17 / 05 / 2024

iett otobüs hattı güzergah değişikliği

iett otobüs hattı güzergah değişikliği

İETT, 85C hattının dönüş yönünde (Davutpaşa Yönü) değişiklik yapıldığını duyurdu. Peki 85C dönüş yönünde hangi güzergahtan gidecek? İşte İETT tarafından kurumun resmi internet sitesinden yapılan o duyuru...

İETT’nin ilk elektrikli otobüsü seferlerine başladı

İETT’nin dizelden tam olarak elektrikliye geçirilen ilk ve tek otobüsü sefere başladı. İstanbul’un ilk elektrikli otobüsü yaklaşık 1.100 kilometrekarelik bir mesafe kat ederek, yüzde 63’e varan sefer masrafında tasarruf gerçekleşti.

İstanbul'da toplu taşıma zammı başladı mı? İETT metro, otobüs, metrobüs kaç TL basıyor?

İstanbul'da toplu taşımaya yüzde 51.52'lik zam yapıldı. Peki, İstanbul'da toplu taşıma zammı başladı mı? İETT metro, otobüs, metrobüs kaç TL basıyor? İşte detaylar...

İETT 134 Sultanbeyli Peronlar - Hilal Konutları - Kartal hattında değişiklikler!

İETT, 134 numaralı Sultanbeyli Peronlar - Hilal Konutları - Kartal otobüs hattının güzergahında ve adında değişiklik yapıldığını duyurdu. Değişiklikler, İETT'nin resmi internet sitesi www.iett.gov.tr üzerinden yapılan duyuru ile açıklandı.

İETT 15F Beykoz Kadıköy hattının güzergahı değişti!

İETT, Beykoz - Kadıköy arasında hizmet veren 15F otobüs hattının güzergahının ve adının değiştirildiğini açıkladı. İşte kurumun resmi internet sitesi üzerinden yapılan o açıklama ve 15F Beykoz Kadıköy hattının yeni güzergahı...

Urlalılar yeni otobüs seferleri istiyor!

Urla'da vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi'nden kent merkezine direkt otobüs hattı koymasını istiyor. Vatandaşlar, "Kent merkezine ulaşmak için evlerimizden en az 4 araca binmek zorunda kalıyoruz" diyor

İETT Saraybosna'ya Kurban Bayramı'nda 30 otobüs hibe etti!

İETT'nin kardeş ülke Saraybosna'ya hibe ettiği 30 otobüsün teslim töreni gerçekleşti. Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı'nın katkılarıyla Bosna'ya ulaşan otobüsler Saraybosna'ya çifte Bayram yaşattı.

İETT'ye otobüs alımına ilişkin dava devam ediyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş'ın da aralarında bulunduğu 14 sanığın, 2005'te İETT'ye otobüs alımına ilişkin ihalenin kanuna aykırı ve usulsuz olarak yapıldığı iddiasıyla yargılanmasına devam edildi.

Botobüs: İETT'nin fotosentez yapan otobüsü yollarda!

İETT daha fazla yeşil alan fikri ile bir otobüs tasarladı. “Botobüs” adını taşıyan botanik otobüs üstündeki bahçesiyle trafiğe çıktı. Botobüs İstanbul’un çeşitli hatlarında yolcu taşıyacak. Botobüs, ilk olarak 87 Edirnekapı-Taksim hattında hizmet verecek.

Esenevler - Acıbadem Metrobüs - Üsküdar İETT hattı hizmete açıldı!

İETT, Esenevler - Acıbadem Metrobüs - Üsküdar arasında hizmet verecek otobüs hattının hizmete açıldığını duyurdu. İETT, yeni otobüs hattının hangi mahallelerden geçeceğini bildiren güzergahını da açıkladı.

Bizimevler - Ispartakule - Bakırköy İETT otobüs hattının kodu değişti!

İETT, Bizimevler - Ispartakule - Bakırköy otobüs hattının kodunun değiştiğini duyurdu. Peki Bizimevler-Ispartakule-Bakırköy İETT otobüs hattının yeni kodu ne oldu? Bizimevler-Ispartakule-Bakırköy otobüsleri hangi kod ile anılacak? İşte cevabı...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 35 otobüs alımı için ihale yaptı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 35 adet otobüs alımı için ihale yaptı. Yaklaşık maliyeti 15 milyon 538 bin TL olan ihaleye dört firma katıldı. En yüksek teklif 13 milyon 670 bin TL oldu!

İzmir'de Otobüsümü Geri İstiyorum kampanyası başlatıldı!

Facebook'ta " Otobüsümü geri istiyorum " kampanyası başlatan Gülizar Molla Aykın, "Bir yerden bir yere gitmek için tek araç kullanmak istiyoruz. Aktarma yapmak istemiyoruz" diye konuştu.

İETT, TİKA'nın katkısıyla Bosna'ya otobüs hibe etti!

İETT, Saraybosna Kamu Toplu Taşıma Şirketi GRAS’a 30 adet otobüs hibe etti. TİKA'nın katkılarıyla Saraybosna’ya ulaşan otobüslerin anahtarlarını GRAS Müdürü Avdo Vatriç’e Türkiye’nin Saraybosna Büyükelçisi Cihad Erginay takdim etti.

iett otobüs hattı güzergah değişikliği Haberi

iett otobüs hattı güzergah değişikliği

İETT, 85C otobüs hattının Davutpaşa dönüş yönünde değişiklik yapıldığını duyurdu. İETT'den yapılan açıklama şöyle;


"85C hattının dönüş yönünde (Davutpaşa Yönü) değişiklik yapıldı. Göğüs Hastanesi durağından itibaren Belgradkapı - Silivrikapı - Topkapı Altgeçit - Panaroma 1453 - Cevizlibağ - Davutpaşa YTÜ'den gidecek şekilde...