04 / 05 / 2024

İhale Arsa Çubuk

İhale Arsa Çubuk

Çubuk Belediyesi, Yazır mahallesinde bulunan 8 arsayı satışa çıkardı. Bedelleri 143 bin 960 TL ile 2 milyon 848 bin 760 TL arasında değişen arsaların satışı 06 Haziran 2012 Çarşamba günü saat 14:00'de yapılacak

Arsa alacaklara müjde! Nevşehir Avanos'ta 65 adet arsa satışta! Sakın kaçırmayın...

Nevşehir Nevşehir Avanos'ta 65 adet arsa ve 2 adet tarla İl Özel İdare'den satışa sunulacak. İhale, Nevşehir İl Özel İdaresi Zübeyde Hanım Caddesi No:59 İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

Belediye'den büyük fırsat! Tekirdağ'da 24 arsa kiraya verilecek!

Tekirdağ Muratlı Belediyesi'nden 24 arsa 2 yıllığına kiraya verilecek. İhale arazilerin bulunduğu Mahalle Muhtarlıklarında Encümen huzurunda yapılacak.

Ankara Büyükşehir, Çubuk'ta arsa satıyor! 1.2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Çubuk'ta yer alan 5 arsayı satışa sundu. Arsalar için en düşük muhammen bedeli 1 milyon 228 bin 130 TL olarak belirlendi...

Kuzey Kıbrıs'ta arsa yatırımı yaparken nelere dikkat edilmeli?

Gayrimenkul sektöründeki net görev ve tanımlamalarıyla sektörü daha verimli ve organize bir hale getiren Oğuz Taşpınar, Kuzey Kıbrıs'ta arsa yatırımı ile ilgili bir yazı kaleme aldı.

Yalova'da 10 yıllığına kiralık arsa!

Yalova İli Tavşanlı Belediye Başkanlığı, Yalova'da yer alan arsa için kiralama ihalesi düzenliyor. İhale 18 Mayıs 2021 tarihinde yapılacak.

Ankara Çubuk Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Ankara İli, Çubuk İlçesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın 14:30'da yapılacak. 

Kırıkkale'de arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı ihalesi!

Kırıkkale ili, Merkez İlçesi, Fabrikalar Mahallesi Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi, Kırıkkale Belediyesi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale ve Sözleşme Yönetmeliğine göre ihale edilecek. İsteklinin cirosunun 10 milyon TL’den az olmaması gerekiyor.

Ankara Çubuk'ta 9.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara Çubuk'ta yer alan arsayı 9 milyon 590 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Çubuk'ta 9.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara Çubuk'ta yer alan arsayı 9 milyon 590 bin lira bedelle satışa çıkardı.

İzmir'de 12.5 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

İstanbul Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı arsa karşılığı inşaat ihalesi düzenliyor. İhale 29 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleşecek.

İstanbul'da 67.3 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

İstanbul Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı arsa karşılığı inşaat ihalesi düzenliyor. İhale 4 Eylül 2019 tarihinde gerçekleşecek.

Bursa'daki 52 milyon TL'lik 19 arsa yeniden satışta!

Bursa Orhangazi Belediyesi tarafından daha önce satışa çıkarılan ancak alıcı çıkmayan 52 milyon TL'lik 19 arsa yeniden satışa çıkıyor. İhale ise 24 Temmuz'da gerçekleşecek.

Hatay Milli Emlak'tan 14.6 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Hatay Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı 14 milyon 646 bin 173,68 TL'lik rayiç bedelle arsa karşılığında inşaat ihalesi düzenleyecek. İhale, 25 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleşecek.

İhale Arsa Çubuk Haberi

İhale Arsa Çubuk

Çubuk Belediyesi, mülkiyeti belediyeye ait Çubuk ilçesi Yazır Mahallesinde bulunan arsaları açık teklif usulü veya kapalı teklif usulü ile 06 Haziran 2012 tarihinde Çarşamba günü saat 14.00’de Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Kültür Salonunda Belediye Encümeni tarafından ihalesini yapacak.


Satılacak arsaların muhammen bedelleri 143 bin 960 TL ile 2 milyon 848 bin 760 TL arasında değişiyor.


İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı. 


İlan için