03 / 05 / 2024

ıgaz otel projeleri

ıgaz otel projeleri

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe geliştirdiği özellikli projeler ile öne çıkan Ferko İnşaat, turizm alanında yeni bir projeye imza atıyor. Ilgaz Dağı’nda tatil yapmak isteyenlerin hem de kış sporlarının yeni adresi olması planlanıyor.

Dedeman'dan Özbekistan’a üç yeni otel!

Yurt içi ve yurt dışı projeleri ile de büyüyen Dedeman, üç değişik markası ile üç yeni otel projesinde yer alarak Özbekistan’a tekrardan giriş yaptı. Şirket, yenilenen iş geliştirme strateji ile son 2 senede otel sayısını yüzde 70 oranında yükseltti ve 2023’te yüzde 55 finansal verimlilik elde etti.

Dedeman Turizm Grubu'nun otel yatırımları tam gaz!

Otel zinciri Dedeman Turizm Grubu'nun ilk franchise oteli 'Park Dedeman Adıyaman' adıyla geçtiğimiz cuma günü açıldı. Dedeman Hotels - Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, şirketin geleceğe yönelik hedeflerine ve pandeminin turizme etkisine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Bodrum'da otel projeleri tartışma yarattı!

Hürriyet Gazetesi, köşe yazarlarından Yalçın Bayer, bugünkü köşe yazısında Bodrum'daki otel projelerini kaleme aldı. 

Ulaştırma ve altyapı projeleri tam gaz sürüyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında ulaştırma ve altyapı projelerinin tam gaz devam ettiğini belirtti.

Kıbrıs Sosyal Konut Projeleri lansmanı bugün yapılacak!

“Sıcak Bir Yuva, Çağdaş Bir Yaşam” sloganıyla yola çıkan İçişleri Bakanlığı, Sosyal Konut Projeleri lansmanını bugün Lefkoşa Golden Tulip Otel’de yapacak. Lansman saat 11.00'de başlayacak...

NG Hotels iki yeni otel yapacak!

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca'daki otellerinin yanında 300 odalı yeni bir otelin inşaatına da başladıklarını ve ayrıca Afyon'da planladıkları yeni bir otel projeleri daha olduğunu ifade etti...

Bodrum'a milyon dolarlık konut projeleri yapılıyor!

Bodrum'da yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Milyon dolar harcanarak yapılan konut ve otel projeleri bölgeyi ikiye ayırıyor.

Kızılırmak Sedde projesinin inşaatı tam gaz!

Yapım çalışmalarının tam gaz devam ettiği Kızılırmak Sedde projesinde; botanik bahçeler, dinlenme alanları, panayır alanı, otel ve çevre alanları, anfi tiyatro, bisiklet ve 2 kademeli yürüyüş yolları, suni göl, Maket Bafra evleri yer alacak.

Yatırımcıların tercihi 3 yıldızlı otel projeleri!

Yılın 9 ayında teşvik belgesi alan oteller içinde 3 yıldızlı projeler toplam 60 adetle ilk sırada yer aldı.

Reysaş GYO'dan yeni otel yatırımları!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) yeni otel projeleri için çalışamlarına devam ediyor. Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven firmanın Türkiye'nin birçok ilinde çalışmalarının olduğu bilgisini verdi.

Bodrum'da turizmciler otel projeleri için yarışa girdi!

YATIRIMCILAR Bodrum’un geleceğine güveniyor. İstanbul’un önemli müteahhitleri konut projelerini ardı ardına açıklarken, turizmciler de otel yarışına girdi.

Halk GYO portföyünü zenginleştirdi!

3. havalimanı ve 3. köprü gibi milli projelerle büyüyen Türkiye, gayrimenkul sektöründe de devleşti. Halk GYO nitelikli ofis, konut ve otel projeleri ile portföyünü zenginleştirdi. Şirket, 2016'da 107.7 milyon TL kâr elde etti.

TOKİ projeleri Şanlıurfa'da nüfusu artırdı!

TOKİ'nin Şanlıurfa Seyrantepe'de inşaatına başladığı Maşuk Konutları'nda inşaat tam gaz ilerliyor. Konut projeleri bölgede nüfusu artırdı.

ıgaz otel projeleri Haberi

ıgaz otel projeleri

Ferko İnşaat, kış turizminin önemli destinasyonlarından Ilgaz Dağı’nda hayata geçireceği Ilgaz Mountain Otel ve eski resort tesisinin yenilenmesi için 22,5 milyon dolarlık yatırım yapacak. 12 bin 700 metrekare kapalı alana sahip olacak otelin, hem Ilgaz Dağı’nda tatil yapmak isteyenlerin hem de kış sporlarının yeni adresi olması hedefliyor.


Eşsiz güzelliği ile kış turizminin önemli destinasyonlarından Ilgaz Dağı’nda Ilgaz Mountain Resort ile hizmet veren Ferko İnşaat, yeni bir otel yatırımı için start verdi. Ilgaz Mountain Otel’in tanıtımı için Ilgaz Dağı’nda gerçekleşen toplantıya, Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Meriçten ve Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten katıldı.


Ferit Meriçten: “Yeni oteli Mayıs 2015’te tamamlayacağız”


Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Meriçten, Ilgaz Mountain Otel’in, Ilgaz Dağı’nın 1.750 metre yüksekliğindeki 60 bin metrekarelik...