28 / 04 / 2024

Yapılan zam, İstanbul’da taksicileri ikiye böldü!

Yapılan zam, İstanbul’da taksicileri ikiye böldü!

İstanbul’da yeni yılın ilk günü zamlı tarifeyle hizmet verecek olan taksiciler, zam oranıyla ilgili farklı görüşler ortaya koydu. İşte İstanbul taksicilerinin görüş ve gerekçeleri…



1 Ocak 2023 tarihinden itibaren zamlı tarifeyle yollara çıkacak olan İstanbul taksicileri, taksimetrelerini güncelletmek için kuyruğa girerken, yapılan zamla ilgili de değişik görüşler ortaya koydu.

İstanbul’daki taksi ücretlerine UKOME kararıyla yeni bir zam yapılırken, taksici esnafı da yeni tarifeleri güncelletmek için kuyruğa girdi.

 Yapılan zam, İstanbul’da taksicileri ikiye böldü!

İstanbul'da UKOME kararıyla taksi ücretlerine yapılan zammın ardından, taksi şoförleri 1 Ocak tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeler için taksimetrelerini güncelleştiriyor.

İstanbul’un çeşitli bölgelerinde zam nedeniyle güncelleme yaptıran taksicile sabahın erken saatlerden itibaren kuyruklar oluşturdu.

1 Ocak 2023 tarihinden geçerli olarak yeni tarifiler için, taksimetrelerini güncelletmek isteyen taksi şoförleri, yetkili firmalara sabah erken saatlerden itibaren gelmeye başladı. Taksimetrelerini zamlı tarifelerle güncelletmeyi bekleyen taksiciler, buralarda uzun kuyruklar oluşturdu. Sırası gelen taksimetreler ise yeni zam oranlarına göre güncellendikten sonra, mühürlendi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön