16 / 05 / 2024

ihale gerekçeleri

ihale gerekçeleri

Özel İdaresi Destek Hizmetleri Müdürlüğü 2014/ 109284 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. Erzincan adresinde gerçekleşen İhaleye üç firma teklif verdi.

Foça Sazlıca'daki yapı ruhsatı davasında son dakika: İmar mevzuatına aykırı dendi, yürütmeyi durdurma kararı verildi!

Foça Sazlıca'daki yapı ruhsatı davasında bir son dakika gelişmesi yaşandı. Buna göre, mahkeme, Foça Sazlıca’daki aynı parseldeki yapı ruhsatı davasında yürütmeyi durdurma kararı aldı. İşte o kararın gerekçeleri...

Yapılan zam, İstanbul’da taksicileri ikiye böldü!

İstanbul’da yeni yılın ilk günü zamlı tarifeyle hizmet verecek olan taksiciler, zam oranıyla ilgili farklı görüşler ortaya koydu. İşte İstanbul taksicilerinin görüş ve gerekçeleri…

GPS takip cihazlarında çok satanlar! 15 Ekim 2022 fiyat listesi...

Güvenlik gerekçeleri ve navigasyon teknolojisindeki gelişmelerle GPS özellikli aksesuarlara ilgi arttı. Çok satan cihazların fiyatları şöyle...

TFF Başkanı Nihat Özdemir istifa etti! İşte Nihat Özdemir'in istifa nedeni!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir istifa etti. İşte Nihat Özdemir’in, istifa gerekçeleri...

Kanal İstanbul'a yapılan itirazlar neler?

Cumhurbaşkanı’nın “İnadına yapacağız” açıklamasıyla bir kez daha gündeme getirdiği ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un imar planlarının askıya çıktığını duyurduğu Kanal İstanbul'a neden itiraz ediliyor? İtirazların gerekçeleri neler?

Zirve İnşaat ve Banyo Gerekçeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi açıldı!

Zirve İnşaat ve Banyo Gerekçeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Umut Gezer tarafından kuruldu.

Bir milyon yabancı yatırım için Türkiye'yi seçti!

GİGM Uyum ve İletişim Dairesi Başkan Vekili Ali Rıza Beşkat, "Sayıları 1 milyonu geçen ikamet izni sahibi dediğimiz düzenli göçle gelen savaş, zulüm gibi gerekçeleri olmadan ülkemize gelen insanlar bugün bizim topraklarımızda yaşamaktadır'' dedi.

İDO’dan ''sefer iptali'' açıklaması!

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) A.Ş. iç hat seferlerini durdurma kararı aldı. İDO’dan yapılan açıklamada iptal gerekçeleri dev projeler olarak gösterildi.

Kanal İstanbul'a ilişkin kanun teklifi metni!

Kanal İstanbul projesinin yap - işlet - devret modeli ile hayata geçirilebilmesi için kanun teklifi verildi. İşte kanun metni ve gerekçeleri..

Danıştay, şeker fabrikaları için gerekçeli kararını açıkladı!

Danıştay 13. Dairesinin, 14 şeker fabrikasının özelleştirmesine ilişkin "ihale oluru" kararının yürütmesinin durdurulması isteminin reddedine ilişkin aldığı kararının gerekçesi açıkladı.

Notre Dame Des Landes Havalimanı projesi iptal edildi!

Notre Dame Des Landes Havalimanı projesinden karar çıktı.  Fransız hükümeti, Notre Dame Des Landes Havalimanı projesinin iptalindeki gerekçeleri açıkladı. 

Çevre mühendislerinin eğitim sorunu meclis gündemine taşındı!

Çevre mühendislerinin çevre görevlisi eğitimine tabi tutulma gerekçeleri için CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan yazılı soru önergesi hazırladı..

İşte Fikret İnan bu yüzden tutuklandı!

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan ile Akfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aktaş'ında aralarında bulunduğu 4 şüphelinin tutuklanma gerekçeleri ortaya çıktı.

ihale gerekçeleri Haberi

ihale gerekçeleri

Gülabibey Mah.798 Sok No.2 Erzincan adresinde gerçekleşen ihaleye üç firma teklif verdi. 

Kısmi teklifin verilemediği ihalede, yerli malı teklif eden istekli lehine fiyat avantajı uygulanmadı. 

Yaklaşık maliyeti 280.968,73 TRY olan ihaleye giren üç firmanın teklifi değerlendirmeye alındı. 

Erzincan İl Özel İdaresi Hizmet binaları,işletme,Atölye Binaları Doğalgaz Dönüşümü Yapım işi için açılan ihalede en yüksek teklif 247.000,00 TRY, en düşük teklif 224.000,00 TRY verildi. 

ERZİNCAN AYDIN İNŞAATAAH.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ 224.000,00 TRY ile ihaleyi kazanan taraf oldu.


Ticari...