07 / 05 / 2024

iett zammı 2020

iett zammı 2020

İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İSTESOB), özel halk otobüsü, İETT, metro ve metrobüs tarifelerine yüzde 35 zam yapıldığını duyurdu. Zammın İBB'ye bağlı ilgili otoritelerin imzasından sonra yürürlüğe girmesi bekleniyor.

İstanbul'da toplu taşıma zammı başladı mı? İETT metro, otobüs, metrobüs kaç TL basıyor?

İstanbul'da toplu taşımaya yüzde 51.52'lik zam yapıldı. Peki, İstanbul'da toplu taşıma zammı başladı mı? İETT metro, otobüs, metrobüs kaç TL basıyor? İşte detaylar...

2021 kamu konutları kira zammı ne kadar?

Kamu konutlarında oturan kimselerin 2020 yılında ödeyeceği kira bedeli açıklandı. Peki, 2021 kamu konutları kira zammı ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

2020 Şubat kira zammı ne zaman açıklanacak?

Kira sözleşmesi Şubat ayında yenilenecek olan kiracılar kiralarına ne kadar zam yapılacağını araştırıyor. Peki 2020 Şubat kira zammı ne zaman açıklanacak? Şubat 2020 kira artışı ne kadar olacak? İşte tüm merak edilenler...  

2020 kamu konutları kira zammı ne kadar?

Kamu konutlarında oturan kimselerin 2020 yılında ödeyeceği kira bedeli açıklandı. Peki, 2020 kamu konutları kira zammı ne kadar? 

Kamu konutları 2020 kira hesaplama!

2020 yılında uygulanacak lojmanlarda oturan kiracılara uygulanacak kira zamları belirlendi. Peki, 2020 lojman zammı nasıl hesaplanır? İşte kamu konutları 2020 kira hesaplama...

2020 lojman zammı ne kadar?

2020 yılında uygulanacak lojmanlarda oturan kiracılara uygulanacak kira zamları açıklandı. Peki, 2020 lojman zammı ne kadar?

2020 yılı için işsizlik maaşı belli oldu!

Asgari ücret zammının açıklanmasının ardından 2020 yılındaki işsizlik maaşı da belli oldu. Buna göre brüt asgari ücret üzerinden hesaplanan işsizlik maaşı 2020’de en düşük 1177 lira, en yüksek 2 bin 354 lira olarak uygulanacak.

Kira zammı hesabı nasıl yapılır?

Gayrimenkul kiralamalarında sözleşmenin yenilenmesi halinde, kira bedeline belli oranlarda zam uygulanıyor. Peki, kira zammı hesabı nasıl yapılır? Kira zammı en fazla ne kadar yapılır?

Emlak vergisi gecikme zammı hesaplama 2015!

Emlak vergisi mükellefleri 30 Kasım 2015 tarihine kadar vergi borcunun ikinci taksit ödemelerini yapabiliyor. Ödemenin geç yapılması halinde zam alınıyor. İşte emlak vergisi gecikme zammı hesaplama 2015 örneği..

Türk Akımı'nın ilk hattı 2020'den önce biter!

Oxford Enerji Enstitüsü Gaz Araştırma Bölümü Başkanı Prof. Stern: "Türk Akımı projesinin ilk hattının kesinlikle yapılacağını ve 2020’den önce tamamlanmasını bekliyorum" şeklinde ifadelerde bulundu.

Kanuni kira zammı oranı nedir?

Taşınmaz mal kiralamalarında kiracı ile yapılan sözleşmenin yenilenmesi halinde kira bedeline belli oranlarda zam yapılıyor. Peki, kanuni kira zammı oranı nedir? Kanuni kira zammı nasıl yapılır?

Kira zammı hesaplama Kasım 2015!

Kasım ayında sözleşmesi yenilenen kiracılara ne kadar zam yapılacağı belli oldu. TÜİK tarafından açıklanan verilere göre; Yurt içi üretici fiyat endeksi aylık yüzde 0,20 düştü. İşte kira zammı hesaplama Kasım 2015..

Kira zammı oranları Kasım 2015!

Gayrimenkul kiralamalarında taraflar arasında yapılan kira sözleşmesinin yenilenmesi halinde kira bedeline zam yapılıyor. Kira zam oranları TÜİK tarafından açıklanıyor. İşte kira zammı oranları Kasım 2015..

iett zammı 2020 Haberi

iett zammı 2020

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Afet Koordinasyon Merkezi’nde gerçekleşen Ulaşım Koordinasyon Merkezi toplantısında özel halk otobüsü, İETT, metro ve metrobüs tarifelerinde en kısa mesafe ücreti 2.60 TL'den 3.50 TL'ye yükseltilmesi için karar alındı.

​Sputniknews'de yer alan habere göre; 3 yıldır toplu taşıma ücretlerine zam yapılmadığını ifade eden esnaf temsilcileri, UKOME toplantısında elektronik bilet ücret tarifelerine yüzde 35 zam yapılmasını talep etti. Yapılan oylama sonucu, oy çokluğu ile elektronik bilet ücret tarifelerine yüzde 35 zam yapılmasına karar verildi.

Göksel Ovacık zam kararını doğruladı

Zam İBB’ye bağlı ilgili otoritelerin imzasından sonra zam yürürlüğe girecek. İBB Beyaz Masa yetkilileri ise zamla ilgili kendilerine bir bilgilendirme yapılmadığını söyledi. İstanbul Otobüs Özel Halk Otobüsü Sahipleri ve İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Göksel Ovacık da zam kararı olduğunu doğruladı fakat zammın...