26 / 07 / 2024

iett şöförleri için eğitim merkezi nerede

iett şöförleri için eğitim merkezi nerede

İstanbul'da toplu ulaşımın kalitesini yükseltmek amacıyla sürekli bir eğitim merkezi olacak "İETT Akademi" açıldı. İETT'nin Kağıthane'deki garajında gerçekleşen açılış törenine İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu katıldı...

Gamador Parla'da lansman fiyatları için son gün 30 Haziran!

Başkent Ankara'da yükselen Gamador Parla projesinde lansman fırsatları için son tarin 30 Haziran 2024 olarak açıklandı. 721 konutun yer aldığı proje 10 blok olarak yükseliyor.

TOKİ'den 9 bin TL taksitle 2+1 konut fırsatı için son gün yarın! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Beypazarı projesi için başvuru dönemi yarın sona eriyor. Beypazarı TOKİ 2024 projesinden 9 bin 110 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ'den 7 bin 540 lira taksitle 2+1 konut için son gün bugün! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 7 bin 546 TL taksitle konut fırsatı için başvurular bugün sona eriyor. 

İslam Memiş altın alım fırsatı için sinyal verdi! 'Düşmedi, görmedim, geç kaldım' diyenlere seslendi! Harekete geçin!

Altın piyasasında hareketlilik devam ederken yatırımcılar altın almak için doğru zaman olup olmadığını araştırıyor. İslam Memiş, altım fırsatı için yatırımcıları uyardı, harekete geçin...

Gram altın yükselişe ara verdi! İslam Memiş altın alım fırsatı için net rakam verdi! Kuyumcuya gitmeden önce bakın!

Gram altın yükselişe ara verdi. Altın fiyatları dalgalı seyrediyor. Geçtiğimiz hafta rekor kıran altın şu sıralar 2170 dolar oldu. Peki altın alalım mı? Altın almak için doğru zaman mı? 

Opel Astra'da Mart 2024 kampanyası başladı! 0 faizle 0 otomobil fırsatı için son 13 gün!

Merakla beklenen Mart 2024 kampanyası için start veren otomotiv devi Opel, Astra modelinde yüzde 0 faiz imkanı sunuyor. İşte son dakika Opel Astra Mart 2024 fiyat listesi...

1957 yılında İETT çalışanları için Şişli'ye site yapılmış!

1957 yılında İETT mensupları için Şişli Hürriyet Abidesi civarında site inşa edilmesine karar verilmiş.

Kamuda çalışan mühendis ve teknik personel için üç yeni sendika kuruluyor

Kamuda çalışan mühendisler ve teknik hizmet sınıfı personelleri, için "Mühendis Tek-Sen Enerji", "Mühendis Tek-Sen Ulaştırma" ve "Mühendis Tek-Sen Tarım-Orman" olmak üzere üç sendika kuruldu. İşte haberin ayrıntıları...

O kişilere emeklilik kapısı açıldı! Hemen emeklilik için yaş+3'de 1'lik prim desteği sağlanacak! 

Ev hanımlarına emeklilik fırsatı için detaylar netleşiyor. Bakan Işıkhan, primin 3'te 1'inin devlet tarafından ödenmesine yönelik projeye ilişkin detayları açıkladı.

MEB'den yazılı ve uygulamalı sınavlar için yeni karar

Milli Eğitim Bakanlığı 6, 7, 8, 9, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencileri için yeni kararlar açıkladı. Buna göre kararın detayları neler?

TOKİ'nin Eylül 2023 kampanyası için son 3 gün! 14 bin TL'den az maaş alanlar 4 bin TL taksitle 3+1 evleri kaçırmayın!

TOKİ'nin Eylül 2023 kampanyası için son 3 güne girildi. Sadece 4 bin lira taksitle 3+1 konut fırsatı için bu fırsatı sakın kaçırmayın...

TOKİ'den bomba haber, 1.842 TL taksitle konut satıyor! Ucuz konut fırsatı için bugün son gün! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara'da 1.842 TL taksit imkanıyla konut satışa çıkarıldı. Ucuz fiyata konut almak için başvurular bugün sona eriyor.

Her dediği çıkan İslam Memiş gram altın için alım fırsatını 'Son kez' deyip açıkladı

Altın fiyatlarında son dakika sürprizi. Fed'in faiz kararından sonra  İslam Memiş yeni alım fırsatı için tarihi verdi. Rekor geliyor geç kalan kaybeder. İşte altın fiyatlarında yatırımcıları bekleyen son dakika sürprizi...

iett şöförleri için eğitim merkezi nerede Haberi

iett şöförleri için eğitim merkezi nerede


İstanbul'da toplu ulaşımın kalitesini yükseltmek amacıyla sürekli bir eğitim merkezi olacak "İETT Akademi" açıldı. 


İETT'nin Kağıthane'deki garajında gerçekleşen açılış töreni, merkezin tanıtımının yer aldığı video gösterimiyle başladı.


Açılışta konuşan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, şehir hayatının düzeninin iyi bir ulaşım ağıyla sağlanabileceğini söyledi. 


Ulaşım ne kadar verimli, kaliteli, süratliyse şehir halkının kendini o kadar mutlu hissedeceğini dile getiren Mutlu, bir kentte güvenlik, ulaşım, imar ve çevrenin önemli olduğunu ancak ulaşımın çok önem arz ettiğini aktardı. 


Mutlu, ulaşım sorununun halledilmesi durumunda diğerlerinin de halledilebileceğini kaydederek, ulaşım sorununun çözülmesi için İstanbul'da büyük çabalar harcandığını ifade etti. 


İstanbul'da kamu yatırımlarının yaklaşık yarısının ulaşım altyapısına harcandığı bilgisini veren Mutlu, bu alanda yatırım yapan kurumlara teşekkür etti. Bu sayede şehrin geleceğini daha güçlü gördüklerini anlatan Mutlu, bu altyapılar yapılırken...