ile yapılacak ihale ile ilgili teklif mektupları 27 Ekim 2021 tarihine kadar verilebilecek.

iett GRI A Plus onayı aldı mı Haberi

iett GRI A Plus onayı aldı mı

Onay alan 2012-2013 sürdürülebilirlik raporu, ekonomik, sosyal ve çevresel kriterlerin raporlanması ile oluşturuldu. İlk raporu ile “A,B,C” seviyeleri arasından “A+” onayını alan İETT raporu bundan sonra iki yılda bir yayınlayacak. SGS, dünyanın lider gözetim, denetim, test ve belgelendirme kuruluşu, tarafından yapılan sınırlı bağımsız inceleme sonucunda alınan 14064 Sera Gazı Emisyon güvence raporu ile “+” alınması konusunda ayrı bir denetime ihtiyaç duyulmadı.

Raporun, İETT’nin bugün ve gelecekteki olumlu etkilerini artırmaya yönelik faaliyetlerini aktarabileceği önemli bir iletişim aracı olması hedefleniyor. Hazırlanan ilk sürdürülebilirlik raporunun Türkçe ve İngilizce versiyonuna www.iett.gov.tr sitesinden ulaşılabilecek.

Küresel Raporlama Girişimi özelikle yeni dünya trendinde özel sektör ve kamudaki kurumların daha şeffaf, çevreci, güvenilir ve insan haklarına saygılı bir iş anlayışını geliştirmek için çalışıyor. Bu anlayışı ise...