23 / 07 / 2024

İETT otobüsleri yılbaşı gecesi çalışacak mı

İETT otobüsleri yılbaşı gecesi çalışacak mı

İETT, kurumun resmi internet sitesi www.iett.gov.tr üzerinden yaptığı açıklamada 1 Ocak 2015 Perşembe ve 2 Ocak 2015 Perşembe günü sefer saatleriyle ilgili açıklama yaptı. İşte İETT'nin sefer saati açıklaması...

Halk Otobüsleri'nde ücretli taşıma uygulaması başladı

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği Kooperatifine (TÖHOB) bağlı otobüsler, Ankara'da emniyet ve basın mensupları ile şehit ve gazi aileleri, dışındaki serbest kart sahiplerine yönelik ücretli taşıma uygulamasına başladı.

Yeni havalimanı otobüsleri yüzde 50 indirimli!

Yeni İstanbul Havalimanı’na özel araçları ile giden yolcular 2 ay süreyle otoparktan ücretsiz olarak faydalanırken, yeni havalimanı otobüslerini tercih edenler ise yüzde 50 indirimden yararlanacak.

Cengiz Ergün elektrikli otobüsleri inceledi!

Manisa’da ulaşım noktasında kararlı adımlar atmaya devam eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün elektrikli otobüsleri inceledi.

Çerkezköy otobüs terminali yılbaşında tamamlanacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Tekirdağ genelindeki ilçe otobüs terminallerinde barkot uygulamasına geçiş çalışmalarını sürdürüyor.Çerkezköy Otobüs Terminalinde çalışmaların yılbaşına kadar tamamlanması planlandı.

İstanbul'da ulaşıma yüzde 50 Ramazan Bayramı indirimi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Ramazan Bayramı boyunca toplu taşıma araçlarının yüzde 50 indirimle hizmet vermesini kararlaştırdı. Alınan kararla İETT otobüsleri, metrobüs gibi birçok toplu taşıma aracı indirimli olacak.

1981 yılında Acıbadem - Çamlıca yolu köstebek yuvasına dönmüş!

1981 yılında Acıbadem'den Çamlıca Tepesi'ne çıkan anayol Sular İdaresi ve PTT'nin yaptığı çalışmalar sonucu köstebek yuvasına dönmüş. İETT otobüsleri ise Kuruçeşme durağından sonra yukarı çıkmadığı için binlerce kişi zor durumda kalmış.

Folkart Towers'ta ilk yılbaşı partisi gerçekleşti!

Kuruluşundan bu yana hayata geçirdiği projelerle Ulusal ve Uluslararası ödüller kazanan Folkart Yapı, 2014 tamamladığı 200 metre yükseklikteki 46 katlı Folkart Towers sakinleri ve dostlarına La Vie Nouvelle'de yılbaşı kutlaması düzenledi.

Yılbaşı tatilinde AVM'lerde yoğunluk yaşandı!

Yılbaşı tatili, cuma günü eğitime ara verilmesi ve hafta sonu ile 4 günlük tatili fırsat bilen çocuklar, eğlence merkezlerine akın etti. Alışveriş merkezlerinde çocuklara yönelik eğlence imkanı sunan mekanlarda, yoğunluk yaşanıyor.

Yılbaşında Uludağ otelleri yüzde 100 doldu!

Yılbaşı tatilinin 4 güne çıkmasıyla birlikte tatilciler Uludağ’a akın etti. Kar kalınlığının 90 santime çıktığı Uludağ’da oteller tıklım tıklım dolarken, araçlarıyla yola çıkanlar park yeri bulamadı.

Urankent'te yılbaşı mangal partisi düzenlenecek!

Urankent sakinlerinin bir arada olacağı yılbaşı mangal partisinde yapılacak çok özel hediye çekilişi ise 3 şanslı aileye yeni yılın ilk büyük ödüllerini kazandıracak...

İETT'den yılbaşı için 16 hatta 122 ek sefer!

İETT, yılbaşında İstanbulluların huzurlu ve güvenli şekilde evlerine ulaşması için kentin merkezi noktalarında ek sefer uygulaması yapacak.İETT'den yapılan açıklamaya göre, kentin farklı notlarındaki 16 hatta 122 ek seferle hizmet verilecek.

İzmir'de ulaşım seferleri yılbaşı gecesi içi sıklaştırıldı!

Yılbaşında geceyi dışarıda geçirecek İzmirliler için ulaşım seferleri sıklaştırıldı. 31 Aralık akşamı, metro bağlantılı çalışan ve ana arterlerde sefer yapan bazı hatlarda son sefer saatleri 01.30 ve 02.00'ye kadar uzatıldı

Doğu Akdeniz'de turizmcilerin yılbaşı beklentisi düşük!

Numan Olcar: "Yılbaşı ve bayram gibi günlerde Ortadoğu'nun zengin, para harcayan turistleri bölgemize gelirdi. Ne yazık ki yaşanılan durumlar Ortadoğu'dan bölgemize gelen turisti de etkiledi" dedi.

İETT otobüsleri yılbaşı gecesi çalışacak mı Haberi

İETT otobüsleri yılbaşı gecesi çalışacak mı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) bağlı olarak toplu taşıma hizmeti veren İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri (İETT), yılbaşının ardından 2015'in ilk iki günü için sefer saati açıklaması yaptı. 


İETT'nin internet sitesi www.iett.gov.tr'den yapılan açıklamaya göre; yarın 1 Ocak Perşembe günü Pazar, 2 Ocak Perşembe günü ise Cumartesi sefer saatleri uygulanacak.


Öte yandan İETT Seyahat Kart Başvuru Merkezleri de 1 Ocak 2015 Perşembe günü ve 2 Ocak 2015 Cuma günü resmi tatil olması dolayısıyla hizmet vermeyecek.


İETT’den yılbaşında ek sefer uygulaması!


İETT, İstanbulluların 31 Aralık yılbaşı gecesinde evlerine güvenle ulaşması için şehrin merkezi noktalarına ek seferler koydu. İETT, yılbaşında İstanbulluların huzurlu ve güvenli bir şekilde evlerine ulaşması için İstanbul`un merkezi noktalarına metrobüs dâhil ek seferler koyarak 16 hatta 122 ek seferle...