02 / 05 / 2024

Desa Deri Londra çıkarmasına hazırlanıyor

Desa Deri Londra çıkarmasına hazırlanıyor

Desa ikinci Londra çıkarmasına hazırlanıyor



Desa Deri, deri çanta ve ayakkabılarıyla tanınan köklü bir marka. Ancak son iki yıldır hazır giyim koleksiyonu da hazırlıyor.

DESA Melit çelet tarafından 37 yıl önce kurulan şirket kendi markasıyla var olurken Prada, Gucci gibi dünyanın önde gelen markaları için de üretim yapıyor. Desa'nın Türkiye'de 75 mağazası var. Bunlardan 68'i Çelet ailesine ait. Kısa bir süre önce Sabiha Gökçen Havaalanı'nda bir dutyfree,  Ankara  Kentpark'ta da mağaza açan firmanın, yakında İstanbul Ataköy Konakları'nda mağaza açacağını duyduk.

Londra'da Westfield Shopping Centre'da 2008 yılının kasım ayında ilk yurtdışı mağazasını açan Desa'nın Londra'da ikinci mağazasını açmak için yer baktığını da öğrendik. Gelelim Desa ile ilgili bir başka duyumumuza... Hatırlanacağı üzere, oyuncu Meltem Cumbul İstanbul Moda Haftası'nda Desa Defilesi'nde podyuma çıkmıştı. Bu Cumbul'un ilk mankenlik deneyimiydi. Son günlerde Meltem Cumbul'un Desa'nın yeni yüzü olduğu söylentileri arttı. Hatta Cumbulla 1 milyon dolara anlaşıldığı bile söylendi. Öğrendiğimize göre Cumbul, Desa'nın yeni yüzü değil. Çünkü 2010 ilkbahar Yaz katalog çekimleri zaten yapıldı ve "noname" mankenler kullanıldı. Ancak Cumbul ile birkaç butik iş yapılacağını da belirtelim... Bunlardan biri de bir dergi için moda çekimleriymiş. Kim bilir belki bu işbirliği gelecek yıl büyür...
Para


Geri Dön