03 / 05 / 2024

İGA Havalimanları hisseleri

İGA Havalimanları hisseleri

Para Dergisi'nde geçtiğimiz hafta yayımlanan "TAV, 3. havalimanına ortak mı oluyor?" başlıklı haberine ilişkin bu hafta düzeltme haberi yayımlandı. Habere göre, Limak ve Mapa, İGA Havalimanları A.Ş.'deki hisseleri satmayacakmış..

Limak ve Mapa İnşaat İGA Havalimanları İşletmeleri'ndeki hisselerini satıyor! 

Limak ve Mapa İnşaat İGA Havalimanları İşletmeleri'ndeki hisselerini satmaya karar verdi, iki şirket ortaklıktan çıkmak için hazırlıkta...

Limak ve Mapa İGA'daki hisselerini satmayacakmış!

Para Dergisi'nde geçtiğimiz hafta yayımlanan "TAV, 3. havalimanına ortak mı oluyor?" başlıklı haberine ilişkin bu hafta düzeltme haberi yayımlandı. Habere göre, Limak ve Mapa, İGA Havalimanları A.Ş.'deki hisseleri satmayacakmış..

İGA sermayesini 1,8 milyar lira artırdı!

İGA Havalimanları İşletmesi AŞ, sermayesini 1 milyar 790 milyon lira artırarak 6 milyar 240 milyon liraya yükseltti.

3. Havalimanı tam zamanında bitecek!

Akşam Gazetesi köşe yazarlarından Şenay Büyükköşdere İGA Havalimanları İnşaatı CEO'su Yusuf Akçay ile röportaj gerçekleştirdi.

3. Havalimanı 57 ülkeye tanıtıldı!

İGA Havalimanları İnşaatı CEO'su Yusuf Akçayoğlu, Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü'nün (OECD) Almanya'daki Uluslararası Ulaştırma Forumu'nda (ITF), 57 ülkenin Ulaştırma Bakanlarına 3. Havalimanı projesini tanıttı.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın inşaatı yüzde 52.5 tamamlandı!

İGA Havalimanları İnşaatı Üst Yöneticisi (CEO) Yusuf Akçayoğlu, İstanbul Yeni Havalimanı'nın inşaatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Akçayoğlu, projenin inşaatının yüzde 52.5'sinin tamamlandığını belirtti.

3. havalimanının yüzde 52'si tamam!

İGA Havalimanları İnşaatı CEO'su Akçayoğlu: "3. havalimanının yüzde 52’sini tamamladığımız bugünlerde, 2 bin 800 beyaz, 23 bin 200’ü mavi yaka olmak üzere toplam 26 bin kişi canla başla havalimanımızı Türkiye ile buluşturmak için çalışıyor." dedi.

İşte İstanbul Yeni Havalimanı projesinin detayları!

İGA Havalimanları İnşaatı CEO’su Yusuf Akçayoğlu, 3. Havalimanı ile ilgili soruları yanıtladı. Dünyanın en büyüğü olacak havalimanının 1.5 milyon kişiye istihdam sağlaması bekleniyor.

3. havalimanı için mermer ithalatı söz konusu değil!

İGA Havalimanları İnşaatı Üst Yöneticisi Akçayoğlu, "İstanbul Yeni Havalimanı'nda yerli mermerin kullanılmaması konusunun gerçeği yansıtmadığını, tamamen asılsız ve yurt dışından mermer ithalatımızın söz konusu dahi olmadığını belirtmek isterim" dedi.

Yusuf Akçayoğlu: 3. havalimanında yerli ürün kullanmak istiyoruz!

İGA Havalimanları CEO'su Akçayoğlu: "Havalimanı inşaatında ve sonrasındaki süreçlerde yerli ürünleri kullanmak istiyoruz. İç mimaride tamamen yerli ürünleri kullanacağız. Bu konuda ciddi niyetimiz var. " dedi.

Yusuf Akçayoğlu 3. Havalimanı Projesi'ni anlattı!

3 Havalimanı projesini üstlenen İGA Havalimanları’nın CEO’su Yusuf Akçayoğlu önemli açıklamalarda bulundu. İGA’nın CEO’su Akçayoğlu, ormanların zarar gördüğü yönündeki yaygın eleştiriye ilişkin konuştu.

TAV Havalimanları'nın cirosu yüzde 17 arttı!

TAV Havalimanları'nın cirosu, bu yılın ocak-haziran döneminde yıllık yüzde 17 artışla 508 milyon avroya, konsolide net karı da yüzde 4 yükselişle 88 milyon avroya ulaştı

TAV Havalimanları Holding 6 aylık finansal raporları!

TAV Havalimanları Holding A.Ş., 1 Ocak 2015 - 30 Haziran 2015 dönemine ait finansal raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen rapor...

İGA Havalimanları hisseleri Haberi

İGA Havalimanları hisseleri

Geçen haftaki sayfalarımızda önemli bir kulis haberi yer aldı. "TAV, 3. Havalimam'na ortak mı oluyor?" başlıklı kulis haberimizde özetle TAV'ın İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş.'deki Limak ve Mapa'nın hisselerine talip olduğunu yazdık.

Limak ve Mapa hisselerini satacak demedik. Havalimanını yapan konsorsiyumdan çıkacağını da yazmadık, "işletme aşamasında TAV, İGA'nın hisselerine talip olacakmış" dedik. Bu tür haberler kaynak çok sağlam olmadan yazılmaz. Bu noktada haber kaynağımızın çok sağlam olduğunu belirtelim. Tabii bu kulisimiz sonrasında haberde adı geçen üç firmadan biri olan Limak Holding tarafından bir açıklama yapıldı. Sorumlu gazetecilik gereği yapılan açıklamayı yayınlıyoruz.

"Geçen hafta derginizde yer alan haberde şirketimizin iştiraklerinden biri olan ve İstanbul Yeni Havalimanı'nın inşaatı ve işletmesinden sorumlu İGA Havalimanları A.Ş.'deki hisselerimizi başka bir şirkete devretmek için görüşmeler yaptığımız yönünde bir...