03 / 05 / 2024

İETT İTÜ projesi nedir

İETT İTÜ projesi nedir

İETT’nin İTÜ ile ortaklaşa gerçekleştirdiği “İstanbul’daki Dizel Motorlu Toplu Taşıma Araçlarının Egzoz Filtrelerini Temizlemeye Yönelik Yeni Bir Sistem Geliştirilmesi” adlı proje İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) tarafından desteklenmeye layık görüldü.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi sosyal destekleri: İBB Halk Süt başvurusu nasıl yapılır? İşte yanıtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından başlatılan Halk Süt Projesi, ihtiyaç sahibi, muhtaç ve dar gelirli ailelere çocuklarının süt ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla büyük bir destek sağlıyor. Peki, İBB Halk Süt'e nasıl başvurulur? İşte ayrıntılar...

Gölbaşı-Adıyaman-Kahta hızlı tren demiryolu etüt projesi mecliste!

Gölbaşı-Adıyaman-Kahta hızlı tren demiryolu etüt projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Körfez Geçişi'nin etüt projesi tamam!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün düzenlenen Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada,  "İzmir Körfez Geçişi projemizin etüt projesini tamamladık, imar planı çalışmaları sürüyor." dedi...

Özen Kuzu: Ülkemiz yatırım için ideal bir yer!

Yurt içindeki büyük projelerinin yanı sıra yurt dışında da birçok taahhüt projesi gerçekleştiren Kuzu Grup, bu yıl tüm enerjisini devam eden projeleri üzerine yoğunlaştırıyor.

Türk demiryollarının omurgası iki kıtaya bağlanıyor!

Ulaştırma Bakanı Arslan, "Kars-Iğdır-Aralık-Dilucu Demiryolu hattı üzerinden milyonlarca ton yük taşınacak. Etüt projesi, 2018 yılı sonunda ya da 2019 yılı başında başlayacak." dedi...

Kanal İstanbul’un etüt ihalesini Yüksel Proje kazandı!

Çılgın Proje olarak bilinen Kanal İstanbul’un etüt projesi için ihale gerçekleşti. İhaleye sadece Yüksel Proje katıldı. Firma, ihaleyi 34 milyon 990 milyon TL bedelle kazandı.

TOKİ Denizli Karahayıt başvuruları yarın başlıyor!

Denizli Karahayıt Projesi'nde TOKİ stoklarında kalan 35 adet standart konut için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Denizli Karahayıt başvuru tarihleri!

35 adet konutun teslimli olarak satışa sunulacağı TOKİ Denizli Karahayıt Projesi'nde başvurular henüz başlamadı. İşte, TOKİ Denizli Karahayıt başvuru tarihleri...

TOKİ Karahayıt Evleri'nde başvurular ne zaman bitiyor?

TOKİ Denizli - Karahayıt Projesi kapsamında yer alan 154 konut satışa çıkıyor. Projede konutlar için başvuru dönemi başladı. Peki, TOKİ Karahayıt Evleri'nde başvurular ne zaman bitiyor?

TOKİ Denizli Karahayıt başvuruları bugün başladı!

Denizli Karahayıt projesi kapsamında TOKİ stoğunda bulunan 154 konut; 21 Mart-30 Haziran 2016 tarihleri arasında; T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri aracılığıyla satışa sunuluyor.

Denizli TOKİ Karahayıt kura çekilişleri nerede?

TOKİ Denizli Karahayıt Projesi'nde yer alan 258 daire satışa sunuluyor. Projede 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Peki Denizli TOKİ Karahayıt kura çekilişleri nerede?

Denizli Karahayıt TOKİ kura çekimi nerede?

TOKİ Denizli Karahayıt Projesi'nde yer alan 258 daire satışa çıkarılıyor. Projede 8 bin 534 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki Denizli Karahayıt TOKİ kura çekimi nerede?

Denizli Karahayıt TOKİ Konutları kura çekilişi nerede?

TOKİ Denizli Karahayıt Projesi'nde yer alan 258 daire satışa çıkarıldı. Projede 534 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Peki Denizli Karahayıt TOKİ Konutları kura çekilişi nerede?

İETT İTÜ projesi nedir Haberi

İETT İTÜ projesi nedir

İETT ve İTÜ projesi, İSTKA tarafından “Verimli ve Temiz Enerji Mali Destek Programı” kapsamında desteklenmeye layık görüldü.   

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) yürütücülüğünde gerçekleştirilecek proje;  İstanbul başta olmak üzere tüm Marmara Bölgesindeki ulaşım ve toplu ulaşım kaynaklı hava kirliliğinin azaltılmasının yanı sıra ulaşımda enerji verimliliği konularında bir dizi bilimsel ve inovatif teknik çalışmadan oluşuyor. 

Proje sayesinde toplu ulaşımda kullanılan araçlarda yakıt tüketimi ile egzoz emisyon konularındaki mevcut sorunlar ortadan kaldırılacak, toplu taşıma uygulamalarında enerji verimliliği değerleri artırılacak ve egzoz emisyonlarının tüm zararlı etkilerinin en aza indirilmesi sağlanacak.  

Bir yıl sürecek proje ile enerji tasarrufu, enerji verimliliği ve temiz enerji uygulamalarının yaygınlaştırılması, İstanbul’da çevre dostu ulaşım sistemlerinin yaygınlaştırılarak egzoz emisyonu salınımının azaltılması, enerji verimliliği ve temiz enerji konusunda kamuoyunun bilinçlendirilmesi ve tüm...