14 / 05 / 2024

igdaş sertifikalı tesisatçılar

igdaş sertifikalı tesisatçılar

İGDAŞ Genel Müdürü Bilal Aslan, vatandaşları güvenli doğal gaz kullanımı konusunda uyararak, “Yetkisiz tesisatçılara kombi taktırmayın. İGDAŞ’ ın yetki verdiği bine yakın tesisatçı var” dedi....

840 bin küçük esnafa vergi istisnasının ayrıntıları belli oldu

Basit usule tabi olan berber, kuaför, tesisatçı, tuhafiyeci, marangoz, kaportacı, lastikçi, tornacı, çay ocağı işleticisi, bakkal, terzi, tamirci, taksici, dolmuşçu gibi yaklaşık 840 bin küçük esnafın ticari kazançları gelir vergisinden istisna edildi.

Antalya Korkutelili inşaatçılar iş yeri denetiminde!

Antalya Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar Doğramacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ülkü, ilçede bulunan iş yerlerinde denetimler gerçekleştirdi.

Tatilciler de emlakçılar da sertifikalı ev modelinden memnun!

Edirne sınırlarındaki Saros Körfezi'nin Erikli ve Yayla sahillerine gelen tatilciler, koronavirüs sürecinde başlatılan "sertifikalı ev" belgeli kiralık yazlıkları tercih ediyor

İstanbul Havalimanı Terminali, dünyanın en büyük LEED sertifikalı binası oldu!

İstanbul Havalimanı, başarılarına bir yenisini daha ekledi ve “LEED Altın” sertifikası aldı. Amerikan Yeşil Bina Konseyi, İstanbul Havalimanı terminalini dünyanın en büyük LEED sertifikalı binası oldu. 

Antalya'da mesleki yeterlilik belgesi eğitim alanı için arsa satışı!

Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası, seçim döneminde verdiği sözü tuttu ve mesleki yeterlilik belgesi eğitimi alanı için 370 metrekare arsa satın aldı.

2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı!

Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) iş birliğince düzenlenen 2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı.

Yeşil binalar hem çevreye duyarlı hem de değerli!

Dünyada ve Türkiye'de sayıları giderek artan yeşil bina sertifikalı yapılar, sadece çevreye duyarlılıklarıyla değil yüksek değeriyle de ön plana çıkıyor. Yeşil binalara değer biçmenin yolu ise tasarruf oranlarını hesaplamaktan geçiyor. 

Korkuteli'nde inşaatçılar sertifikalarını aldılar!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Korkuteli İnşaatçılar, Elektrikçiler, Sıhhi Tesisatçılar, Doğramacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerine Mesleki Yeterlilik Belgeleri verildi.

Samsun İnşaat Fuarı yarın kapılarını açacak!

Samsun İnşaat Fuarı yarın kapılarını açacak. TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Alagöz:"Fuarda yapı, inşaat malzemeleri, tesisat, ısıtma soğutma, havalandırma, doğalgaz ve teknolojileri konu başlıkları altında onlarca ürün ve hizmet sergilenecek, birçok yeniliğe de ev sahipliği yapacağız" dedi.

Bağcılar'da oturanlara emlak rayiç değeri belgesi kolaylığı!

Bağcılar Belediyesi, gayrimenkul satışları ve tesisat abonelikleri için çeşitli kurumlarca talep edilen belgenin, e-Devlet Kapısı üzerinden alınabileceği altyapı oluşturuldu

Korkuteli inşaatçıları bir araya geldi!

Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Odası Başkanı Hasan Ülkü ve yönetim kurulu üyeleri, Emniyet Müdürü Hüseyin Mektepli’yi ziyaret etti.

Akçalı Permolit Boya sertifikalı boyacılar yetişecek!

Boya sektörünün köklü firmalarından Akçalı A.Ş'nin markası Permolit Boya ve Milli Eğitim Bakanlığı, önemli bir eğitim projesine imza atıyor.

Duravit ile dayanıklı banyo mobilyaları!

Duravit banyo mobilyaları önceden monte edilmiştir ve teslimattan sonra montaj için hazırdır. Optimum duvar tesisat ve montaj gereksinimlerinin karşılandığı yerlerde, tesisatçılar için bile çocuk oyuncağıdır.

igdaş sertifikalı tesisatçılar Haberi

igdaş sertifikalı tesisatçılar


İGDAŞ Genel Müdürü Bilal Aslan, vatandaşları güvenli doğalgaz kullanımı konusunda uyararak, “Yetkisiz tesisatçılar kombi taktırmayın. İGDAŞ’ın yetki verdiği bine yakın tesisatçı var” dedi.


Doğalgaz Cihazları Sanayicileri ve İşadamları Derneği (DOSİDER), yirminci kuruluş yıl dönümünü Taksim The Marmara Otel’de düzenlenen toplantıyla kutladı. Toplantıya DOSİDER Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan, İGDAŞ Genel Müdürü Bilal Aslan, GAZBİR Yönetim kurulu Başkanı Yaşar Arslan ve çok sayıda davetli katıldı.


Toplantıda konuşma yapan DOSİDER Başkanı Ömer Cihad Vardan doğalgaz kullanımının önemine işaret ederek , “Doğalgaz kullanımı çok önemli. Eskiden hava kirliliğinden bahsederdik. Doğalgazla bu son buldu” dedi.


İGDAŞ Genel Müdürü Bilal Aslan yaptığı konuşmada, DOSİDER’in 20’inci yılını kutlayarak, “20 yıldır birlikte çalışıyoruz. Birbirimizi tamamlıyoruz. Birlikte sosyal projeler yaptık. İGDAŞ olarak çeyrek asırlık bir şirketiz. Beş milyon üç...