14 / 05 / 2024

ıfc ile Rönesans holding

ıfc ile Rönesans holding

Holding açıklamasına göre, IFC ve Rönesans Holding hissedarlık anlaşması imzaladı. IFC, ortaklık sözleşmesi kapsamında Rönesans Holdinge 215 milyon dolar tutarında yatırım yapacak.

Binlerce kişiye mezar olmuştu! Rönesans Rezidans ile ilgili beklenen haber geldi! Flaş gelişme...

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay'da binlerce kişiye mezar olan ve "Cennetten bir köşe" sloganıyla pazarlanan Rönesans Rezidans ile ilgili flaş gelişme yaşandı.

Rönesans Estetik İnşaat Dekorasyon Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Rönesans Estetik İnşaat Dekorasyon Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Şile'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Avcı tarafından kuruldu.

Rönesans Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Kosifler Şubesi açıldı!

Rönesans Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Kosifler Şubesi Ataşehir’de 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Kurumsak ve  Günalp Sağlam tarafından açıldı.

Rönesans Holding, Türkmenistan'da yeni projelere başlıyor!

Türkmenistan Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov, başkent Aşkabat’ta Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak ile görüştü. Görüşmede Erman Ilıcak, Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov'a yeni projelerle ilgili bilgi verdi.

Rönesans Holding'ten Pandora Belgeleri açıklaması!

Rönesans Holding, Pandora Papers belgeleri ile ilgili bir açıklama yayınladı. Açıklamada, "Rönesans, hiçbir zaman yurt içinden yurt dışına yerel ya da uluslararası mevzuata aykırı herhangi bir fon transferi yapmamıştır" ifadeleri yer aldı.

Rönesans Holding'ten şehir hastaneleri açıklaması!

Rönesans İşletme Hizmetleri şirketi; Adana, Bursa, Elazığ, Yozgat ve İstanbul Başakşehir şehir hastanelerinin işletmesinin Danimarkalı ISS şirketine satılması ile ilgili açıklama yaptı. 

Rönesans’tan İzmirli depremzede çocuklar için Duygu Paylaşım Evi!

Rönesans Holding grup şirketi, Rönesans Gayrimenkul Yatırım, İzmir’de meydana gelen deprem sonrasında yaraların bir nebze olsun sarılması amacıyla Türk Psikologlar Derneği (TPD) ile bir iş birliği başlattı. 

Rönesans Holding Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışmasının ödül töreni yapıldı!

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp yaptığı açıklamada "Geçtiğimiz 6 yıl boyunca. Yarışmaya katılan başvurular ile toplamda 100 bin üniversiteli öğrenciye ulaşmış olduk." dedi.

Rönesans İnşaat Türkiye’nin en büyük ilk 10 şirketinden biri oldu! 

RC Rönesans İnşaat, 27 milyar 742 milyon 267 bin TL ciro ile Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin yer aldığı Capital500 araştırmasında 10. sırada oldu...

Rönesans İnşaat Fortune 500'de ‘çalışan sayısı en yüksek’ şirket oldu!

Rönesans Holding, bünyesindeki RC Rönesans İnşaat Taahhüt A.Ş. ile Fortune 500’de lider konumda yer aldı. Rönesans İnşaat, geçtiğimiz yıl 40 bin olan çalışan sayısını bu yıl 54 bine taşıyarak Türkiye’de en çok istihdam sağlayan şirket unvanına sahip oldu.

Rönesans'ın 200 milyon TL'lik tahvilinin 8. kupon ödemesi tamam!

Rönesans Holding'in 200 milyon TL nominal tutarlı, 728 gün vadeli nitelikli yatırımcılara satış yöntemi ile gerçekleşen tahvilin 8. kupon ve anapara ödemesi gerçekleşti...

 Sonatrach ile Rönesans Holding Adana'da petrokimya fabrikası kurulacak!

Adana'da Cezayir milli enerji şirketi Sonatrach ile Türkiye'den Rönesans Holding ortaklığıyla petrokimya fabrika kuruluyor...

Rönesans Holding'in 200 milyon TL'lik tahvilinin 8. kupon faizi yüzde 3,74!

Rönesans Holding'in 200 milyon TL nominal tutarlı, 728 gün vadeli nitelikli yatırımcılara satış yöntemi ile gerçekleşen tahvilin 8. dönem faiz oranı yüzde 3,74...

ıfc ile Rönesans holding Haberi

ıfc ile Rönesans holding

Dünya Bankası Grubu üyesi Uluslararası Finans Kurumu (IFC), 215 milyon dolar yatırımla Rönesans Holdinge ortak oldu.


Holding açıklamasına göre, IFC ve Rönesans Holding hissedarlık anlaşması imzaladı. IFC, ortaklık sözleşmesi kapsamında Rönesans Holdinge 215 milyon dolar tutarında yatırım yapacak. Ortaklığın, Rönesans Holdingin rekabet gücünü artırarak küresel bazda büyümesine ve ileride gerçekleşebilecek bir halka arz için hazırlık sürecine katkıda bulunması bekleniyor.


IFC'nin 5 stratejik hedefi arasında gelişen ülkeler arasındaki sınır ötesi yatırım hareketlerinin artırılması yer alıyor. Kurumun Rönesans Holding ile gerçekleştirdiği ortaklık sonrasında, Grup şirketlerinin Afrika, Orta Doğu ve Kafkas ülkelerinde yeni yatırımlar yapması ve sanayi altyapı projelerinde sektördeki rekabet gücünü artırması öngörülüyor.


IFC, daha önce Rönesans Holding iştiraklerinden Rönesans İnşaata, Türkiye çevresindeki bölgelerde büyümesi için ve Adana Sağlık Kamu-Özel Sektör Ortaklık Projesi için...