02 / 05 / 2024

İGA ile Unifree anlaşması

İGA ile Unifree anlaşması

Hürriyet Ocak 2015’te yeni havalimanın işletmecisi İGA ile Unifree arasında imzalan 25 yıl süreli dünyanın en büyük duty free anlaşmasının izlerini sürdü. Duty free alanlarını işletecek olan Unifree’nin ödeyeceği yıllık kira 500 milyon Euro’yu aşacak.

Milyonlarca altın yatırımcılarını ilgilendiriyor! Bankalara kasa ücreti ödemenize gerek kalmadı

Altın yatırımcılarını yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Borsa İstanbul bünyesinde hizmet veren Takasbank yeni projesi BİGA ile altın yatırımında yeni bir dönem başlattı. Altın yatırımcıları artık kasa ücreti ödemeden altınlarını saklayacak. Peki BİGA'dan kimler faydalanabilir?

Gaı Mimarlık Ve İç Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Gaı Mimarlık Ve İç Mimarlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile B.Merve Aybüke Cüceler ve Irmak Ekim ortaklığında kuruldu. 

Ga Yalıtım Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ga Yalıtım Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Arı tarafından kuruldu. 

M1 Ga Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

M1 Ga Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de Gündüz Bayer ve Yurdaer Kahraman ortaklığında kuruldu. 

3. havalimanında taksi hizmeti için imzalar atıldı!

3. havalimanında sunulacak taksi hizmeti için İGA ile İstanbul 34 No’lu Taksiciler Kooperatifi arasında anlaşma imzalandı...

Katmerciler ile İGA Havalimanı arasında 7,9 milyon avroluk sözleşme!

Katmerciler Araç Üstü Ekipman Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile İGA Havalimanı Akaryakıt Hizmetleri A.Ş. arasında 7,9 avroluk sözleşme imzalandı...

Ga İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ga İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Sulhi Garah tarafından kuruldu.

İstanbul'un yeni havalimanına dev fuar alanı yapılacak!

İTO, yeni havalimanının yakınlarında dev bir fuar alanı kurmak için harekete geçti. Başkan Çağlar, “İGA ile görüşüyoruz. Fuar 500 bin metrekareden büyük olacak” dedi.

3. havalimanı yaratacağı dev ekonomiyle damga vuracak!

Hürriyet Ocak 2015’te yeni havalimanın işletmecisi İGA ile Unifree arasında imzalan 25 yıl süreli dünyanın en büyük duty free anlaşmasının izlerini sürdü. Duty free alanlarını işletecek olan Unifree’nin ödeyeceği yıllık kira 500 milyon Euro’yu aşacak.

DHL Express, 3'üncü havalimanı ile Türkiye'yi merkez yapıyor!

Alman lojistik devi DHL Express, 3. havalimanının işletmecisi İGA ile anlaşma imzaladı. 60 milyon euroluk bu yatırımla DHL, Türkiye’yi bölgesel bir lojistik merkeze dönüştürmeyi amaçlıyor.

3'üncü havalimanında kazanan Unifree DutyFree oldu!

İstanbul'da yapılacak üçüncü havalimanının, İGA Havalimanı İşletmesi AŞ tarafından yapılan Duty Free mağazaları işletme ihalesini 25 yıllık süreyle Unifree Duty Free kazandı. Yeni havalimanının 2017'de hizmete açılması planlanıyor.

İstanbul Me Ga Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Me Ga Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi, Osman İlkmen, Murat Akbaba tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Haziran'da kuruldu.

GAIA and GINO ile Verreum GGV Design Partners adıyla birleşiyor!

Türk kökenli lüks ev aksesuar markası GAIA&GINO, Çek kökenli ufleme el yapimi cam ureticisi Verreum ile ortaklıklarını, Milano Mobilya fuari sirasinda “Wallpaper* Handmade” sergisindeki standinda duyuracak...

İGA ile Unifree anlaşması Haberi

İGA ile Unifree anlaşması

İSTANBUL’un kuzeyine inşa edilmekte olan dünyanın 7. büyük havalimanı sadece 150 milyonluk yolcu kapasitesi, kurulacağı 77 milyon metrekarelik alanla değil yaratacağı dev ekonomiyle de önümüzdeki yıllara damgasını vuracak. Her şey yolunda giderse 3. havalimanının duty free ihalesini kazanan Unifree Duty Free İşletmeciliği A.Ş.’nin ödeyeceği yıllık kira öyle bir rakama ulaşacak ki tam anlamıyla dudak uçuklatacak. 


Hürriyet, İGA (İstanbul Grand Airport) Havalimanı İşletmesi A.Ş.’nin 2015 yılı ocak ayında Unifree Duty Free İş-letmeciliği A.Ş. ile imzaladığı 25 yıl süreli dünyanın en büyük duty free anlaşmasının izlerini sürdü. Yeni havali-manı tam kapasiteye ulaştığında planlanan hedefler de tutarsa duty free alanlarını işletecek olan Unifree’nin ödeyeceği yıllık kira 500 milyon Euro’yu aşacak.


Yapılan anlaşma, global havacılık endüstrisinin en uzun süreli ticari anlaşmalarından biri olmasıyla birlikte, Cumhuriyet...