16 / 05 / 2024

Berlin IFA fuarına hazırlanıyor!

Berlin IFA fuarına hazırlanıyor!

Uluslararası tüketici elektronik fuarının açılış konuşmasını Samsung Electronics Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Boo-Keun Yoon'un yapması bekleniyor. Uluslararası tüketici elektronik fuarı IFA'ya bu yıl 22 Türk şirketi katılacak




Avrupa'nın en büyük tüketici elektronik fuarı IFA, Almanya'nın başkenti Berlin'de açılışa hazırlanıyor. 


Berlin'de yaklaşık 150 bin metrekarelik alanda, yarın 90. kez düzenlenecek IFA fuarı, bin 538 şirkete yeni ürünlerini tanıtma imkanı sunacak. 


Uluslararası tüketici elektronik fuarının açılış konuşmasını Samsung Electronics Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Boo-Keun Yoon'un yapması bekleniyor. Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Levent Çakıroğlu'nun da bir konuşma yapması ön görülüyor. 


Fuara, Türkiye'den Arçelik, Teknosa ve Vestel'in de aralarında bulunduğu 22 firmanın kalıcağı belirtildi.


IFA Başkanı Jens Heithecker, "1924 yılından beri IFA'da gelecek başlıyor. Uluslararası ürün lansmanı, uluslararası üst yöneticiler, vizyoner konferanslar ve çok sayıda IFA eğlenceleri karışımı, endüstriyi, ticareti, medyayı ve ziyaretçileri 90 yıldır büyülüyor" ifadesini kullandı. 


IFA'yı organize eden Tüketici ve İletişim Elektronik Birliği (gfu) Yönetim Kurulu Başkanı Hans-Joachim Kamp da yaptığı yazılı açıklamada, "IFA her yıl birçok piyasaya önemli canlılık veriyor" ifadesini kullandı.


IFA fuarı, 10 Eylül tarihine kadar ziyaret edilebilecek.



AA




Geri Dön