04 / 05 / 2024

Iğdır yıkım çalışması

Iğdır yıkım çalışması

Iğdır’da 6 katlı bir binanın yıkım çalışması sırasında çökme meydana geldi. Alican Açkan isimli vatandaş, binanın hiçbir önlem alınmadan yıkılmasına tepki gösterdi.

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Ekşi ve Şazi Ekşi ortaklığında kuruldu.

TOKİ Tuzla Mayıs 2023 projesi için büyük müjde! 577 yeni konut için beklenen tarih resmen geldi! Hemen bakın!

TOKİ Tuzla Mayıs 2023 projesi için büyük müjde... 577 yeni konut için beklenen tarih resmen geldi... Hemen bakın...

O ildeki yapı stoku riskli mahallede yıkım çalışmaları başladı!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin merkez üssü olan Kocaeli'de yapı stoku açısından riskli bölgeler arasında yer alan Derince ilçesi Deniz Mahallesi'nde yıkım çalışmaları başladı...

Emekliler, ev hanımları, işsizlere büyük müjde! 5 yıl boyunca ödediğiniz paraları geri alabilirsiniz! Hemen bir göz atın

Emekliler, ev hanımları, işsizlere büyük müjde! 5 yıl boyunca ödediğiniz paraları geri alabilirsiniz! İşte detaylar...Hemen bir göz atın....

Kastamonu Bozkurt'ta 140 bina için acil yıkım kararı! 

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde sel felaketi nedeniyle ağır hasar alan 140 bina için acil yıkım kararı alındı.

Adana Sinanpaşa Mahallesi'nde yıkım çalışması başladı!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Sinapaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde ilk etap yıkımları başladı. 

KİPTAŞ Bağcılar Kirazlı'da yıkım çalışmalarını tamamladı!

KİPTAŞ tarafından Bağcılar Kirazlı'da hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarında blok yıkım çalışmaları tamamlanıyor. Yakın zaman içerisinde projede temel atma işlemleri gerçekleşecek. 

Rize'de yıkım çalışmaları sona eriyor!

Rize'de kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkım işlemleri aralıksız devam ediyor. 174 ofis ve 60 konutun tahliye edilmesinin ardından başlanan yıkım çalışmalarında son aşamaya gelindi. 

Antalya Demre'deki kaçak villa için yıkım çalışmaları başladı! 

Antalya Demre Üçağız Yarımadası'nda İngiliz Cloudya Jamey Hankes'in 10 yıl önce satın aldığı villanın yıkım çalışmaları başladı. Villa kısa süre içerisinde yıkılacak.

Bursa Çarşıbaşı'nda yıkım çalışmaları tam gaz!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi dahilinde yıkım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi son olarak  Pirinç Han’ın arka tarafındaki bir binanın daha yıkımını gerçekleştirdi. 

Şanlıurfa Kızılkoyun'da 2. etap yıkım çalışmalarına başlandı!

Tarihi değerleri gün yüzüne çıkartmalara başlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haleplibahçe havzasında bulunan Kızılkoyun mağaralarının 2. etap uygulaması çerçevesinde yıkım çalışmalarına start verdi.

Aydın'da depreme dayanıksız okullarda yıkım çalışmaları mecliste!

Aydın'da depreme dayanıksız olduğu tespit edilen okullarda yapılan güçlendirme ve yıkım çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Büyükşehir Belediye binası için yıkım tartışması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Binası yıkılmalı mı yıkılmamalı mı tartışması sürüyor. Tunç Soyer ve İBB Meclis'i binanın yıkılması yönünde görüş savundu. İMO ise performans analizi yapılmasını önerdi.

Iğdır yıkım çalışması Haberi

Iğdır yıkım çalışması

Iğdır Valiliği arkasında 6 katlı bir binanın yıkım çalışması esnasında çökme meydana geldi. Çökmenin etkisi ile caddeyi beyaz toz bulutu kaplarken vatandaşlar ne olduğunu anlamaya çalıştı. 


Çöken binanın her iki yanında bulunan binaların yıkım esnasında zarar gördüğü gözlerden kaçmazken, arka cephede bulunan diğer bir binanın üzerine çökmesi görenlerde korku yaşattı.


Alican Açkan isimli vatandaş, binanın hiçbir önlem alınmadan bu şekilde yıkılmasına tepki gösterirken “Vatandaşın can ve mal güvenliği hiçe sayılıyor. Can o kadar önemli değilmiş demek. Adam bir önlem almadan inşaat yıkıyor. Yetkililer bu duruma bir an önce bir çözüm bulmaları lazım. Belediye ve Valilik bu duruma hemen müdahale etmeleri lazım. Burada oturuyorduk ve aniden büyük bir gürültü ile bir çökme oldu. Burada bir vatandaş ölseydi hiç kimsenin de umrunda olmazdı....