28 / 04 / 2024

İfort Firması

İfort Firması

Çıkan yangınla çatısı kül olan tarihi Haydarpaşa Garı'ndaki yangınla ilgili davanın ilk duruşmasında, birinci dereceden tarihi eser olan garın onarımının ehliyetsiz bir işçinin ellerine bırakıldığı ortaya çıktı...

Burdur'da bir inşaat firması 85 kişiyi dolandırdı!

Burdur'da bir inşaat firmasının 2 yetkilisi hakkında aynı daireleri birden fazla kişiye satarak 85 kişiyi yaklaşık 5 milyon lira dolandırdığı iddiasıyla yakalama kararı çıkarıldı.

Deniz GYO denetim firmasını seçiyor!

Deniz GYO, Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. denetim firmasıyla Bağımsız Denetim sözleşmesi imzalanmasına ve kararın genel kurulun onayına sunulmasına karar verdi.

Çevre ve Şehircilik'ten 16 yapı denetim firması hakkında duyuru!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, 16 yapı denetim firması hakkında geçici durdurma kararı verdi. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Halk GYO 2017 yılı değerleme firmasını seçti!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO 2017 yılı değerleme firmasını seçti.

Demet Akalın mobilya firmasının yüzü oldu!

Şarkıcı Demet Akalın, zincir bir mobilya firmasının yüzü oldu. Akalın, magazin kulislerinde dolaşan iddialara göre bu film için 650 bin lira alacak.

Halk GYO Şekerpınar ofis bloğu için danışman firmasını seçti!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Adım Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Şekerpınar ofis bloğu için danışman firmasını seçti.

Nilüfer'de inşaat firmasının şantiyesinde yangın: 1 ölü, 2 yaralı!

Bursa'da bir inşaat firmasının şantiyesinde çıkan yangında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Yangın sebebiyle aksayan metro seferleri, söndürme çalışmalarının ardından normale döndü.

Alman ECE firması Türkiye'deki AVM sözleşmesinden çekildi!

Alman proje yönetimi firması ECE, Türkiye'de sahibinin Fethullah Gülen ile bağlantısı olabileceği şüphesiyle el konulan bir alışveriş merkezinin (AVM) yönetimini bıraktığını açıkladı.

İş GYO danışman firmasını seçiyor!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada İş GYO'nun danışman firması seçimine başlaması bildirisi yayınlandı.

Yapı Kredi Koray GYO Yapı Denetim Firması sözleşmesinin feshi davası!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bugün Yapı Denetim Firmasının sözleşmesinin feshi davasının gelişmelerini paylaştı.

Irak'ta Türk inşaat firmasının tamamladığı hastane açıldı!

Irak'ın Babil vilayetinde Türk inşaat firması tarafından yapımı tamamlanan 600 yataklı eğitim hastanesi hizmete açıldı.

Konutta KDV indirimini inşaat firması yöneticileri yorumladı!

İnşaat firması yöneticileri konutta KDV indirimine dair görüşlerini paylaştı. Sektör temsilcileri indirimin satışları etkileyeceğini düşünüyor.

Bayburt Group, dünyanın en büyük 200. müteahhit firması oldu!

Bayburt Group, uluslararası inşaat dergisi ENR tarafından her yıl açıklanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” listesinde 40 Türk firmasıyla yer aldı. Bayburt Group dünya sıramasında 200. oldu.

İfort Firması Haberi

İfort Firması
Kadıköy 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nde yagından iki yıl sonra görülen ilk duruşmaya taşeron İfort Firmasının sahiplerin İhsan ve Hüseyin Kaboğlu ile diğer işçi Zafer Ateş katıldı. Tarihi garın izolasyonunda yangına dayanıklı malzeme ve tecrübeli işçiler  kullanılmamakla suçlanarak birer yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan firma sahiplerinden İhsan Kaboğlu olay günü bir nikahta olduğunu söyledi. Sanık işçi Zafer Ateş ise ehliyetli değil, sertifikası olduğunu belirterek ''Bir yevmiye daha almak için ortamı temizlemeye gittik. Su borusunu tamir ettirdiler. Biz suları boşalttık''...