30 / 04 / 2024

İga Gayrimenkul adres

İga Gayrimenkul adres

İga Gayrimenkul Yatırım İşletmeleri Anonim Şirketi, Mehmet Cengiz Yönetim Kurulu Başkanlığı, Cemal Kalyoncu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 200 bin TL sermaye ile 26 Mayıs'ta Arnavutköy'de kuurldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Gaıa Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gaıa Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Tuğba Okay tarafından kuruldu.

Yeşil GYO 2021 yılı değerleme şirketlerini seçti!

Yeşil GYO'nun portföylerinde bulunan varlıklar için ve 2021 yılı için Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile  De-Ga Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alacak...

M1 Ga Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

M1 Ga Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de Gündüz Bayer ve Yurdaer Kahraman ortaklığında kuruldu. 

Yeşil GYO 2018 değerleme şirketini seçti!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılı için De-Ga Gayrimenkul Değerleme ve Lotus Gayrimenkul Değerleme ile anlaştı. 

Elexia Levent 2017 değerleme raporu!

Yeşil GYO, Elexia Levent projesinde 53 adet bağımsız bölüme ilişkin De-ga Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'ye yaptırılan değerleme raporunu yayınladı. 

Yeşil GYO Tuzla'daki gayrimenkulün 2017 değerleme raporunu yayınladı!

Yeşil GYO portföyünde yer alan Tuzla ilçesinde yer alan 57 adet bağımsız bölüme ilişkin  De-ga Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'ye yaptırılan yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

İga İstanbul Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İga İstanbul Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ebbas Uğur tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Timur Nef Ataköy adres bilgileri!

İstanbul Ataköy'de hayata geçirilen Nef Ataköy projesi Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Timur Nef Ataköy 'de konut teslimlerin Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Timur Nef Ataköy adres bilgileri...

Yeşil GYO İnnovia 1'deki 69 dairenin değerlemesini yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından De-ga Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'ye yaptırılan Innovia 1.etapta konumlu 69 adet daireye ilişkin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Yeşil GYO İnnovia 3'teki gayrimenkullerin değerlemesini yayınladı!

Yeşil GYO, De-ga Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'ye hazırlattığı Innovia 3. Etap'ta bulunan 109 adet bağımsız bölüme ilişkin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Yeşil GYO Kocaeli'deki gayrimenkulünün değerlemesini yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın De-ga Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'ye yaptırdığı Kocaeli ili, 5143 ada 2 parselde bulunan 18 adet bağımsız bölüme ilişkin yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı.

İga Gayrimenkul adres Haberi

İga Gayrimenkul adres

İga Gayrimenkul Yatırım İşletmeleri Anonim Şirketi, Mehmet Cengiz Yönetim Kurulu Başkanlığı, Cemal Kalyoncu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Mehmet Nazif Günal, Nihat Özdemir, Naci Koloğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL sermaye ile 26 Mayıs'ta Arnavutköy'de kuurldu. 


İga Gayrimenkul Yatırım İşletmeleri Anonim Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat taahhüt işleri; toplu veya münferit konut, otel, motel, turistik tesis,  çarşı, işyeri, alışveriş merkezi, fabrika, sınai tesisler, liman, hava limanı, yol, demiryolu, kanal, içme suyu tesisi, enerji üretim ve iletim hatları, baraj ve alt yapı tesisleri, yer altı ve yer üstü inşaatları, ticarethane inşaatlarını yapmak, kendi hesabına arazi, arsalar, binalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, inşaat taahhüt işlerini gerek...