08 / 07 / 2024

IFA FUARI ne zaman

IFA FUARI ne zaman

Uluslararası tüketici elektronik fuarının açılış konuşmasını Samsung Electronics Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Boo-Keun Yoon'un yapması bekleniyor. Uluslararası tüketici elektronik fuarı IFA'ya bu yıl 22 Türk şirketi katılacak

Buca De Jongh Köşkü devlet himayesine alındı!

Buca'da 2013 yılında SGK tarafından Şifa Üniversitesi'ne kiralanan De Jongh Köşkü'ne, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından tekrar kararnameyle Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı el koydu.

İZTB arazisinin Şifa Üniversitesi'ne devri yargıda!

İzmir Ticaret Borsası kapatılan Şifa Üniversitesine istimlak yoluyla devredilen borsa arazisiyle ilgili hukuki sürecin devam ettiğini bildirdi.

İzmir Şifa Üniversitesi'ne bağlı ek binaların kapatma kararı iptal edildi!

İzmir 6. İdare Mahkemesi, Şifa Üniversitesi Bornova Araştırma ve Uygulama Merkezine ait bazı ek binalara yönelik kapatma kararına ilişkin Bölge İdare Mahkemesinin verdiği "yürütmeyi durdurma" kararını iptal etti.

10 tıp merkezine kapatma kararı!

İzmir’de Şifa Üniversitesi’ne bağlı 9 tıp merkezine YÖK tarafından verilen kapatma kararı tebliğ edildi. Başkent Üniversitesi’ne bağlı 1 tıp merkezi için de kapatma kararı verildi.

Şifa Üniversitesi'nden Karşıyaka'da 35.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Mülkiyeti T.C. Şifa Üniversitesi'ne ait İzmir Karşıyaka'daki 18 bin 375 metrekare yüzölçümlü arsa 35 milyon 400 bin TL muhammen bedeli ile satışa çıkarıldı. Arsanın ihalesi 15 Aralık'ta gerçekleşecek.

Nevşehir Şifa Meydanı köprülü kavşak yapım çalışmaları ne durumda?

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan Şifa Meydanı köprülü kavşak yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan’a, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’de eşlik etti.

Tuzla Şifa AVM ne zaman açılacak?

2013 yılının Eylül ayında yapımına başlanan ve Tuzla'da inşa edilen Şifa AVM, belirtilen açılış tarihinden önce hizmete girmeyi hedefliyor. Alışveriş merkezinde yüzde 80 oranında inşaat çalışmaları tamamlandı.

Kiracı temerrüde düşerse ne olur?

Kiracı, kiralanan taşınmazın tesliminden sonra muaccel olan kira bedelini veya yan gideri ödeme borcunu ifa etmezse kiracı temerrüde düşebiliyor. Peki, kiracı temerrüde düşerse ne olur?

Myvia 414 İzmir projesi!

Şifa Hastanesi'ne ve Yaşar Üniversitesi'ne yakın konumda hayata geçirilen Myvia 414 İzmir projesi Gözde Yapı, Ontan Grup ve MŞB İnşaat ortaklığıyla inşa ediliyor. Projede banka kredisi kullanılıyor...

Eser sözleşmesi ne zaman sona erer?

Eser sözleşmesi ile yüklenici, üstlendiği edimleri işsahibinin haklı menfaatlerini gözeterek, sadakat ve özenle ifa etmek zorunda oluyor. Peki, eser sözleşmesi ne zaman sona erer? İşte Eser sözleşmesi fesih nedenleri...

Dükkan kirasını ödemeyen kiracı nasıl tahliye edilir?

Kiracı, kiralananın tesliminden sonra muaccel olan kira bedelini veya yan gideri ödeme borcunu ifa etmezse ne yapılır? Dükkan kirasını ödemeyen kiracı nasıl tahliye edilir? İşte yanıtı...

Şifa Alışveriş Merkezi ne zaman açılacak?

Tuzla Belediyesi'nin hayata geçirdiği Şifa Alışveriş Merkezi'nin 16 ay sonra hizmete açılması planlanıyor. Sinema salonları, düğün salonlarından meydana gelen Şifa Alışveriş Merkezi kapsamında mağazalar ve kafelerde bulunacak

Borcun ifa edilmemesi!

İfa zamanı, kelime anlamı olarak "borcun ödenmesi zamanı" anlamını ifade ediyor. Peki borcun ifa edilmemesi yani, zamanında ödenmemesi durumunda ne yapılıyor? İşte borçlar kanunu esasları...

IFA FUARI ne zaman Haberi

IFA FUARI ne zaman


Avrupa'nın en büyük tüketici elektronik fuarı IFA, Almanya'nın başkenti Berlin'de açılışa hazırlanıyor. 


Berlin'de yaklaşık 150 bin metrekarelik alanda, yarın 90. kez düzenlenecek IFA fuarı, bin 538 şirkete yeni ürünlerini tanıtma imkanı sunacak. 


Uluslararası tüketici elektronik fuarının açılış konuşmasını Samsung Electronics Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Boo-Keun Yoon'un yapması bekleniyor. Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Levent Çakıroğlu'nun da bir konuşma yapması ön görülüyor. 


Fuara, Türkiye'den Arçelik, Teknosa ve Vestel'in de aralarında bulunduğu 22 firmanın kalıcağı belirtildi.


IFA Başkanı Jens Heithecker, "1924 yılından beri IFA'da gelecek başlıyor. Uluslararası ürün lansmanı, uluslararası üst yöneticiler, vizyoner konferanslar ve çok sayıda IFA eğlenceleri karışımı, endüstriyi, ticareti, medyayı ve ziyaretçileri 90 yıldır büyülüyor" ifadesini kullandı. 


IFA'yı organize eden Tüketici ve İletişim Elektronik Birliği (gfu) Yönetim Kurulu Başkanı Hans-Joachim Kamp...