28 / 04 / 2024

iett topkapı durağını kaldıracak mı

iett topkapı durağını kaldıracak mı

İETT, Topkapı durağının iptal edildiğini açıkladı. İETT'nin resmi internet sitesi www.iett.gov.tr üzerinden yapılan açıklamaya göre Fatih'teki Millet Caddesi üzerindeki Topkapı durağı iptal edildi. İşte o açıklama...

1942'de Topkapı Sarayı'nın inşaatı tamamlanmış!

1942 yılında Topkapı Sarayı'nın inşaatının son aşamasına gelinmiş. Sarayın tamamlanmasının ardından Türkiye'nin dört bir yanından en nadide eserler getirilip burada sergilenmesi planlanmış. 

Altın 1000 TL'nin üzerine çıktı! Analistler bundan sonraki durağını açıkladı, kaçırmak istemeyenler tıklasın

Altın fiyatlarıyla ilgili çok önemli gelişmeler yaşanıyor. Gram altın fiyatları uzun bir aranın ardından yeniden 1000 TL'nin üzerine çıktı. Analistler ise gram altının bir sonraki seviyesi hakkında önemli açıklama gerçekleştirdi.

Okullar açılmadan son durağınız İKEA olsun! Şahane fiyatlarla İkea 7 Eylül 2022 fiyat listesi...

Hepimizin gezmekten çok hoşlandığı İKEA, öğrencilerin okula dönüş heyecanına ortak oluyor. Kitaplıklar, ders çalışma masaları,  öğrenciler için sandalyeler daha neler neler. Sizde en yakın İkea mağazasında çalışma alanları katagorisine uğramadan alışveriş yapmayın. Işte 7 Eylül 2022 İkea fiyat liste

Topkapı 29 ön satışta!

Akzirve Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Topkapı 29 projesinde ön satışlar başladı. Projede 1+1'den 5+1’e kadar değişiklik gösteren konut tipleri bulunuyor.

Akzirve Topkapı ön satışta!

Akzirve, tarafından hayata geçirilen Topkapı projesinde ön satış süreci başladı. Kısa süre önce inşaatı başlayan projede daireler 24 ay sonra teslim edilecek.

Bakırcı Topkapı projesi ön satışta!

Bakırcı Yapı ve Gayrimenkul Ticaret A.Ş. Topkapı Projesi için start verdi. Projede yer alan 264 konut ön satışa sunuldu...

Topkapı Sarayı'ndaki askeri okul binası yıkıldı iddiası!

CHP’li Gamze Akkuş İlgezdi, Cumhurbaşkanlığı Milli Saraylar Başkanlığı’na bağlanan Topkapı Sarayı’nın 1’inci derece sit alanındaki ağaçlarının kesildiğini, askeri okul binasının ise yıkıldığını belirtti.

Topkapı Sarayı'nda bulunan Fatih Köşkü'nde beton kubbeler söküldü!

Topkapı Sarayı'nın en eski yapılarından olan Fatih Köşkü'nde restorasyon çalışmaları başlamıştı. Cumhuriyet döneminde orijinal ahşap kubbelerin yerine beton kubbeler yapılması nedeniyle yaklaşık bin 500 ton ağırlık taşıyan Fatih Köşkü'nün kubbeleri restorasyonla eski haline dönüştürülecek.

TMMOB'dan Topkapı Sarayı restorasyonu açıklaması: Bu kadar hız risk taşır!

Galata Kulesi’ndeki hiltili restorasyon skandalı hafızalarda dururken Topkapı Sarayı’nın restorasyonu ‘bilinmezliklerle’ devam ediyor. Mimarlar Odası Büyükkent Şube Başkanı Köymen, “Çalışmalar kontrollü değil, şantiyenin başında kontrol elemanlarını göremedik. Bu kadar hızlı yapılan çalışmalar riskl

Topkapı Sarayı'nın çatısındaki kurşun levhalar yenileniyor!

Milli Saraylar'a bağlı Kurşun Atölyesi'nde üretilen kurşun levhaların yerleştirilmesine Topkapı Sarayı'nın çatısından başlandı

Topkapı Sarayı’nı restorasyon faciası mı bekliyor?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, Kültür Bakanlığı’ndan alınarak, Cumhurbaşkanlığı’na devredilen Topkapı Sarayı’nın restorasyonu hakkında Meclis’te konuştu. İlgezdi, “Topkapı Sarayı’nı, restorasyon faciası bekliyor” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm vurgusu!

Bağcılar’da bir taksi durağını ziyaret edip sürücülerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Silivri’de oluşan 5.8 büyüklüğünde bulunan depremden duyduğu endişeyle ilgili kentsel dönüşüm vurgusu yaptı.

Topkapı Sarayı'nın son hali görüntülendi!

Topkapı Sarayı'nda restorasyonu devam eden Cariye Taşlığı ve Hünkar ve Valide Sultan Hamamları'nda çalışmalar görüntülendi. 

iett topkapı durağını kaldıracak mı Haberi

iett topkapı durağını kaldıracak mı

İETT, kurumun resmi internet sitesi www.iett.gov.tr üzerinden yaptığı açıklamada İstanbul'un Fatih İlçesi Millet Caddesi üzerindeki Topkapı durağının iptal edildiğini bildirdi. 


İşte İETT'nin o açıklaması:


"Topkapı durağı iptal edilmiştir


Fatih İlçesi, Millet Caddesi üzerinde bulunan “Topkapı” isimli durak iptal...